Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Architectenbureau Puurs-Sint-Amands

Complete renovatie van half open woning - Architect en vergunning - Puurs-Sint-Amands

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Complete renovatie van half open woning

Ik zoek een architect om een plan op te maken ivm een nieuwe aanbouw en de herindeling van de gelijkvloers. Alsook voor de EPC waarde op te waarderen. De woning is verkocht via een openbare verkoop dus alles moet spijtig genoeg zeer snel gaan.


Architect Breendonk

Offertes voor architectenbureau in Puurs-Sint-Amands aanvragen

Recente aanvragen uit regio Puurs-Sint-Amands

donderdag 27 oktober 2022

Archtitect voor totaalrenovatie

Ik zoek een architect dat mij op weg kan helpen voor mijn woning te renoveren.


Bouwtekening en ontwerp Bornem
maandag 07 maart 2022

Bouwaanvraag voor afbraak en wederopbouw stal

Wij hebben recent een huis gekocht. Op dit perceel staat een oude stal die we willen afbreken en we willen een nieuwe paardenstal optrekken . hiervoor heb ik al een ruwe schets naar de diebst ruimtelijke ordening gestuurd, zij waren akkoord maar we moesten de bouwaanvraag wel via een architect doen.


Bouwtekening en ontwerp Sint-Amands
dinsdag 21 december 2021

Complete renovatie van half open woning

Ik zoek een architect om een plan op te maken ivm een nieuwe aanbouw en de herindeling van de gelijkvloers. Alsook voor de EPC waarde op te waarderen. De woning is verkocht via een openbare verkoop dus alles moet spijtig genoeg zeer snel gaan.


Bouwtekening en ontwerp Breendonk
vrijdag 26 februari 2021

Helpen bij de ontwerpfase

Bouwgrond 23mX100m met bebouwbare oppervlakte van 17mX17m Voor de ontwerpfase. Een architect om te helpen met de verkavelingswijze en de bouwvergunnigen. Opzoek naar een alternatief om van de percentages af te geraken wat de architect kan doen.


Bouwtekening en ontwerp Puurs
donderdag 28 januari 2021

Vergunning aanvragen voor bijbouw

Ik zoek een architect om een plan te tekenen en de aanvraag voor de bijbouw op de gemeente, geen opvolging nodig bijbouw wordt zelf geplaatst


Bouwtekening en ontwerp Bornem
maandag 28 december 2020

Plan renovatiewerken

Wij zoeken een architect die samen met ons een plan kan uittekenen om een veranda te plaatsen. Graag zouden wij dit in samenspraak willen doen.


Bouwtekening en ontwerp Bornem
vrijdag 20 november 2020

Renovatie handelsruimte

Ik zoek een binnenhuisarchitect / interieurarchitect om van een oude handelsruimte een nieuw , elegant , klassevol schoonheidssalon te maken. Ik zoek dus iemand die met mij samen de inrichting kan bespreken.


Bouwtekening en ontwerp Puurs
dinsdag 22 oktober 2019

Vergunning en plannen voor transformatie dak

Ik heb een halfopen woning gekocht en ik wil het dak totaal renoveren. Dit dak heeft momenteel 3 hellingen, en ik zou graag veranderen naar 2 hellingen om zo meer ruimte te maken op zolder. Hiervoor ben ik op zoek naar een architect voor de vergunning en plannen voor dit werk.


Bouwtekening en ontwerp Puurs
woensdag 25 oktober 2017

Architect voor ontwerp bijgebouw

Ik heb een ontwerp voor een bijgebouw in mijn tuin. Deze heb ik uitgetekend en heb al beslist welke materialen en isolatie. Heb hier echter een officieel plan voor nodig zodat ik een aanvraag kan doen.


Bouwtekening en ontwerp Oppuurs
dinsdag 15 augustus 2017

Plan voor bouw tuinhuis

Wij zouden graag een tuinhuis laten ontwerpen met een totale oppervlakte van ong. 50 -60 m2, met eventueel een gedeeltelijk schuin dak, dat kan dienen als extra logeerruimte (afhankelijk van de mogelijkheden binnen de bouwvoorschriften). En een overdekt terras en jacuzzi gedeelte. Het gebouw moet dienen als opslag voor materiaal en een gedeelte dat dient als bar, loungehoek, keuken. , douche. Alle voorzieningen voor de aanleg van een zwembad dienen ook voorzien te worden


Bouwtekening en ontwerp Bornem
zaterdag 15 april 2017

Bouwvergunning voor chalet

Wij willen een nieuwe chalet plaatsen, ter vervanging van een beschadigde chalet. Dit op een recreatiedomein. Ik had zelf al een plan gemaakt, maar dit werd niet goedgekeurd door de eigenaar van de grond. De chalet heeft de afm. 3. 97m x 5. 77m.


Bouwtekening en ontwerp Bornem
maandag 05 september 2016

Architect voor strak industrieel woning

Wij hebben een bouwgrond gekocht in Bonheiden. Deze bouwgrond heeft als voornaamste voorschriften: GV 8 x 12, EV 8 x 10 en verplicht zadeldak (45°). Wij zouden graag een strak, industrieel ogende woning realiseren met een beperkt budget: 270. 000 EUR all in. Wij willen nagaan bij architecten welke creatieve ideetjes zij hiervoor hebben en of zij dit haalbaar achten. Het huis hoeft niet volledig afgewerkt te zijn, maar wel leefbaar.


Bouwtekening en ontwerp Bornem
vrijdag 15 april 2016

Vervanging steunpilaar met 2 halve steunbalken door 1 steunbalk

Graag offerte voor ontwerp (naar melding toe, dus niet bouwaanvraag) na bezoek ter plaatse in Lippelo, ter vervanging van 1 midden-living steunpilaar met 2 halve steunbalken (die parallel maar niet in elkaars verlengde liggen) door 1 enkele steunbalk, met maximum recuperatie van bestaand plafond en bestaande vloer. Zie bijgevoegde oude + nieuwe foto's.


Bouwtekening en ontwerp Lippelo
dinsdag 08 maart 2016

Architect voor plannen huis en extra verdieping bijbouw

Extra verdieping op plat dak bouwen wij zijn op zoek naar een architect voor de plannen te tekenen alsook de plannen van het huis vermits die verloren zijn gegaan. Graag hadden we een offerte ontvangen en toelichting ivm. Opbouwen van een verdiep. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m² . Kan mijn huis dit dragen? Welke vergunningen hebben we nodig? Alsook aanpassen van benedenverdieping, dit eventueel in tweede tijd.


Bouwtekening en ontwerp Oppuurs
zaterdag 27 februari 2016

Renovatie van woning

Wij wensen graag een architect voor het optekenen van onze huidige woning en vervolgens plannen te maken voor de verbouwingen.


Bouwtekening en ontwerp Puurs
Offertes aanvragen