Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Architectenbureau Ieper

Bestemmingswijziging ruimte/ woning - Architect en vergunning - Ieper

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Bestemmingswijziging ruimte/ woning

Uitbreiden van een dakterras op een bijgekocht gebouw, dit bijgekocht gebouw is voorlopig een niet-residentiele ruimte waar we ev. vakantiewoning willen van maken.


Architect Brielen

Offertes voor architectenbureau in Ieper aanvragen

Recente aanvragen uit regio Ieper

vrijdag 07 juli 2023

Bestemmingswijziging ruimte/ woning

Uitbreiden van een dakterras op een bijgekocht gebouw, dit bijgekocht gebouw is voorlopig een niet-residentiele ruimte waar we ev. vakantiewoning willen van maken.


Bouwtekening en ontwerp Brielen
woensdag 05 juli 2023

Plannen voor omgevingsvergunning

Opstellen tekeningen/plannen voor omgevingsvergunning (regularisering aanbouw veranda)


Bouwtekening en ontwerp Geluwe
zondag 15 november 2020

Tekeningen nieuwbouw

Ik zou in 2021 een nieuwe strakke en moderne woning willen bouwen gebruik makende van prefab beton. (zie onder andere Concrete House) Ik zoek iemand die met mij het hele stappenplan doorloopt.


Bouwtekening en ontwerp Dikkebus
woensdag 27 november 2019

Berekening plaatsen van 2 steunbalken

Er zouden 2 steunbalken moeten geplaatst worden voor 2 draagmuren. Een voor verbinding keuken-living en de andere te plaatsen om een open ruimte te maken. De lengte bedraagt 3-3,5m per steunbalk. Op zoek naar een architect op de berekening te maken.


Bouwtekening en ontwerp Zonnebeke
donderdag 20 juni 2019

Bouwaanvraag en ontwerp voor constructie loods

Ik zoek een architect voor het bouwen van een loods. Gaat om een loods van 150 m². Ik heb een ontwerp nodig en ook de bouwaanvraag moet worden voorzien.


Bouwtekening en ontwerp Bikschote
donderdag 11 april 2019

Bouwontwerp maken voor verbouwingen keuken en veranda

Ik wil een ontwerp laten maken van de verbouwing van keuken en veranda. De draagmuur tussen deze twee ruimtes moet weg zodat we 1 geheel krijgen. Het dak boven deze ruimtes moet ook opnieuw geplaatst worden. We willen veel lichtinval. Ook de draagmuur tussen woonkamer en de te vernieuwen ruimte moet gedeeltelijk weg. We wonen hier drie jaar.


Bouwtekening en ontwerp Geluwe
dinsdag 26 februari 2019

Architect voor bouwen van bijgebouw carport

ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Het is de bedoeling om een garage aan te bouwen (in hout of gemetseld, daar zijn we nog niet aan uit) en achter de garage nog een klein bijgebouwtje dat dienst kan doen bv. als speelhuisje voor de kinderen/stockageruimte voor speelgoed, tuinmeubels,...Afmetingen zijn 9m op 3,5 m.


Bouwtekening en ontwerp Poelkapelle
dinsdag 02 oktober 2018

Aanbouw ontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ik heb ook hulp en advies nodig nodig bij het aanvragen van de nodige verunning. Het zou gaan om een aanbouw van 5m op 3. 5m waar een ruimte voor toilet en een ruimte voor wasmachine met droogkast zou komen. Om naar buiten te gaan zou er een schuifdeur moeten komen. Het is een rijhuis dus aanbouw komt achteraan het huis.


Bouwtekening en ontwerp Poperinge
maandag 03 september 2018

Plannen voor aanbouw met schuifraam

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw, ongeveer een 40 m². Dit is aan de achterzijde van het huis. Het gaat om een kleine aanbouw van 3 ruimtes. Het is de bedoeling om de ruimte in het huis te vergroten + toilet + ruimte voor wasmachine en droogkast. Om naar buiten te gaan zou er een schuifraam moeten gestoken worden en tussen de eetplaats en het nieuwbouw een poutrel voor het dak ben ik er nog niet aan uit dakpannen, plat dak, ...


Bouwtekening en ontwerp Poperinge
maandag 28 mei 2018

Plan nieuwbouwwoning

Plan voor een nieuwbouw te plaatsen. Open bebouwing. Totaal is ongeveer 600 m². Aansluitend ook een garage. Met een zadeldak.


Bouwtekening en ontwerp Bikschote
dinsdag 23 mei 2017

Architect nodig voor analyse draagmuren

Ik wil een muur weghalen in mijn woning, ik wens te weten of het een draagmuur is of niet?


Bouwtekening en ontwerp Poperinge
vrijdag 12 mei 2017

Bouwontwerp aanbouw 35m² aan huidige woning

Wij zouden graag onze woning uitbreiden met een aanbouw van 35m² met plat dak in EPDM en een schuifruim van 4 m in verwerkt. Structurele werken aan de woning dienen te gebeuren (onze achtergevel dient uitgebroken te worden om zo de bestaande ruimten (living en keuken) groter te krijgen en één geheel te vormen). Graag hadden wij uw tarief gekend voor het tekenen van ons bouwplan.


Bouwtekening en ontwerp Bikschote
woensdag 28 september 2016

Plan voor aanbouw

We hebben nu een bestaande woning met een veranda aangezet en een houten garage aan het huis gezet. We zouden graag die veranda weghalen en een aanbouw in de plaats zetten met een bureau in verwerkt. In plaats van de garage komt een dubbele garage. De badkamer en keuken blijven in dezelfde ruimte, maar worden gerenoveerd. Graag meer info over de werking van een architect, de prijs en wat we kunnen verwachten.


Bouwtekening en ontwerp Ieper
dinsdag 19 juli 2016

Garage uittekenen

Plaatsen van een garage van ongeveer een kleine 60m2


Bouwtekening en ontwerp Ieper
zondag 03 april 2016

Herenhuis herinrichten

Ik ben op zoek naar een binnenhuisarchitect voor het herinrichten van een herenhuis. Graag ook iemand die ervaring heeft met herenhuizen. Het huis is gelegen in Ieper. Misschien beter ook iemand van niet te ver.


Bouwtekening en ontwerp Ieper
Offertes aanvragen