Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie Londerzeel

Schuur renoveren - Totaalrenovatie - Londerzeel

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Schuur renoveren

Oude schuur uit 1850. Bedoeling is om betonplaat te gieten, enkele muren wegslagen on opnieuw plaatsen met recuperatiesteen en snelbouw. Bekijken wat we met het dak kunnen doen. Schuur zou 1 ruimte worden


Aannemer Londerzeel

Offertes totaalrenovatie in Londerzeel aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Londerzeel

zondag 23 juli 2023

Schuur renoveren

Oude schuur uit 1850. Bedoeling is om betonplaat te gieten, enkele muren wegslagen on opnieuw plaatsen met recuperatiesteen en snelbouw. Bekijken wat we met het dak kunnen doen. Schuur zou 1 ruimte worden


Renovatie Londerzeel
maandag 13 februari 2023

Verbreden garage (in steen)

Onze garage is te smal en wij willen die verbreden. Het is een stenen garage die ongeveer 1 m verbreed moet worden.


Renovatie Londerzeel
dinsdag 03 januari 2023

Verschillende werken aan paardenstallen

Paardenstallen zijn al recent gebouwd door vorige eigenaar maar zijn op zoek naar aannemer / vakman die water, drinkbakken, electriciteit alsook een constructie voor mesthoop en betonnen pad kan plaatsen. Ook voegwerk van de stallen moet men afwerken.


Renovatie Londerzeel
zondag 18 december 2022

Zolder renoveren

Ik wil graag mijn zolder laten renoveren. Het gaat om een zolder in een oud huis van ongeveer 55m2 waar al kamers zijn, maar nog niet geïsoleerd is en op dit moment ook afgesloten is van gas en elektra. De belangrijkste werken zijn: dak - en vloerisolatie plaatsen, verwijderen oude valse wanden, nieuwe raamkozijnen, gas en elektra aanleggen.


Renovatie Londerzeel
dinsdag 18 oktober 2022

Buitengevel renovatie

Ik zoek een vakman om een nieuwe facade te lijmen. De oppervlakte is ongeveer 150m².


Renovatie Londerzeel
vrijdag 10 juni 2022

Vervangen en isoleren plafond

Een bestaand plafond(> 30m²) in mdf planchetten met ingebouwde ledspots vervangen. Het plafond is beschadigd na insijpelen van water tijdens de afgelopen storm. Vermoedelijk heeft ook de onderliggende isolatie schade geleden en is deze ook aan vervanging toe. De bekisting van de deur tussen de keuken en de living dient vervangen. De living en de gang moeten opnieuw behangen worden.


Renovatie Londerzeel
maandag 18 januari 2021

Veranda afbreken + Nieuwe fundering aanleggen

Er moet eerst een bestaande verande afgebroken worden ( dak roofing weghalen , uitgraven bestaande vloer , opmetsen muur , uitgraven nieuwe fundering + betonplaat voorzien + isolatie) Eenmaal dit in orde is moeten enkel de grondwerken uitgevoerd worden. De totaaloppervlakte van de veranda die afgebroken moet worden is ongeveer 28 vierkante meter.


Renovatie Londerzeel
donderdag 30 juli 2020

Totaalrenovatie uitvoeren

Renovatieproject. Betonnen gewelf. Woning is ongeveer 190m2. Willen graag systeem met teleruptoren. Woning bestaat uit garage, hal, wasplaats, toilet, leefruimte, eetkamer, keuken (nieuwe bijbouw) 1e verdiep: 3 slaapkamers +badkamer de rest lijkt me voor de hand liggend sinds het een totaalrenovatie zal zijn en er zal wat moeten besproken worden logischerwijze. Ben voorstander om werk mee te doen. Alles van sleuven slijpen tot simpele bekabelingen kan ik gerust mee helpen indien nodig. Er zijn momenteel nog geen tekeningen van de woning beschikbaar.


Renovatie Londerzeel
maandag 22 mei 2017

Betonrot herstellen

De onderkant van ons terrasje heeft betonrot en is 6 m lang op 60 cm breed.


Renovatie Londerzeel
zondag 12 juni 2016

Verbouwing van veranda naar keuken

De oude veranda moet uitgebroken worden, enkele ramen en deur moeten uitgebroken en verplaatst, een groot nieuw schuifraam moet in de plaats van de glazen wand en een gyproc muur moet gebouwd worden. Technische plan van nieuwe keuken moet nog gemaakt worden + afwerking ruimte moet voorzien worden. Oppervlakte is ongeveer 10 a 12 m².


Renovatie Kapelle-op-den-Bos
donderdag 19 mei 2016

Verschillende werken aan buitengebouw

De werken bestaan uit opmetsen van een muur + vloeren + kleine aanpassing dakgoot. Detail van beschrijving van de werken beschikbaar.


Renovatie Malderen
dinsdag 10 maart 2015

Inbouwhaard Wellstraler ombouwen tot bestaande haard

Ik heb een Wellstraler inbouwgashaard en wens deze te laten inbouwen in een bestaande haard. Er moet wel gekapt worden want de bestaande opening is te klein en een dubbelwandige buis worden voorzien.Foto ter beschikking.


Renovatie Londerzeel
zondag 14 september 2014

Plaatsen van doorvoer voor pelletkachel

Wij zouden graag een pelletkachel installeren in onze living. Aangezien er geen schouw aanwezig is en wij in een rijhuis wonen zou de afvoer via de kamer en zolder naar het (zadel)dak moeten. Omdat we geen idee hebben over de kostprijs van deze werken zouden wij graag enkele offertes hebben om de prijs van dit project te kunnen schatten.


Renovatie Kapelle-op-den-Bos
dinsdag 15 juli 2014

Totaalrenovatie van woning

Totaalrenovatie van modernistische woning (begin jaren 60) met nieuwbouw in beton. plannen en meetstaven ter beschikking.


Renovatie Londerzeel
dinsdag 01 oktober 2013

Renovatie benedenverdieping

Vloeren en valse plafonds plaatsen in eetplaats + salon + hal + slaapkamer. Gordijnkasten maken, afbreken gemetste schouw en vervangen door inbouwcassette met rondom de afwerking. Afschrapen van crépie op de muren en opnieuw bezetten + verven.


Renovatie Londerzeel
Offertes aanvragen