Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie Dendermonde

Renovatiewerken woning - Totaalrenovatie - Dendermonde

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Renovatiewerken woning

Mijn huis heeft renovatie nodig. Renovatie zijn, Zolder isolatie, Plafond werk, Een raam vernadering en de water dichtheid van 3 kamers. Ik kan niet goed afmetingen doen maar ik stuur alle fotos door en voor de waterdichtheid kon ik geen fotos trekken van boven.


Aannemer Grembergen

Offertes totaalrenovatie in Dendermonde aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Dendermonde

donderdag 13 juli 2023

Renovatie keuken en badkamer

Volledige renovatie van de keuken en badkamer. De oude keuken en badkamer moeten nog worden uitgebroken. Ook de leidingen in beide ruimtes moeten aangepakt worden. Beide ruimtes op gelijkvloers, naast elkaar


Renovatie Grembergen
maandag 28 november 2022

Renovatiewerken woning

Mijn huis heeft renovatie nodig. Renovatie zijn, Zolder isolatie, Plafond werk, Een raam vernadering en de water dichtheid van 3 kamers. Ik kan niet goed afmetingen doen maar ik stuur alle fotos door en voor de waterdichtheid kon ik geen fotos trekken van boven.


Renovatie Grembergen
donderdag 24 februari 2022

Beneden verdieping deels renoveren.

Beneden verdieping deels renoveren. Het gebouw staat in casco.


Renovatie Lebbeke
vrijdag 07 januari 2022

Plan opmaken voor bijbouw

Wij zij op zoek naar architect voor de plannen van een bijbouw die ons de nodige vergunningen kan bezorgen.


Renovatie Schoonaarde
maandag 14 juni 2021

Huis renoveren : dak, vloer en kamers

Wij zouden graag enkele renovatiewerken uitvoeren binnen- en buitenshuis - dak renoveren - een aantal kamers op het eerste verdiep - nieuwe vloer op de bovenverdieping. - ramen vervangen (pvc of hout) - schilderwerk boven en beneden, volledige afwerking. Het gaat om een woning met 1 verdiep : 100m² benedenverdieping + 60m² bovenverdieping


Renovatie Wichelen
woensdag 28 april 2021

Veranda vernieuwen en keuken openbreken

De veranda verfrissen en de aangesloten keuken vergroten: vloer, muren, dak, .... alles moet herdaan worden. Muur doorbreken van keuken. Normaal moet elektriciteit en loodgieterij niet gebeuren, zou in orde zijn.


Renovatie Berlare
donderdag 26 november 2020

Aannemer voor een totaalproject

Inrichten van de werf, stelling, kraan, asbestaangifte / werken aan hellend dak van ongeveer 86 m2 / gevelwerken / werken aan plat dak van ongeveer 79 m2. Ik zou graag met de aannemer bespreken wat de mogelijkheden zijn.


Renovatie Wichelen
dinsdag 20 oktober 2020

Kelder dichten & afwerken

Ik zou graag mijn kelder, die momenteel kampt met vochtproblemen, laten afwerken. Bedoeling zou zijn de kelder als extra verdiep te gebruiken. De oppervlakte van de kelder is ongeveer 70vierkante meter. Deze moet dus volledig woonklaar gemaakt worden.


Renovatie Dendermonde
zondag 11 oktober 2020

Pleister- en schilderwerken na waterlek

Doordat een waterleiding op zolder het begeven heeft heb ik voornamelijk in de onderliggende badkamer schade. Het plafond heeft blazen en vlekken en er is een muur volledig gebarsten alsook vochtvlekken. Hetzelfde geldt voor het plafond in de gang. Dit moet gerepareerd en opnieuw mooi geschilderd worden. Muur in badkamer = dubbele wand 10/12m² Plafond badkamer 20m² Plafond gang 10/15m².


Renovatie Baasrode
woensdag 18 december 2019

Diverse renovatiewerken

We hebben een grote slaapkamer van 16 m² en dit zullen we in 2 kamers splitsen. Maken van inloopdouche op het gelijkvloers en gyproc plaatsen in opbergzolder.


Renovatie Berlare
zondag 06 oktober 2019

Vervangen openhaard

Plaatsing van haard bij uitgebroken toestand van vorige + gekuist rookkanaal. Plaatsing van flexibel in bestaande rookkanaal, plaatsen van sokkel met keramische onderplaat. Aansluiten van haard aan bestaande stroomnet. Leveren en plaatsen van afwerkingskader rondom haard


Renovatie Oudegem
maandag 23 juli 2018

Opening in muur maken en enkele leidingen verleggen

Doorgang maken in muur, niet dragend ongeveer twee deuren groot ,verplaatsen van drie radiatoren ,toilet en lavabo voorzien van water en afloop , waterkraan plaatsen buiten.


Renovatie Dendermonde
woensdag 17 augustus 2016

Herstelling gevolgschade na waterschade

Wegens daklekkage van ons plat dak hebben wij waterschade opgelopen. Het dak word hersteld door firma die dakbedekking heeft geplaatst wegens nog in garantie. Nu zoeken wij een bedrijf die zo vlug mogelijk een offerte kan opmaken van de opgelopen schade voor onze verzekering. Eens deze goedgekeurd is mag deze de werken uiteraard uitvoeren. De zichtbare schade: Slaapkamer 1: Muren, plafond, vloer, laminaat. Slaapkamer 2: Muren, plafond, Vloer, laminaat. Living: Plafond, muur, behang. Dan zal er waarschijnlijk nog onzichtbare schade zijn tussen vloer en plafond, ramen, crepi, ...


Renovatie Appels
donderdag 11 augustus 2016

Verbouwing living

We hadden graag een vrijblijvende offerte voor onze verbouwingswerken nl. Afwerken van ons Living: Radiator verplaatsen Dubbele deur plaatsen Plafond en muren afwerken met gyproc Laminaat plaatsen Electriciteit voor verlichting en stopcontacten. Plaatsen kranen badkamer en nog wat kleine afwerkingen


Renovatie Lebbeke
vrijdag 03 juni 2016

Klussen aan garage

Mijn man en ik hebben een garage gemetst,er moeten nog dakgoten geplaatst worden+aansluiten,mazouttank ondergronds plaatsen en aansluiten,keldertrap gieten,electriciteit gelegd worden,m.a.w. van alles nog wat.


Renovatie Baasrode
Offertes aanvragen