Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Mazoutketel vervangen - Verwarming - Lommel

Mazoutketel vervangen - Verwarming - Lommel

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Mazoutketel vervangen

Wij zouden graag onze brander laten vervangen Deze is 20/25 jaar oud. Het is een mazoutketel, hij start niet meer goed op


Loodgieter / installateur Overpelt

Offertes voor verwarming in Lommel aanvragen

Recente aanvragen uit Lommel

zondag 23 januari 2022

Vloerverwarming plaatsen

De vloer heeft een opbouw van10cm beton met vloer op. Vloer moet eruit gehaald worden en uitgegraven worden zodat de vloerverwaring erin kan. Dit gaat over 140m².


CV en verwarming Overpelt
donderdag 13 januari 2022

Mazoutketel vervangen

Wij zouden graag onze brander laten vervangen Deze is 20/25 jaar oud. Het is een mazoutketel, hij start niet meer goed op


CV en verwarming Overpelt
dinsdag 28 december 2021

Gasketel onderhouden

Chauffagist nodig om een ketel op gas van het merk Buderus te onderhouden. Ketel van zo een 15 jaar oud.


CV en verwarming Overpelt
zaterdag 20 november 2021

Watergedragen vloerverwarming plaatsen droog of infrezen

Volledige benedenverdieping (~ 100m²) moet uitgevoerd worden met vloerverwarming. De oude chape wordt uitgebroken. Het is nog niet bekend hoeveel opbouwhoogte er is (waarschijnlijk tussen 5-7 cm), en dus zijn er twee mogelijkheden: 1) gieten van een isolerende chape op de betonplaat en daarna vloerverwarming infrezen of 2) een droogbouw systeem aanleggen. De oude CV-ketel zou overgehouden moeten worden (Vaillant VCW BE346/3-5).


CV en verwarming Lommel
vrijdag 19 november 2021

Nieuwe CV-ketel op gas installeren

Voor een vrijstaande woning zoeken wij een nieuwe gasinstallatie. Deze dient te worden aangesloten op de bestaande radiatoren.


CV en verwarming Lommel
maandag 04 oktober 2021

Verwarming op gas vervangen en vloerverwarming regelbaar maken

Onze verwarming van Viessman (vitodens 200) geeft storingen en Viessman technische dienst kan het niet oplossen. Wij willen daarom de ketel vervangen door een nieuwe. We dachten ook een Viessman maar staan open voor andere (kwalitatieve) alternatieven. Wij hebben 9 radiatoren en 70m² vloerverwarming. We willen graag ook een aparte regeling voor de vloerverwarming zodat die niet te warm wordt (aparte pompgroep van maken?). De boiler is nu aangesloten via losse pomp en zonder wisselklep. De vloerverwarming is rechtstreeks aan gesloten op het cv-circuit (wel met thermostatische kranen ertussen).


CV en verwarming Neerpelt
woensdag 22 september 2021

Herstellen of vervangen gasketel

Betreft gasketel Vaillant, installatie-jaar 2002, waar blijkbaar gedurende geruime tijd geen onderhoud op is uitgevoerd, en tevens de display niet meer werkt.Er werd me aangeraden om de installatie te vernieuwen, aangezien het kostenplaatje voor updaten/repareren/... van dezelfde grootorde zal zijn.


CV en verwarming Neerpelt
zondag 19 september 2021

Mazoutketel onderhouden

Onderhouden en kleine lekkage (water) herstellen van de mazoutketel.


CV en verwarming Neerpelt
woensdag 14 juli 2021

Nieuwe cv installatie plaatsen op aardgas

Oude mazout ketel vervangen en nieuwe gasketel plaatsen. Er ligt nog geen aardgas binnen dus volledig nieuwe installatie.


CV en verwarming Neerpelt
maandag 05 juli 2021

Geiser vervangen

Ik heb een geiser die moet vervangen worden. Ik heb een lek, er verdwijnt gas, vandaar dat die echt vervangen moet worden. Het is van het merk Vaillant Hij is van 1992


CV en verwarming Lommel
vrijdag 14 mei 2021

CV-ketel onderhouden

Het betreft een 2 jaarlijks onderhoud. Junkers gasketel.


CV en verwarming Neerpelt
dinsdag 04 mei 2021

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Tot op heden staat er een atmosferische ketel met een schouw (doorstromer op gas met kleine boiler). Deze CV-ketel zou vervangen moeten worden een CV-ketel op gas voor warm water en verwarming. Er zal waarschijnlijk een dubbelwandige buis getrokken moeten worden door de schouw.


CV en verwarming Lommel
vrijdag 16 april 2021

Plaatsen condensatieketel

Vervanging Buderus gasketel (31 KW) door condensatieketel. De ketel staat op de 1ste verdieping (type vloerketel) en is afgekeurd, dus volgens de voorschriften dient deze vervangen te worden binnen de 3 maanden. Graag spoedig contact met specialist. Ik heb een zonneboiler installatie met een reservoir van 300 l.


CV en verwarming Hamont-Achel
donderdag 11 maart 2021

CV-ketel onderhouden

Mijn CV-ketel (merk:onbekend) zou onderhouden moeten worden. De brandstof waar mijn CV-ketel op werkt is stookolie (mazout). Graag had ik dus iemand gevonden die alles kan nakijken en daarbij de nodige herstellingen kan uitvoeren.


CV en verwarming Lommel
dinsdag 23 februari 2021

Cv-ketel mazout verwijderen en nieuwe plaatsen

Oude mazoutketel met boiler, een staande verwijderen en HR+mazoutketel met boiler plaatsen. Gezin 2 personen nu maar geschikt voor 4 personen plaatsen. Mogelijk om zonne-energie te benutten.


CV en verwarming Lommel
Offertes aanvragen