Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Architectenbureau Nieuwpoort

Plannen nieuwbouw+renovatie - Architect en vergunning - Nieuwpoort

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Plannen nieuwbouw+renovatie

Architect gezocht voor ontwerp van een containerhuis boven op een garage en verbouwing garage in nieuwpoort. Kennis containerwoning en oog voor BEN zijn een voorwaarde. Project om zo goedkoop en energie zuinig mogelijk te (ver)bouwen.


Architect Nieuwpoort

Offertes voor architectenbureau in Nieuwpoort aanvragen

Recente aanvragen uit regio Nieuwpoort

donderdag 20 oktober 2022

Plannen nieuwbouw+renovatie

Architect gezocht voor ontwerp van een containerhuis boven op een garage en verbouwing garage in nieuwpoort. Kennis containerwoning en oog voor BEN zijn een voorwaarde. Project om zo goedkoop en energie zuinig mogelijk te (ver)bouwen.


Bouwtekening en ontwerp Nieuwpoort
dinsdag 11 oktober 2022

Plan opmaken voor renovatie

Wij zoeken een architect om mee te helpen denken en het plan op te maken voor de renovatie van onze vrijstaande woning (bouwjaar 1997). We willen de benedenverdieping volledig renoveren waarbij de bestaande veranda een vaste uitbouw zou worden. Daarbij willen wij ook de bestaande verwarming (accumulatoren) vervangen. Het betreft een volledige verbouwing.


Bouwtekening en ontwerp Westende
dinsdag 28 september 2021

Plannen maken renovatie

Het gaat over een pand dat wij zouden willen renoveren naar kamers die wij elk apart zouden kunnen verhuren. Wij zouden een plan willen hoe het allemaal mogelijk zou zijn. + het aanvragen van vergunningen. Het is een HOB.


Bouwtekening en ontwerp Koksijde
maandag 01 februari 2021

Kleine uitbreiding living

Het is enkel een dak die aangepast moet worden na een plat dak en een schuifraam verzet worden. Beiden muren zijn aanwezig. 2 kleine opbouw dakjes worden afgebroken en de muur van de gang die lijd na badkamer die niet op draagmuur rust.


Bouwtekening en ontwerp Mannekensvere
dinsdag 11 augustus 2020

Appartement renoveren

We willen een appartement van 60m² laten renoveren van A tot Z.


Bouwtekening en ontwerp Westende
vrijdag 08 mei 2020

Gevelplan tekenen

Wij willen graag zo snel mogelijk een gevelplan laten tekenen i.f.v. plaatsen steenstrips/sidings. Op langere termijn willen we graag ook een grondplan van de woning laten tekenen (we hebben dit niet ter beschikking) en laten bekijken of we op ons plat dak een dakterras kunnen plaatsen dat voldoet aan de normen.


Bouwtekening en ontwerp Nieuwpoort
zaterdag 09 november 2019

Renovatie en vergroting van een woning

Verbouwen bestaande fermette zoals u kan zien op de foto. Wij hebben ook de grond ervoor in ons bezit, daar zouden we graag nieuwe woongedeeltes maken alsook een garage.


Bouwtekening en ontwerp Oostduinkerke
maandag 05 augustus 2019

Bouwvergunning voor renovatie

Architect nodig voor de renovatie van oud huis


Bouwtekening en ontwerp Westende
maandag 06 mei 2019

Architect nodig voor verbouwing

Wij willen verbouwen en zoeken een architect die ons kan helpen met een plan op basis van wat we willen. Het gaat om de volledige gelijkvloers, garage, wasplaats, toilet, leefruimte, keuken, salon, inkom en de trap.


Bouwtekening en ontwerp Adinkerke
woensdag 06 maart 2019

Plannen maken voor dakterras aan te leggen

Graag willen wij weten of ons plat dak in aanmerking komt binnen de bestaande regelgeving en voldoende draagkracht heeft voor het laten aanleggen van een dakterras. We willen graag idee krijgen van de mogelijke kostprijs hiervan (bouwtekening, uitvoering werken)


Bouwtekening en ontwerp Nieuwpoort
maandag 18 februari 2019

Architect voor opvolging werken

Ik ben van plan een verbouwing te doen (volledige verbouwing van een villa). Ik heb hiervoor reeds plannen laten teken alsmede een vergunning bekomen en een aannemer aangesteld. Nu is door omstandigheden mijn huidige architect niet bij machte de opvolging van de werken te doen en had ik dus graag een andere architect met deze taak belast.


Bouwtekening en ontwerp De Panne
donderdag 22 maart 2018

Vergunning voor slopen van pand

Aangezien het pand (ongeveer 6 meter breed) zich tussen twee gebouwen bevindt is de tussenkomst van een architect vereist. Er dient dus een sloopvergunning aangevraagd te worden en dit voor half april 2018 !


Bouwtekening en ontwerp De Panne
maandag 08 januari 2018

Bouwen van eengezinswoning

Bouwen van een eengezinswoning. k ben tevens in het bezit van een bouwgrond.


Bouwtekening en ontwerp Veurne
maandag 19 juni 2017

Plannen uittekenen

We hebben een huis gekocht met volledig open ruimte. Daar moet een dressing, badkamer, 2 slaapkamers en een zithoek komen. Graag zochten wij een binnenhuisarchitect, architect om dat uit te tekenen. Dit om de ruimte maximaal te benutten en achteraf geen spijt te krijgen.


Bouwtekening en ontwerp Westende
woensdag 08 maart 2017

Oude schuur ombouwen naar zorgwoning

Wij willen de aanbouw van ons huis, nu in gebruik als hobbyruimte 6 op 7 meter met dakkamer, ombouwen naar een zorgwoning. Alle hulp bij aanvraag en realisatie gewenst.


Bouwtekening en ontwerp Mannekensvere
Offertes aanvragen