Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Architectenbureau Halle

Plannen en ontwerp opmaken voor renovatie halfopen woning - Architect en vergunning - Halle

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Plannen en ontwerp opmaken voor renovatie halfopen woning

Renoveren van een halfopen bebouwing. Architect gezocht voor de plannen voor de renovatie te ontwerpen. Er moet ook een bijbouw worden geplaatst + isolatie van F naar A brengen.


Architect Lembeek

Offertes voor architectenbureau in Halle aanvragen

Recente aanvragen uit regio Halle

zondag 10 september 2023

Architect voor zelfbouw garage (plannen) + aanvraag omgevingsvergunning

Het gaat om prefab garages. Garage tegen gevel van B=4m x L=6,5m x H 2,75m Voorgevel garage : sectionale garagepoort Achtergevel garage : 1 deur + 1 raam 1 watertoevoer, 1 lichtpunt + 2 stopcontacten


Bouwtekening en ontwerp Lembeek
maandag 14 augustus 2023

Architect voor verbouwing

De benedenverdieping verbouwen - aansluiten met garage die volledig moet verbouwd worden. Een plan is nodig voor steunmuren.


Bouwtekening en ontwerp Oetingen
dinsdag 25 april 2023

Architecte pour permis

On cherche un architecte qui connait la région pour un permis et des plans pour un travail dans le jardin.


Bouwtekening en ontwerp Lot
dinsdag 11 oktober 2022

Plannen voor verbouwing

Volledige verbouwing van een huis in een beschermde dorpskern met strikte voorschriften maar veel mogelijkheden . Ik zoek een goede architect die de plannen hiervoor kan opmaken.


Bouwtekening en ontwerp Alsemberg
dinsdag 20 september 2022

Plannen structurele wijzigingen

Ik heb een architect nodig voor een klein aantal structurele wijzigingen. er is een opening dat van de living dat naar de eetkamer gaat dat ik graag groter zou willen zien. Daarnaast zou ik graag de structuur van eerste verdiepingen de zone rond de badkamer willen laten bekijken. Nog iets bijkomend optioneel: van de achtermuur een glaspartij maken.


Bouwtekening en ontwerp Buizingen
maandag 11 april 2022

Bouwaanvraag voor stabiliteitswerken

Architect gezocht om een bouwaanvraag in te dienen voor stabiliteitswerken op tussenverdiepen.


Bouwtekening en ontwerp Lembeek
zondag 13 maart 2022

Architect voor bouwvergunning

Ik ben op zoek naar een architect. Nav een bezoek van een expert is er geadviseerd om een architect onder de arm te nemen om een bouwvergunning in te dienen. Het betreft stabiliteitsproblemen door houtrot in tussenverdiepingen.


Bouwtekening en ontwerp Lembeek
donderdag 02 september 2021

Regularisatie aanvragen voor bijbouw

Voor de toelating van het bouwen van een extra kamer bovenop een plat dak hebben we een architect nodig. Ik zoek iemand voor de regularisatie van deze bijbouw.


Bouwtekening en ontwerp Lembeek
woensdag 25 augustus 2021

Plannen en regularisatie renovatie woning

Ik wil mijn huis laten renoveren. Het is een vrij oud huis. Ik ben op zoek naar zowel tekeningen, plannen, regularisatie en uitvoering. Ik wil ook graag het dakverdiep uitbreiden, hierop moet een dakterras komen.


Bouwtekening en ontwerp Halle
donderdag 29 juli 2021

Plannen en ontwerp opmaken voor renovatie halfopen woning

Renoveren van een halfopen bebouwing. Architect gezocht voor de plannen voor de renovatie te ontwerpen. Er moet ook een bijbouw worden geplaatst + isolatie van F naar A brengen.


Bouwtekening en ontwerp Lembeek
dinsdag 29 juni 2021

Plannen aanpassen voor dakverbouwing

Onlangs nieuwe woning gekocht waar er een aanbouw aan is met een berging en een stal. We willen hier een nieuw dak opleggen en deze winddicht maken. (momenteel golfplaten asbest en niet winddicht) We bezitten plannen van de vorige eigenaars die dateren van 2014 en deze voorgelegd aan de stad maar die hebben ons aangeraden om een architect te raadplegen daar het toch om wat structurele aanpassingen gaat ook.


Bouwtekening en ontwerp Halle
woensdag 09 juni 2021

Aanmaken dossier: plat dak uitbouw + werfopvolging

Wij zoeken een architect voor de opbouw van een plat dak van de uitbouw. Graag advies geven voor de werken, de plannen tekenen en dossier indienen/bouwvergunning aanvragen. Foto's zijn beschikbaar op vraag. Graag ook opvolging van de werken qua bouwstevigheid, conform uitvoeren werken. We zijn reeds in contact met een dakbedrijf hiervoor, maar zolang we geen architect hebben om dit administratief verder vorm te geven, kunnen we dit niet concretiseren.


Bouwtekening en ontwerp Lembeek
zondag 11 april 2021

Renovatie driegevel - plan, advies en begeleiding

Plannen van onze renovatie uittekenen, advies, begeleiding. Verwijderen van muren. Keuken, living, veranda omvormen tot 1 geheel. Het project zit nog in een beginfase.


Bouwtekening en ontwerp Halle
dinsdag 02 februari 2021

Benedenverdieping uitbreiden + extra slaapkamer nodig

Ik zou graag mijn benedenverdieping willen vernieuwen + uitbreiden indien mogelijk. Alsook zou ik graag een extra slaapkamer willen. Ik zou graag met een architect/bouwkundige alle opties willen bespreken. Advies is dus zeker welkom.


Bouwtekening en ontwerp Halle
vrijdag 06 november 2020

Architect voor plannen: 5-6 appartementen plaatsen boven bestaand magazijn.

Boven het bestaande magazijn wil ik 5-6 appartementen plaatsen. Ik wil een idee hebben qua kostprijs vooraleer ik dit project start en ik zou graag alles eerst met een projectontwikkelaar willen bespreken wat precies de mogelijkheden zijn. Eenmaal ik alles met de projectontwikkelaar heb besproken zou ik overgaan naar het effectief plaatsen van de appartementen


Bouwtekening en ontwerp Halle
Offertes aanvragen