Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Architectenbureau Aarschot

Pool house optrekken, inc stalling voor auto en fietsen. - Architect en vergunning - Aarschot

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Pool house optrekken, inc stalling voor auto en fietsen.

Graag willen we een pool house optrekken, inc stalling voor auto en fietsen. We hebben geen idee wat mogelijk is of hoeveel ruimte wij moeten voorzien. Daarom zijn we op zoek naar advies en begeleiding van architect.


Architect Rillaar

Offertes voor architectenbureau in Aarschot aanvragen

Recente aanvragen uit regio Aarschot

donderdag 22 juni 2023

Bouwarchitect

Beste, We zijn op zoek naar een architect die ons kan helpen om een vergunning aan te vragen voor de verbouwingswerken aan onze nieuwe woning. Deze werken omvatten o.a. het plaatsen van een nieuwe voordeur, plaatsen van nieuwe ramen en nieuwe ramen. Daarnaast ook het opvragen van een detailfoto bij het NGI voor het jaar 1976. Het doorsturen van de bestaande plannen en het nieuwe grondplan. Het vermelden op het plan van de wijziging in verharding rond de woning. Met vriendelijke groet, Welk type architect wil je inschakelen voor je project?: Bouwarchitect


Bouwtekening en ontwerp Baal
donderdag 02 maart 2023

Geveltekening

Voor de aanvraag van een omgevingsvergunning hebben we een geveltekening nodig.


Bouwtekening en ontwerp Wezemaal
zondag 06 november 2022

Pool house optrekken, inc stalling voor auto en fietsen.

Graag willen we een pool house optrekken, inc stalling voor auto en fietsen. We hebben geen idee wat mogelijk is of hoeveel ruimte wij moeten voorzien. Daarom zijn we op zoek naar advies en begeleiding van architect.


Bouwtekening en ontwerp Rillaar
maandag 15 augustus 2022

Plannen totaal renovatie

We zoeken een architect voor het verbouwen van een woning van de jaren 60, EPC F, naar een milieubewustere woning. Het huis spant over 145m², de tuin is 18are. We richten op een landelijke stijl.


Bouwtekening en ontwerp Langdorp
dinsdag 09 augustus 2022

Plan opmaken voor een renovatieproject

Architect gezocht voor het tekenen van de bouwplannen en het bekomen van de nodige vergunningen


Bouwtekening en ontwerp Aarschot
dinsdag 19 juli 2022

Ontwerp en aanvraag vergunningen

Op zoek naar een architect die met de volgende zaken ons kan bijstaan: - opmaken plan (volwaardige kelder + twee verdiepingen + dak; totaal bewoonbare oppervlakte +-250m²) in landelijke stijl op een bouwgrond van 1000m² waarbij een niveauverschil is met het straatniveau (er moet dus opgehoogd worden); - aanvraag vergunningen (inclusief kappen bomen grenslijn bouwgrond) - grondsondering laten uitvoeren om de funderingswijze te bepalen. Vergunning en grondsondering zouden wij zo snel mogelijk willen laten uitvoeren. Het bouwen zelf kan eventueel wachten tot 2023.


Bouwtekening en ontwerp Aarschot
zondag 03 juli 2022

Plannen nieuwbouw

wij zijn op zoek naar een goede architect in Gelrode voor het bouwen van een landelijke BEN-woning, vrijstaand, met gelijkvloers en 1ste verdiep. oppervlakte bouwgrond 8 are.


Bouwtekening en ontwerp Aarschot
maandag 20 juni 2022

Ontwerp en aanvraag vergunningen

Ik zou graag een ontwerp nieuwbouw laten maken - Vergunning nieuwbouw/terras/zwembad + afbraakwerken - Nieuwbouw bestaat uit gelijkvloers veranda en boven slaapkamer. - Geen sanitair enkel vloerverwarming - Rond 1 oktober beginnen afbreken -> fundering dit jaar of begin volgend jaar -> nieuwbouw te bekijken. - Belangrijkste is vergunning in orde krijgen. - In buitenmuur komt een overspanning (poutrel) van ~5m. -> Berekening voor nodig? - Achterbouw en garages afbreken (vergunning voor nodig ja/nee) ~70m² achterbouw + 40m² garages.


Bouwtekening en ontwerp Langdorp
donderdag 10 maart 2022

Architect voor nieuwbouw op hellende bouwgrond.

Ik ben op zoek naar een architect voor het construeren van een nieuwbouw op hellende bouwgrond. De architect moet alle papieren en vergunningen in orde brengen.


Bouwtekening en ontwerp Wezemaal
donderdag 19 augustus 2021

Berekening en vergunning verwijderen draagmuur

Ik wil een draagmuur verwijderen van de keuken. Hiervoor ben ik op zoek naar een architect om nodige berekeningen en vergunningen te voorzien.


Bouwtekening en ontwerp Begijnendijk
donderdag 15 juli 2021

Aanvragen goedkeuring bijgebouw 46 m²

We zijn op zoek naar een architect voor het ontwerpen, tekenen, aanvragen, ... van een losstaand bijgebouw +/- 46-48 m² incl garage. Hier staat al een vergund koterijtje op, maar dat is niet meer in orde - er ligt asbest op, het is al gestut.. En we zouden dan sowieso wel een aantal verbeteringen aanbrengen ook, natuurlijk. Ik had het dossier al ingediend bij de gemeente gezien de eerdere vergunning, maar aangezien het een oppervlakte > 40 m² betreft, moet er toch echt een architect aan te pas komen, wat ik eigenlijk maar logisch vind ook. Pand bevindt zich op een private weg, dus ver genoeg doorzoeken mocht er vooraf op Google Maps gekeken worden.


Bouwtekening en ontwerp Baal
zondag 25 april 2021

Regularisatiedossier hoofdgebouw

Ik zoek een architect voor het regulariseren van onze woning en nadien ons buitenzwembad (4x7,8m). + een bijgebouw De hoofwoning is ongeveer 160m². Het bijgebouw is ongeveer 64m².


Bouwtekening en ontwerp Baal
donderdag 18 maart 2021

Totaal plan/aanpak voor renovatie van huis.

Wegens scheiding koop ik het huis in. Ik wil graag een totaal plan/aanpak voor het huis waaruit ik de noodzakelijkste verbouwingen die binnen mijn budget vallen momenteel kan uitvoeren. De andere verbouwingen zou ik in een latere fase kunnen uitvoeren. Tot nu toe is er niet gewerkt met een plan of totaal aanpak voor het huis. Maar hier en daar wat verbouwingen gedaan zonder heel het huis erin te betrekken.


Bouwtekening en ontwerp Aarschot
donderdag 05 maart 2020

Regularisatie van carport/garage

We hebben een garage gebouwd tegen onze zijgevel, over de hele lengte van het huis. 4,20 breed en 12 meter lang. Dit tot op de perceelsgrens. Dit zouden we graag willen regulariseren.


Bouwtekening en ontwerp Betekom
donderdag 23 januari 2020

Plannen voor vergroting van ramen

Vergroten van twee, eventueel drie ramen die we willen doortrekken naar plafond en vloer. Daarnaast willen we een klein badkamerraam verbreden en een dakraam te plaatsen. Het gaat om een huis met houtskeletbouw. Ramen bevinden zich in twee ruimtes.


Bouwtekening en ontwerp Langdorp
Offertes aanvragen