Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Erkende Vakman

Betrouwbare vakman gezocht?

Betrouwbare vakman gezocht?

Vakmannen gezocht? Kies de beste vakman in de regio

Erkende vakman dicht bij huis gezocht? Dat is geen evidente opdracht. De doorsnee Belg mag dan wel een baksteen in de maag hebben, voor veel bouw- of renovatiewerken is het aangeraden om een professionele stielman in te schakelen. Maar hoe vind ik nu juist de geschikte vakman voor mijn opdracht? Wij geven je een aantal tips mee.

Geen tijd te verliezen? Plaats dan hier je opdracht en ontvang 3 vrijblijvende prijsoffertes.

Vakman zoeken? Zo doe je dat!

Op het moment dat je zegt: "Ik zoek een vakman!" is het geen slecht idee om eerst in je eigen netwerk op zoek te gaan. Mond-tot-mondreclame is nog altijd de beste reclame die er is. Weet je via deze manier een vakman te vinden, blijft er een grote kanttekening. De kans is groot dat jouw vakman door kennissen, vrienden of familie wordt aangeraden. Als er toch iets fout zou lopen, kan dit wel eens een persoonlijke kwestie wordt waar meerdere partijen bij betrokken zijn. Maak dus goede afspraken.

Je kent een paar goede vakmannen om de badkamer te renoveren, maar je vindt niemand om de tuin te onderhouden. Ook na het raadplegen van je netwerk heb je niemand gevonden. Dan kan het handig zijn om een gratis dienst zoals Casius in te schakelen. Ben je net verhuisd en ken je geen stielmannen in de nabije regio? Dan is het zeker interessant om online op zoek te gaan naar een vakman en gratis enkele voorstellen te vergelijken. Vakman zoeken? Casius helpt je vooruit.

Vakman gezocht

Wat zijn de voordelen van online een vakman te zoeken?

  • Je bent er zeker van dat je met een erkende vakman in zee gaat. Bij Casius voldoet elke vakman aan de eisen van ons Erkend Vakwerk keurmerk. Elk bedrijf waar wij mee samenwerken, is grondig gescreend en heeft minstens 5 goede aanbevelingen aangeleverd. Kortom, het gaat om gevestigde bedrijven waar prijs, kwaliteit, planning en communicatie op punt staan.

  • Je kan vergelijken! Wij brengen je in contact met een aantal vakmannen die interesse hebben in jouw opdracht. Zo ontvang jij een aantal prijsoffertes die je naast elkaar kan leggen. Op deze manier kies jij de vakman waar jij het beste gevoel bij hebt.

  • Het is gratis en vrijblijvend. Geen discussies met vakmannen die je een prijsofferte bezorgen en even later een factuur sturen voor het opmaken van die offerte. Bij de Casius vakmannen is elke prijsofferte zonder verplichtingen.

Vraag 3 gratis offertes aan

Aanvraag gedaan bij Casius voor graafwerken. Onmiddellijk in contact gekomen met drie vakmannen om offertes te vergelijken. Zeer tevreden!

Inneke Dewaele

Offertes vergelijken