Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Architectenbureau Tienen

Tekening/ontwerp voor aanpassingen achterbouw - Architect en vergunning - Tienen

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Tekening/ontwerp voor aanpassingen achterbouw

Ik zoek een architect voor bouwtekening voor en na de werken voor het maken van een trapgat in een achterbouw. Ook moet een schuine kant omhoog getrokken worden.


Architect Bost

Offertes voor architectenbureau in Tienen aanvragen

Recente aanvragen uit regio Tienen

zaterdag 01 juli 2023

Architect voor bouwen verschillende woningen

Wij willen 5 huizen verbouwen in Tienen. 1 huis in La Hulpe. We zoeken een architect om mee samen te werken om alles in goede banen te leiden.


Bouwtekening en ontwerp Bost
dinsdag 13 juni 2023

Regularisatie huis 1947

We kopen een huis waar alles gestript is zonder vergunning. De gemeente vraagt een regularisatie. Opmeten is al gebeurd. Huis is 260m2(begane grond, 1st, + onder dak maar niet duidelijk of daar kamers kunnen zijn). We wensen niets te veranderen alleen terug naar de initiele staat.


Bouwtekening en ontwerp Drieslinter
dinsdag 14 februari 2023

Plannen voor renovatie

Nieuw dak met twee koepels 2X2 meter en muurtje met schuifraam, scheidings muurtje, tekening zonder schouwen, aanvraag indienen rockpanel voorgevel en achtergevel. draagbalk laten zetten van muur naar muur (ongeveer 4 meter overbruggen). Op bestaand fundament. Bestaande schuifdak wordt recht getrokken, bestaande metalen achter deur vervangen door muurtje 78 cm ongeveer en een schuifdeur van 3 meter wordt rechtgetrokken.


Bouwtekening en ontwerp Bost
donderdag 15 december 2022

Architect om woning in 2 delen

Ik wil de woning die boven is en de zaak die beneden is delen is verdelen er moet ook een exstra trap er bij voor dak ik een verhuning kan krijgen moet het eerst op papier ik wil een 2 de huisnummer.


Bouwtekening en ontwerp Bost
maandag 14 november 2022

Tekening/ontwerp voor aanpassingen achterbouw

Ik zoek een architect voor bouwtekening voor en na de werken voor het maken van een trapgat in een achterbouw. Ook moet een schuine kant omhoog getrokken worden.


Bouwtekening en ontwerp Bost
woensdag 06 april 2022

Dak vernieuwing en garage bouwen.

Het dak van mijn keuken moet vernieuwd worden met pannen en ik wil een garage bouwen in mijn achtertuin. Ik heb hiervoor een architect nodig.


Bouwtekening en ontwerp Landen
zondag 21 november 2021

Renovatie benedenverdieping

Wij zoeken een architect die ons kan helpen in onze oude woning te vernieuwen naar onze droomwoning. Het is een huis van de jaren 50. Wij zouden dit heel graag modern hebben. HOB. We denken dat er wel wat steunmuren uitmoeten. Nu is de verdeling glv, 1 verdiep en zolder. - Deze verdeling mag wel blijven bestaan. We zouden misschien ook willen uitbreiden.


Bouwtekening en ontwerp Neerlinter
zondag 03 oktober 2021

Plannen voor nieuwbouw

Ik ben op zoek naar een architect om de plannen te tekenen voor een vrijstaande woning zou gaan om een houtskeletbouw. De grond is 14are.


Bouwtekening en ontwerp Landen
maandag 06 september 2021

Aanvraag omgevingsvergunning en in orde brengen van documenten

Ik heb onlangs een woning gekocht (het is een alleenstaande meergezinswoning, met een bewoonbare oppervlakte van om en bij 650m2. Er zijn reeds heel wat slaapkamers, keukens, toiletten, douches etc. Er was tot 10 jaar geleden ook twee huisnummers aanwezig. Vorige eigenaars hebben dit toen laten schrappen. Het huis in zijn huidige vorm is reeds goed verdeeld in 4 a 5 woonunits (mits her en der kleine aanpassingen). We zouden hierbij liefst 5 volledige woonunits van maken. We willen nadien 4 van 5 units verhuren en 1 houden voor onszelf.


Bouwtekening en ontwerp Tienen
vrijdag 09 april 2021

Nieuwbouw plannen

Voor ons huis te laten bouwen zouden wij de plannen willen laten tekenen Nieuwbouw pastorij, landelijk De bebouwbare grond is 300m²


Bouwtekening en ontwerp Linter
vrijdag 19 maart 2021

Architect nodig voor renovatie

Wij willen de aanbouw van ons huis graag afbreken en opnieuw bouwen tot het 2de verdiep. 18x4m Dan hebben we plaats voor een nieuwe badkamer, slaapkamer en keuken. Het huis dateert van 1962, dus zijn er nog geen tekeningen. Wij hebben dus een bouwplan nodig.


Bouwtekening en ontwerp Tienen
vrijdag 12 maart 2021

Uitbreiding keuken

Mijn vrouw en ik zouden onze keuken een stukje willen verbreden (4meter lang en 0,80 diep) Ik had daarvoor een aanvraag gedaan via omgevingsloket maar omdat het dak aangepast moet worden van hellend naar plat dak en die muur moet verdwijnen waar de rolluik af is moest dit via een architect gebeuren. Graag had ik dus een architect/bouwkundige gevonden die ons kan begeleiden/adviseren in dit project.


Bouwtekening en ontwerp Kumtich
maandag 01 februari 2021

Plannen totaalrenovatie van oud herenhuis naar studios en appartementen

Hoeve DenEnghel te Hoegaarden heeft tientallen jaren leegstand achter de rug. Er is een omgevingsvergunning van de gemeente Hoegaarden afgeleverd voor renovatie naar 2 studios en 2 à 3 appartementen. Ik zoek een architect voor de plannen op te maken.


Bouwtekening en ontwerp Hoegaarden
dinsdag 26 januari 2021

Terras op hoogte regulariseren

Achteraan onze bel-étage woning hadden we graag een terras op hoogte gemaakt. Ik zou dit zelf willen opbouwen. Mijn initiële idee om deze te werken te regulariseren via een melding, gebruik makend van de mogelijke stabiliteitsplannen van een ingenieur werd door de gemeente Boutersem afgekeurd. De medewerking van een architect blijkt noodzakelijk. Hiervoor ben ik op zoek naar een architect die voor ons dit dossier kan opmaken en tegen een aanvaardbare prijs kan indienen. Kan u voor ons in dit dossier iets betekenen? Ons begeleiden met het indienen van de vergunning? De plannen die ik alvast gebruikte voor mijn melding kan ik u bezorgen.


Bouwtekening en ontwerp Roosbeek
vrijdag 18 december 2020

Tekeningen/vergunning voor carport

Ik wil graag een carport met tuinhuis langs mijn huis plaatsen en een buitenkeuken aan de andere kant, mijn bouwvolume is al 1000cuub. Ik zou graag een architect/bouwkundige zoeken die mij kan begeleiden in dit project.


Bouwtekening en ontwerp Linter
Offertes aanvragen