Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Architectenbureau Herentals

Regularisatie aangebouwde veranda - Architect en vergunning - Herentals

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Regularisatie aangebouwde veranda

Voor de aanvraag van een vergunning voor een gevelisolatieproject moet eerst een aangebouwde veranda geregulariseerd worden. Ik zoek iemand om de juiste documenten/tekeningen op te maken.


Architect Herentals

Offertes voor architectenbureau in Herentals aanvragen

Recente aanvragen uit regio Herentals

donderdag 10 augustus 2023

Bestemmingswijziging losstaande garage

Wij hebben 2 bouwvallige garages naast ons huis (losstaand). 1 daarvan zouden we willen afbreken en ofwel opnieuw een ruimte bouwen ofwel een container plaatsen. De ruimte zou dienst moeten doen als pedicure praktijk. We hebben via mail aan de gemeente gevraagd welke vergunningen we hiervoor nodig hebben maar men stuurde ons enkel een mail terug waarin stond dat er ongunstig advies werd gegeven voor dit project. Kunnen we dit op 1 of andere manier toch realiseren? Indien niet dan zouden we ergens in ons huis een extra kamer moeten voorzien maar we hebben geen idee hoe we dit moeten aanpakken.


Bouwtekening en ontwerp Herentals
maandag 12 juni 2023

Architect voor tekeningen + plaatsen aanbouw

Wij zijn op zoek naar een bouwtekening/raming van de kostprijs voor een aanbouw en gedeeltelijke verbouwing aan onze woning/van onze woning. Concreet zou het gaan om de volgende ruimtes die moeten worden aangebouwd: - Een extra slaapkamer - Een extra badkamer - Een toilet - Een wasruimte Daarnaast zouden we graag de bestaande fitnessruimte (die in de realiteit momenteel een omgevormd werkkot is) omvormen tot een degelijke ruimte. Dat zal denk ik betekenen wat er nu staat afbreken en ook daar een stuk aanbouw voorzien. We weten niet 100% zeker hoe de hele zaak moet ingedeeld worden dus ook daar zijn we eigenlijk op zoek naar een concreet idee/hulp.


Bouwtekening en ontwerp Herenthout
maandag 05 juni 2023

Bouwplan tekenen

Tekenen bouwplan nieuwbouw


Bouwtekening en ontwerp Herenthout
zaterdag 03 juni 2023

Renoveren van een garage

Renoveren van een woning. Het gaat om een garage die we ombouwen naar een leefruimte. Twee draagmuren moeten worden uitgebroken.


Bouwtekening en ontwerp Olen
vrijdag 17 maart 2023

Regularisatie aangebouwde veranda

Voor de aanvraag van een vergunning voor een gevelisolatieproject moet eerst een aangebouwde veranda geregulariseerd worden. Ik zoek iemand om de juiste documenten/tekeningen op te maken.


Bouwtekening en ontwerp Herentals
maandag 11 april 2022

Regularisatie dakterras

Ik zou graag mijn terras laten regulariseren


Bouwtekening en ontwerp Herentals
zaterdag 19 maart 2022

Aanvraag goedkeuring met meting en renovatie planningen

Ik ben op zoek naar een vakman voor de goedkeuring met meting en de renovatieplannen. Ik moet het pand afmeten want er zijn geen plattegrond plannen meer terug te vinden.


Bouwtekening en ontwerp Herentals
dinsdag 15 maart 2022

Architect voor nieuwbouw

Ik ben op zoek naar een architect voor de plannen en de vouwaanvraag van een laagbouw van ongeveer 130 m2.


Bouwtekening en ontwerp Noorderwijk
maandag 14 februari 2022

Plan tekenen en verbouwingsvergunning aanvragen

Wij zouden graag enkele veranderingen doen aan ons huis. Wij zijn al langs geweest bij het gemeentehuis en mogen dit doen mits aanvraag van architect. Deze veranderingen zijn: de voordeur verplaatsen, grotere ramen plaatsen en een draagbalk plaatsen. Wij hebben wel geen plan van het huis gekregen bij aankoop 4 jaar geleden, toch niet dat wij vinden tussen onze papieren.


Bouwtekening en ontwerp Lille
woensdag 09 februari 2022

Renovatieproject vormgeven met bijbouwen

Verandering dakstructuur, woning herindeling en bijgebouw regularisatie. Voorkeur voor strakke vormgeving, blokvorming.


Bouwtekening en ontwerp Olen
donderdag 28 oktober 2021

Architect nodig voor uitbouw bovenverdieping

Architect gezocht voor het uittekenen van de plannen van een uitbouw van de bovenverdieping. Het betreft 2 extra slaapkamers.


Bouwtekening en ontwerp Olen
zondag 27 juni 2021

Ontwerpen van een nieuwe keuken

We willen een nieuwe open keuken. Daarom moet de muur tussen de eetkamer en de woonkamer uitgebroken worden. We vermoeden dat dit een draagmuur is. In het midden van de leefruimte staat een tussenmuurtje dat we ook graag zouden verwijderen. Er is een regenwaterput aanwezig en daar zouden we graag de toiletten en het bevloeiingssysteem van de tuin op aansluiten. De plafonds zijn schrootjes en die zien we graag vervangen door plakwerk. De ramen willen we ook vervangen. De keuken is 16m² en de living is 40m² Wij zouden hiervoor graag een architect onder de arm nemen voor de plannen en de verdere opvolging.


Bouwtekening en ontwerp Olen
dinsdag 25 mei 2021

Architect nodig om dak te verlagen

Dak is 60 cm te hoog,bouwovertreding


Bouwtekening en ontwerp Herentals
maandag 12 april 2021

Achterbouw vernieuwen

We gingen onze achterbouw renoveren bij de renovatie werken is de muur naar beneden gevallen. - nu moet dit vergund worden. We hebben een brief gekregen dat de werken moeten gestaakt worden. De muur was 12m²


Bouwtekening en ontwerp Noorderwijk
vrijdag 26 maart 2021

Renovatie winkelpand centrum - begeleiden verbouwing + plannen

We zoeken een architect om verbouwingswerken van een winkelpand te begeleiden. Waarschijnlijk zullen de plannen ook hertekend moeten worden. Een bestaand pand; handelspand op de gelijkvloers met daarboven 2 verdiepingen die 1 wooneenheid omvatten. Volledig onderkelderd en diepe smalle tuin.


Bouwtekening en ontwerp Herentals
Offertes aanvragen