Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Tegelzetter vloer leggen tegels Hasselt

Betontegels afgewaaid van gevel - gevelherstel - Vloertegels leggen - Hasselt

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Betontegels afgewaaid van gevel - gevelherstel

Tijdens een hevig onweer is een van de gevelstenen aan ons gebouw (1660) neergestort. Dit zijn grote tegels (40X40) uit beton waar een laklaag op ligt, maar we weten dit niet zeker onder de dakrand die zijn naar beneden gekomen. De andere tegels ook nakijken en eventueel bijwerken.


Tegelzetter Heusden-Zolder

Offertes vloertegels leggen in Hasselt aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Hasselt

vrijdag 28 juli 2023

Enkele m² aan wandtegels plaatsen

Beste, Wij zoeken iemand om 4.5 - 5 m2 aan wandtegels te zetten voor de spatwanden in onze keuken. We hebben al tegels en voegsel, enkel de lijm ontbreekt nog. Er zijn 2 oppervlaktes. De eerste oppervlakte is achter de pompbak (+- 1 m2), deze bevat 1 blok van 2 stopcontacten. Hier moet ook een profiel rond komen (hebben we al). Het andere oppervlakte is achter het kookvuur (+- 3.5 m2) en bevat 2 blokken van 2 stopcontacten. De tegels zijn 7.5x30cm en we zouden deze graag in wildverband geplaatst hebben. De ondergrond is gips.


Tegelwerken Kuringen
woensdag 17 mei 2023

Nieuwe tegelvloer leggen

Leggen van ongeveer 37 m² aan tegels inclusief verwijderen van de oude vloer


Tegelwerken Hasselt
woensdag 03 mei 2023

Nieuwe tegel vloer leggen

Plaatsing van vierkante tegels met afmetingen 30cm X 30cm en inhoud: 1,44m². De totale oppervlakte is 51,48m². Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: winkel / horeca / kantoor Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerken Hasselt
vrijdag 30 december 2022

Nieuwe tegel vloer leggen

Vloer over keramische tegels leggen zo dun mogelijk voor woonruimtes badkamer berging en toilet? meer dan 100 m².


Tegelwerken Alken
vrijdag 21 oktober 2022

Terras betegelen

Ongeveer 110 vierkante meter terrastegels op dragers plaatsen. Momenteel terras in klinkers, eventueel mag dit blijven liggen als het nieuwe terras erop kan.


Tegelwerken Diepenbeek
donderdag 14 april 2022

Vloertegels leggen en plinten in de keuken.

Ik zoek iemand die vloertegels en plinten kan plaatsen in de keuken. De vloer moet ook geëgaliseerd worden. Keuken wordt geplaatst begin juli. Er ligt nu een steentapijt met daaronder tegels die we zullen uitbreken. Ik had graag keramische tegels gehad. De oppervlakte van de keuken is 8,8m². Eventueel zou ik ook de veranda laten doen. die heeft een oppervlakte van ongeveer 32m².


Tegelwerken Herk-de-Stad
maandag 24 januari 2022

Betontegels afgewaaid van gevel - gevelherstel

Tijdens een hevig onweer is een van de gevelstenen aan ons gebouw (1660) neergestort. Dit zijn grote tegels (40X40) uit beton waar een laklaag op ligt, maar we weten dit niet zeker onder de dakrand die zijn naar beneden gekomen. De andere tegels ook nakijken en eventueel bijwerken.


Tegelwerken Heusden-Zolder
dinsdag 01 december 2020

Trappen in natuursteen + venstertabletten leveren en plaatsen

Wij zoeken een vakman die ons kan helpen, er moeten 3trappen van 18treden met natuursteen aangelegd worden. Alsook moet er 100 vierkante meter tegels geleverd worden + venstertabletten + keukentablet.


Tegelwerken Hasselt
donderdag 27 augustus 2020

Nieuw terras aanleggen

Nieuw terras leggen (500 x 300) + openbreken oud terras. Het terras is verzakt, dit zou opnieuw aangelegd moeten worden, momenteel liggen er marlux tegels van 40x40cm. De tegels zijn al besteld, deze zou gewoon moeten aangelegd worden.


Tegelwerken Sint-Lambrechts-Herk
dinsdag 11 augustus 2020

Betegelen spatwand en boven de pompbak in de keuken

Aan het kookvuur hangt er momenteel een tablet zoals het keukentablet en is verder ook afgewerkt met plinten. Deze moeten eerst worden verwijderd. Tegels nog niet gekocht omdat ik dit in overleg wil doen. Kleine oppervlakte van 4 m²


Tegelwerken Spalbeek
maandag 20 januari 2020

Tegelvloer leggen

Wij zoeken iemand voor 150m² vloer wil leggen. Momenteel is er een bestaande vloer. Wij zorgen voor uitbraak. Wij hebben nog geen zicht of de chape nog in goede staat zal zijn. Het gaat om tegels met een afmeting van 90 x 90. Wij ondersteunen graag waar nodig bij de werken.


Tegelwerken Heusden-Zolder
dinsdag 10 september 2019

Betonnen trap betegelen

We zoeken een degelijke bekleding voor een betonnen trap van inkomhal naar het verdiep waar we wonen en dachten dat tegels een goede optie waren. De trap wordt intensief gebruikt maar is ook het eerste zicht bij het binnenkomen van ons huis.


Tegelwerken Kortessem
dinsdag 09 april 2019

Tegels plaatsen

Het plaatsen en voegen van (hexagonale) wandtegels in de keuken. De totale oppervlakte is ongeveer 4 vierkante meter. Tegels moeten nog besteld worden.


Tegelwerken Heusden (Limburg)
maandag 24 september 2018

Vloer betegelen in de slaapkamer en de hal

Vloer slaapkamer en de hal in parkettegels leggen. De oppervlakte is 30 m².


Tegelwerken Alken
woensdag 22 augustus 2018

Tegelvloer leggen

Vloeren leggen op een gelijkvloers appartement ongeveer samen voor een 80 m² zonder plinten. Vloer aangekocht. Tegels van 40 cm x 40 cm en tegels van 60 cm op 60 cm.


Tegelwerken Hasselt
Offertes aanvragen