Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Vloer leggen parket tegels Oostende

Parket leggen - Vloer plaatsen - Oostende

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Parket leggen

Ik ben op zoek naar een vakman die bij mij parket kan komen leggen. Een opp van 25 m² in visgraat en ook nog 60 m² in planken.


Vloerder / parketteur Oostende

Offertes voor vloer plaatsen in Oostende aanvragen

Recente aanvragen uit Oostende

maandag 20 juni 2022

Parket leggen

Ik ben op zoek naar een vakman die bij mij parket kan komen leggen. Een opp van 25 m² in visgraat en ook nog 60 m² in planken.


Vloerwerken Oostende
maandag 23 mei 2022

Chape plaatsen in verschillende ruimtes

We zouden graag een chape willen laten plaatsen in de living, gang, badkamer en keuken. De totale oppervlakte is ongeveer 70m². De dikte van de chape moet 7cm dik zijn.


Vloerwerken Lombardsijde
woensdag 26 januari 2022

Vloertje plaatsen in studio

Ik wil in een studio een heel dun vloertje laten lijmen. Nu ligt er linolium. Ongeveer 30m²


Vloerwerken Oostende
vrijdag 21 januari 2022

Nieuw vloer leggen in jeugdcentrum

Voor de herinrichting van een polyvalente zaal voor een jeugdverblijf zijn we op zoek naar een ideale oplossing voor onze vloer( 100m²). Momenteel is deze bestaande uit beton. Hierop dachten we om een rubberlaminaat of gietvloer te laten plaatsen.


Vloerwerken Oostende
maandag 13 december 2021

Betonvloer gieten

Voor de renovatie van een huis i vraag ik graag een vakman voor beton te gieten voor de vloer op gelijkvloers terug op te bouwen Ik zou deze vloer willen opbouwen met vloerisolatie en vloerverwarming. Voor het leggen van: -10 cm betonplaat oppervlakte 30m2 - 8 cm chape oppervlakte 30m2


Vloerwerken Oostende
zaterdag 28 augustus 2021

Chapewerken: uitgebroken chape opnieuw gieten

Chape waar vloer eerder uitgebroken werd; gewelfd; dikte variabel (4-8 cm); toekomstige vloer afwerking: clicklaminaat (8mm); finaal peil in functie van bestaande deuren en vloer afwerking. Oppervlakte van 44 m² in twee ruimtes met breed deurgat.


Vloerwerken Oostende
donderdag 01 juli 2021

Waterschade parket herstellen

De verzekering vraagt een bestek op van de waterschade aan mijn parket op zondag 27 juni 2021. De parket moet hersteld worden.


Vloerwerken Oostende
maandag 23 november 2020

Vloer egaliseren

Ik zoek iemand die mijn vloer kan egaliseren. Het zou gaan om een 50m². Ik heb een huis gekocht en een deel is in osb-platen en de andere in oude vloer. Hier zit echter een hoogteverschil op, ik zou dit willen wegwerken voor er een nieuwe vloer op komt.


Vloerwerken Oostende
donderdag 05 november 2020

Vloer chappen nieuwbouw

Vloeder gezocht voor het chappen van een woning. Dit zou gaan over een isolatie Chappe. De totaaloppervlakte die aangelegd moet worden is 160 vierkante meter.


Vloerwerken Eernegem
dinsdag 15 september 2020

Restaureren parket

Het betreft een living in een appartement in Oostende. Op het 2e verdiep. Makkelijk bereikbaar en parkeerplaats. De oppervlakte is 4 meter op 6.80m


Vloerwerken Oostende
maandag 14 september 2020

Egaliseren van chape

Zoek een stielman die een chape kan egaliseren. Op die chape waren vroeger tegels gelijmd met tegellijm op cementbasis. De tegels zijn verwijderd maar op 95% van het oppervlak is de lijm nog aanwezig (zit behoorlijk vast). Egalisatielaag (zo dun mogelijk) schat ik op 3 tot 5mm. Betreft 1 grote ruimte van ongeveer 35m² en een aansluitende hal van 2m². Het betreft een appartement op de 5de verd, straatzijde Kleine lift - 3 prs/300kg- aanwezig


Vloerwerken Oostende
maandag 14 september 2020

Tapis plein vervangen

We hebben momenteel een herenhuis met tapis plein. In geval dat er zich een grote vlek op het tapis plein bevindt, is dit stuk makkelijk vervangbaar? Een tweede optie is heel de tapis plein laten weghalen en vervangen door een goedkoop gebruiksvriendelijk alternatief. Wat raden jullie hiervoor aan. De tapis plein in kwestie loopt over de trap van het gelijksvloers tot de tweede verdieping. (2 verdiepingentrap + gang en dan 2 volledige kamers van +/- 20m² die met de tapis plein bedekt zijn).


Vloerwerken Oostende
vrijdag 21 augustus 2020

Parket herstellen

Gans mijn appartement met 120 m² bruto oppervlakte muren inbegrepen, is met parket in eik bekleed behalve de behalve de badkamer en de WC. In de overloop / bureel, gelegen tussen de living / keuken en de 2 slaapkamers. Het parket is geolied met Woodboy Hardwax Parquet Oil. Het parket op de overloop is gedeeltelijk losgekomen en is wat opgeblazen. Tijdens de hittegolf is tijdens de koelere momenten de venster van de living vooraan en de vensters van de slaapkamers achteraan of volledig of op kip opengezet. Waarschijnlijk is daardoor de loopzijde meer gedroogd dan de onderzijde. Het parket kan eventueel nog eens volledig behandeld worden, de producten heb ik in huis.


Vloerwerken Oostende
woensdag 08 juli 2020

Vinyl vloer herstellen of vervangen

Na een windvlaag kwam het raam naar beneden en het raam verbrijzelde. Bij het vallen klopte het op de grond en vinyl. Ik zou graag willen weten of we kunnen repareren of dat we het vinyl moeten vervangen, dat is en slechts één kamer voor het hele verblijf + -30m². Suite à un coup de vent, la fenêtre s’est décrochée et la vitre s’est brisée. En tombant cela A fait des coups Dans le sol en vinyl. Je souhaiterais savoir si on peut réparer ou si il faut changer le vynil qui est en 1 seule pièce pour tout le séjour +-30m².


Vloerwerken Oostende
woensdag 29 april 2020

Plaatsen van sneldrogende chape in keukenruimte

Aanbrengen van sneldrogende chape in keukenruimte (3,5 vierkante meter / 10 cm hoog). Appartement te Oostende op het eerste verdiep. Lift aanwezig.


Vloerwerken Oostende
Offertes aanvragen