Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Airco plaatsen - Verwarming - Puurs-Sint-Amands

Airco plaatsen - Verwarming - Puurs-Sint-Amands

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Airco plaatsen

Wij hadden graag airco laten plaatsen. Dit in 2 ruimtes. Wij willen samen overleggen welke airco voor ons de beste zou zijn.


Loodgieter / installateur Bornem

Offertes voor verwarming in Puurs-Sint-Amands aanvragen

Recente aanvragen uit Puurs-Sint-Amands

dinsdag 18 januari 2022

Nieuwe CV-ketel plaatsen

We hebben nu een bullex thermomaster S29E en die stookkamer is gescheurd. Wij willen dus een nieuwe Cv plaatsen op gas.


CV en verwarming Ruisbroek (Antwerpen)
donderdag 13 januari 2022

Airco plaatsen

Wij hadden graag airco laten plaatsen. Dit in 2 ruimtes. Wij willen samen overleggen welke airco voor ons de beste zou zijn.


CV en verwarming Bornem
woensdag 01 december 2021

Centraal ventilatiesysteem plaatsen type D

Centrale ventilatiesysteem plaatsen in een renovatieproject. Normaal gezien gaat het om minstens 5 kamers, waaronder slaapkamer en badkamer. Moet wel nog worden bekeken samen met de vakman. Voorkeur voor ventilatie type D (met warmterecuperatie).


CV en verwarming Sint-Amands
maandag 22 november 2021

Nieuwe mazoutketel installeren

Vervangen van oude mazout ketel omdat er geen gas is aangesloten in het huis. Ketel om sanitair ook te verwarmen, verbruik onbekend. Geen radiatoren te vervangen.


CV en verwarming Ruisbroek (Antwerpen)
dinsdag 09 november 2021

Ventilatiesysteem C installeren tijdens renovatie

Tijdens een totaalrenovatie van de woning, wil ik graag een energiezuining ventilatiesysteem laten installeren om een 5-tal ruimtes te verluchten. betreft een alleenstaande woning met 2 verdiepingen.


CV en verwarming Bornem
maandag 27 september 2021

Mazoutketel vervangen

Mijn mazoutketel is aan vervanging toe. we hadden overwogen om over te schakelen naar een gasketel, maar er is geen gas aanwezig in de straat, dus dan zou dat al met een tank moeten worden aangeleverd. We wonen in een natuurgebied, dus de kans is klein dat we daarvoor toelating zouden krijgen.


CV en verwarming Bornem
dinsdag 15 juni 2021

Nieuwe centrale verwarmingsinstallatie op gas plaatsen

Centrale verwarming volledige nieuwe installatie plaatsen. Geen muren uitbreken. Installatie op gas, ook mogelijks nieuwe radiatoren te plaatsen.


CV en verwarming Puurs
maandag 08 februari 2021

CV installatie aanpassen

Aanpassing cv installatie. Gedeeltelijke vervanging van radiatoren voor convectoren. Met de bedoeling in de zomer koude lucht te kunnen krijgen in woonkamer en slaapkamer. Vorm van airco met convectoren. We hebben reeds zonnepanelen via Solar Spirit. Het is de bedoeling om in de zomer op elektriciteit over te stappen voor de convectoren. Onze huidige cv is op basis van gas en radiatoren. van het merk Vaillant


CV en verwarming Bornem
vrijdag 13 november 2020

Radiatorventiel vervangen

Radiator wordt niet warm. Pin van ventiel bleek vast te zitten. Met WD40 kan dit terug bewogen worden, maar zelfs maximaal uitgetrokken warmt de radiator niet op. Graag nazicht en vervanging indien nodig.


CV en verwarming Puurs
vrijdag 10 april 2020

Verwarmingsketel vervangen

Huidige verwarmingsketel ACV (gas) vervangen in de bergruimte van de woning.


CV en verwarming Puurs
vrijdag 24 mei 2019

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Plaatsen lucht-water warmtepomp en bestaande mazoutketel verwijderen . Radiators blijven. Geen vloerwarming ; Isolatie is voorzien. Oppervlakte in woning 26 m lang op 8 m Br en zolder.


CV en verwarming Sint-Amands
woensdag 03 april 2019

Verwarmingsketel plaatsen

Momenteel een ACV gasketel wil hem vervangen door een atmosferische wandketel de zuinigste in zijn soort ! Daar ik in een appartement woon en de aanpassingskosten voor de schouw zeer hoog oplopen zowel bij mij als de buren opteren we voor deze soort van gasketel . De oude ketel moet wel verwijderd worden


CV en verwarming Sint-Amands
zondag 17 maart 2019

Zonneboiler plaatsen

Dakhelling 45°. Voor sanitair warm water. Dak: Zuid-west


CV en verwarming Bornem
donderdag 22 november 2018

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Ik heb een gasdoorstromer en ik wil daarvoor een warmtepomp met boiler van 200l installeren voor warm sanitair water.


CV en verwarming Bornem
zondag 14 oktober 2018

Zonneboiler plaatsen

Wij hebben reeds een gascondensatieketel van Weishaupt (WTC25 - C) voor het verwarming van de woning d.m.v. radiatoren en opwarmen water voor sanitair. Nu hadden wij graag ons debiet voor het warm sanitair water vergroot, recent hebben we alle leidingen vernieuwd en ook een nieuwe badkamer geplaatst maar merken dat het debiet van de doorstromer te klein is (woning gekocht met de ketel reeds aanwezig). Volgens de technische eigenschappen is dit 7,5L/min. Daarom hadden we graag de installatie uitgebreid om dit probleem te verhelpen met bv. Een zonneboiler. Wij beschikken over een plat dak boven de garage van net geen 3m x 5m (snel uit mijn hoofd) waar ook al een oude verluchtingsbuis zit (dakdoorvoer is dus reeds aanwezig). Dit plat dak heeft een hele dag door zon komende van oost tot west


CV en verwarming Puurs
Offertes aanvragen