Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Architectenbureau Londerzeel

Aanbouw uittekenen - Architect en vergunning - Londerzeel

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Aanbouw uittekenen

Wij zouden graag een architect onder de arm nemen om onze aanbouw uit te tekenen en te melden bij de gemeente.


Architect Steenhuffel

Offertes voor architectenbureau in Londerzeel aanvragen

Recente aanvragen uit regio Londerzeel

maandag 10 januari 2022

Architect nodig voor verbouwing

We zijn op zoek naar een architect voor plannen en vergunning. Gevel + deel van dak + schuifraam steken (gat in gevel maken).


Bouwtekening en ontwerp Londerzeel
donderdag 18 november 2021

Plannen dakrenovatie met dakkapellen

We zijn op zoek naar een architect om de plannen en een dossier op te maken voor de geplande dakrenovatie: nieuw dak met 2 dakkapellen en indeling kamer + trap


Bouwtekening en ontwerp Londerzeel
woensdag 03 november 2021

Vergunning bestaande bovenverdieping en verbouwingen

Ik zoek een architect die mijn bestaande patio zou kunnen vergunnen en een tekening & vergunning zou kunnen voorzien voor verbouwingswerken aan de achtergevel van mijnappartement.


Bouwtekening en ontwerp Londerzeel
woensdag 21 april 2021

Uittekenen plannen renovatie benedenverdieping woning

De benedenverdieping van een woning zou volledig opengetrokken moeten worden van een klassiek 'kotjes' huis naar een huis met veel open ruimte. Daarnaast zou er een aanbouw uitgetekend moeten worden.


Bouwtekening en ontwerp Londerzeel
maandag 21 december 2020

Regularisatie verwijderde draagmuur

Ik zoek een architect die mij kan helpen bij het regulariseren van een verwijderde draagmuur. Deze is vervangen door een ijzeren steunbalk. Deze is 3,4m HEB 160.


Bouwtekening en ontwerp Londerzeel
dinsdag 29 september 2020

Aanbouw uittekenen

Wij zouden graag een architect onder de arm nemen om onze aanbouw uit te tekenen en te melden bij de gemeente.


Bouwtekening en ontwerp Steenhuffel
woensdag 13 mei 2020

Plan opmaken voor energetische renovatie van het interieur

Halfopen bebouwing van 1958 met bewoonbare opp. van 150-200m² zou structureel en energetisch gerenoveerd moeten worden zodat men in latere fase, binnen enkele jaren de binnenkant kan renoveren. Eventuele structurele werken rond stabiliteit.


Bouwtekening en ontwerp Kapelle-op-den-Bos
zaterdag 11 januari 2020

Opmaken van een meetstaat voor renovatie

We staan voor een totaalrenovatie van onze woning. Bouwplannen en bouwvergunning zijn reeds in orde. Door omstandigheden werken wij niet meer samen met de architect die onze plannen getekend heeft. In bijlage vindt u de digitale versie van de bouwplannen.


Bouwtekening en ontwerp Londerzeel
maandag 14 januari 2019

Plannen tekenen voor renovatie open bebouwing

Wij willen onze bestaande 70's "bungalow" woning in een modern jasje steken (zowel binnen als buiten). Aangezien wij in het gehele project ook een aantal bestaande raamgaten zouden willen verkleinen/vergroten, dienen wij aldus te worden bijgestaan door ingenieur & architect voor het nodige ontwerp, aanvragen en vergunning.


Bouwtekening en ontwerp Londerzeel
donderdag 02 februari 2017

Bijplaatsen van achterbouw

Ik zou graag een offerte laten maken voor het bijplaatsen van een achterbouw. Met afmetingen 6m diep op 5m breed. Wij hebben nog geen idee of we dit met bakstenen of met houtstructuur zouden willen doen. Echter moeten er wel ramen in het dak komen alsook een grote raam met uitzicht op de tuin. In bijlage heb ik 2 foto's toegevoegd waar de achterbouw zou moeten tussen geplaatst worden.


Bouwtekening en ontwerp Londerzeel
maandag 13 juni 2016

Ontwerp voor nieuwbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor een nieuwbouw. Straatbreedte is 7,5 en diepte 17, en een gesloten woning Ik zou graag werken met een houtskeletbouw. Woning met 3 slaapkamers en liefst open keuken. Gevel liefst steen mogen houtdetails in verwerkt zijn


Bouwtekening en ontwerp Malderen
woensdag 17 februari 2016

Aanbouw aan bestaande woning aan de voorzijde

Ik wens iemand voor een project te Steenhuffel. Voor Aanbouw aan een bestaande woning aan de voorzijde van het huis (+- 30 vierkante meter). Ik zoek iemand van A tot Z, hetzij van ontwerp/plannen nodig voor aanvraag Gemeente en uitvoering der werken.


Bouwtekening en ontwerp Steenhuffel
donderdag 11 februari 2016

Vergunning voor uitbreiden met verdieping op plat dak

Verdiep dat moet gebouwd worden op een bestaand L-vormig plat dak. Heb hiervoor een (startende) architect nodig die een plan kan tekenen voor mij voor een goedkope prijs zodat ik een bouwvergunning kan aanvragen.


Bouwtekening en ontwerp Malderen
donderdag 30 oktober 2014

Smalle nieuwbouw met 2 wooneenheden Meise

We zijn opzoek naar een architect die ervaring heeft in het ontwerpen/benutten van smalle ruimtes (5,5m vooraan 4,5m achteraan) van appartementen. We willen 2 duplexen bouwen op een klein stukje grond en kunnen 5 verdiepen hoog. Een rationele benadering van dit project is belangrijk gezien deze app op termijn verhuurd zullen worden. Er moet tevens bij stedenbouw nog wat doorgeduwd worden wegens "complicaties" zoals recht van doorgang enz... Kennis van dit lobby werk is een meerwaarde. Nota: We willen dit bouwen met 2 koppels.


Bouwtekening en ontwerp Londerzeel
zondag 24 augustus 2014

Verbouwing + uitbreiding woning

Wij zijn op zoek naar een modern-denkende architect die ons kan begeleiden bij ons project. Project : verbouwing en uitbreiding aan woning Plaats : Londerzeel


Bouwtekening en ontwerp Londerzeel
Offertes aanvragen