Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie Geel

Renovatie bestaande woning - Totaalrenovatie - Geel

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Renovatie bestaande woning

Elektriciteitswerken, isolatie zolder, dakraam, vloer, muren, badkamer,.... Ook advies ivm isolatie, energiebesparen,.....


Aannemer Geel

Offertes totaalrenovatie in Geel aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Geel

zondag 06 augustus 2023

Verbouwing chalet

De chalet (+/- 50m2) is volledig gestript en dient van de vloer op terug opgebouwd te worden. - nieuwe vloer - isolatie - gyproc - sanitair - elektriciteitswerken - ...


Renovatie Geel
maandag 30 januari 2023

Benedenverdieping vernieuwen

De vloer in een bestaand huis moet er volledig uit, opnieuw in orde brengen, VLOERVERWARMING en vloeren Het zou een pluspunt zijn als je ook het plafond en muren kan opknappen en opnieuw in orde kan zetten. Kortom, renovatie van volledige benende verdieping


Renovatie Geel
maandag 21 november 2022

Renovatie bestaande woning

Elektriciteitswerken, isolatie zolder, dakraam, vloer, muren, badkamer,.... Ook advies ivm isolatie, energiebesparen,.....


Renovatie Geel
maandag 16 november 2020

Zolder renoveren + dak isoleren

Ik zou graag het dak laten isoleren. + ineens onze zolder laten renoveren. De zolder is ongeveer een 100m²


Renovatie Geel
donderdag 10 oktober 2019

Afbreken schouw

Ik had graag mijn schouw laten afbreken tot op de zoldervloer. Het betreft de schouw links van het dak venster. In het metselwerk zit een steunbalk voor het dak.


Renovatie Kasterlee
donderdag 15 augustus 2019

Herstelling waterschade in de keuken

Terug gekomen van onze reis stond onze keuken onder water. Een defecte boiler lag aan de oorzaak. Opmaken bestek voor waterschade in de keuken (panelen gezwollen, opstijgend vocht in de muur, kastjes scheef). Schade in 1 ruimte.


Renovatie Geel
maandag 27 november 2017

Benedenverdieping renoveren

De bovenverdieping is grotendeels gerenoveerd. De benedenverdieping moet nog onder handen genomen worden. De werken die nog uitgevoerd zouden moeten worden: - Ongeveer 35 m² gyproc plaatsen - Afwerking van geplaatste gyproc (zie plannen voor afmetingen + oppervlakte benedenverdieping) - Vloerverwarming aansluiten - chappen - Vloeren: Doe je dit ook? - Elektriciteit: Aansluitingen zijn al geplaats, afwerking moet nog gebeuren - Hetzelfde met de sanitair - Trap + inbouwkasten maken/plaatsen?


Renovatie Geel
donderdag 11 augustus 2016

Klussen

Ik heb een aantal klussen; bijpleisteren van muren, aanwerken aan de trap. Plintjes bijzetten in een hoekje slaapkamer, verder afschuren trap (reeds begonnen). Hermonteren schuifdeur dressing


Renovatie Kasterlee
vrijdag 29 juli 2016

Renovatie woning

Wij hebben een huis gekocht. De buitenkant is nog in orde, alsook de ramen en het dak. We zoeken een aannemer voor de bepleistering, electriciteit en waterleidingen te vernieuwen.


Renovatie Geel
donderdag 26 mei 2016

Klussen in huis

Mijn vals plafond met isolatie ertussen is beschadigd en zou vervangen moeten worden. Ook moet er een muurtje opnieuw in orde gebracht worden omdat er pleister af komt en schimmel is(doordat er schade aan is na een lek te hebben gehad). Om dit alles in orde te brengen kreeg ik graag eerst een vrijblijvende prijsofferte.


Renovatie Geel
maandag 21 maart 2016

Maken van dressing + bijkomende badkamer

Ik wil mijn woning uitbreiden en luxueuser maken door een bijkomende badkamer / toilet en dressing te maken in een bestaande stalling (schuur)


Renovatie Geel
zondag 17 mei 2015

Oplossen van grondwater probleem in kelder

Graag een oplossing voor water probleem in de kelder (zie de foto's). Is eigenlijk een grondwater probleem.Het probleem is vooral tijdens het periode's met meer regen. Kelder is 4 x 4 m. Tegels willen wij niet vernietigen. Er is geen schimmel probleem. Twee muren van de kelder zijn aan de buitenkant van het huis gesitueerd. Huis is van 1959.


Renovatie Geel
maandag 28 juli 2014

Barsten en scheuren herstellen aan de muren

Na het uitbreken van kluizen in het onderstaande pand (bankkluizen), zijn er barsten en scheuren ontstaan in de muren. Deze dienen herstelt te worden (bezettingswerken)en er moet nagegaan worden of er stabiliteitsproblemen kunnen zijn.


Renovatie Geel
zondag 15 juni 2014

Badkamer af te breken

In het huis van mijn ouders zou een hele badkamer moeten afgebroken worden. Het gaat om WC, douche,lavabo, hangspiegel, handgrepen, zitje in douche.Gaat enkel om afbreekwerken. Wat is de prijs hiervoor? Wanneer kan het gebeuren? Foto's in bijlage.


Renovatie Geel
dinsdag 20 mei 2014

Verbouwingswerken in woning

Ik ben nog op zoek naar een vakman die tegen een zeer voordelige prijs volgende werken op zich kan nemen: 10 juni tot en met 14 juni Afbraakwerken incl. Afvoer en storten. Vloer overal uitbreken (ca. 63m²)+ uitgraven tot -30 – 35cm Schouw in beneden slpk + boven slpks (x2) uitbreken incl. Afkappen van zoveel mogelijk roet en behandelen met menie (verf) Schouw in living afbreken incl. Afkappen van zoveel mogelijk roet en behandelen met menie (verf) Prijs voor leveren en plaatsen van volledig nieuwe riolering en buiten in voortuin aansluiten op bestaande riolering (diameter 125? ) Maken van deuropeningen voor badkamer en berging Leveren en plaatsen lichttunnel in keuken Ventilatie in badkamer


Renovatie Geel
Offertes aanvragen