Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Architectenbureau Torhout

Vergunning en plannen voor nieuwbouw - Architect en vergunning - Torhout

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Vergunning en plannen voor nieuwbouw

Voor onze nieuwbouwwoning zijn we op zoek naar een architect voor de vergunning en plannen.


Architect Torhout

Offertes voor architectenbureau in Torhout aanvragen

Recente aanvragen uit regio Torhout

dinsdag 18 juli 2023

Afbreken aanbouw: plannen

Architect om het afbreken van bijbouw en heropbouw inclusief uitbreiden van keuken, berging, badkamer en werkruimte te overzien. We hebben geen bouwplannen van de oude aanbouw want de woning is van 1936 en in dat jaar bestond dat nog niet?


Bouwtekening en ontwerp Torhout
maandag 21 maart 2022

Architect voor uitbreiding woning

Ik ben op zoek naar een architect voor de uitbreiding van een woning. De breedte van het grondplan wil ik maximaliseren, waarschijnlijk tot 3m van de perseelgrens. De achtergrens van het perseel is de lijn van de loods (zie bijlage) Het verdiep dan uitbreiden op dit nieuwe grondplan. Op dit verdiep dan een dakterras. Het schuine dak dan plat maken zodat er een rechte gevel is naast het dakterras.


Bouwtekening en ontwerp Torhout
woensdag 26 januari 2022

Vergunning en plannen voor nieuwbouw

Voor onze nieuwbouwwoning zijn we op zoek naar een architect voor de vergunning en plannen.


Bouwtekening en ontwerp Torhout
donderdag 25 november 2021

Idee en plannen uitwerken voor uitbreiding + vergunning

In maart kochten we een huis van 1946, zonder structurele aanpassingen hebben we dit huis opgeknapt, nu zou ik graag een stuk opbouwen. Hiervoor wens ik creatief advies maar ook iemand die open staat voor onze input. In verdere fase moeten de plannen worden opgesteld en de vergunning geregeld worden.


Bouwtekening en ontwerp Kortemark
zaterdag 09 oktober 2021

Bouwen aanbouw: vergunning en plannen

Wij zouden graag onze aanbouw en bijgebouw laten slopen en dan een nieuwe aanbouw laten plaatsen. De aanbouw is 42m² + het bijgebouw ongeveer 35m². Er moet sowieso vergunningen ingediend worden + plannen opstellen.


Bouwtekening en ontwerp Ruddervoorde
zondag 17 januari 2021

Het tekenen van loods

Ik zou graag een loods bouwen op mijn grond + daarvoor is een bouw aanvraag nodig + zou de loods die als opslag ruimte moet dienen getekend worden. Er moet ook nog een andere loods die er nu staat afgebroken worden (4x5m) Ik zou graag 18x8m hebben voor de nieuwe loods


Bouwtekening en ontwerp Kortemark
maandag 04 mei 2020

Uittekenen plan voor verbouwing aan de zolder en de traphal

Ik wil graag een ontwerp maken voor de volgende verbouwingen: De bestaande zolder inrichten in kamers + badkamer. Eén gevel achteruit brengen en een klein terras onder het dak op de 1ste etage creëren. Dakramen en koekoek dakramen steken. De traphal naar boven toe openen en een nieuwe trap plaatsen. Daar ten gevolge van de badkamer op het gelijkvloers herinrichten. Een nieuwe zolder/technische ruimte creëren boven de garage. Een kruipzolder creëren onder de nok van het dak. Bergruimte voorzien in de spieën van het dak op het 1ste verdiep. Eventueel, indien mogelijk, de schoorsteen (houtkachel gelijkvloers) aanpassen dat ze een warmtebron wordt op het eerste verdiep en uitmondt in de nok van het dak.


Bouwtekening en ontwerp Torhout
zaterdag 20 oktober 2018

Plan opmaken voor nieuwbouw

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor een nieuwbouw. Het gaat over een halfopen bebouwing, aangebouwd aan bestaande garage. Het ontwerp wil ik graag wind- en waterdicht. Benedenverdieping: 14 m x 9 m. Eerste verdieping: 9 m x 9 m. Plus dak. Geen kelder. Inpandige garage.


Bouwtekening en ontwerp Ichtegem
zaterdag 22 september 2018

Plannen uittekenen voor bijbouw op plat dak

Op het dak van een bestaande garage zou ik graag een extra kamer willen voor het plaatsen van oa. Een biljarttafel. Afmetingen extra ruimte graag 5mx6m.


Bouwtekening en ontwerp Lichtervelde
woensdag 23 mei 2018

Bouwontwerp maken voor HOB renovatie

Wij willen binnenkort starten met renovaties. Wij wonen in een HOB, een bungalow gebouwd in 1968. Wij willen de kamers herverdelen en open trekken. Hiervoor moeten enkele muren afgebroken worden + wordt er plaats gecreëerd voor een schuifraam. In de keuken, living en badkamer zal er grondverwarming voorzien worden. Alsook moet er rekening gehouden worden met waterleidingen die verplaatst worden. Wij zouden graag energiezuinig wonen en weten voor welke premies wij in aanmerking komen. Wij zijn van plan om de verbouwingen zelf uit te voeren


Bouwtekening en ontwerp Torhout
maandag 30 oktober 2017

Plannen HOB maken

Wij hebben een bestaande bouwgrond voor halfopen bebouwing ( 620 m²) Daarop willen wij een woning van 15 m diep × 9 m breed. Met beneden een volwaardige slaapkamer, garage , berging en grote keuken en leefruimte. Er mag gebouwd worden met 1, 5 bouwlagen. Boven willen wij 5 slaapkamers en 1 badkamer met toilet en dan nog een zolder die bereikbaar is met een vaste trap. Wij hebben een budget van 200 000€ voor wind- en waterdicht maar wel elektriciteit en sanitair inbegrepen. Adres aan architect.


Bouwtekening en ontwerp Torhout
zondag 20 augustus 2017

Melding van renovatiewerken aanmaken

Wij zouden hulp nodig hebben bij het indienen van een meldingsdossier. Bij onze renovatiewerken zal een nieuwe steen geplaatst worden langs 1 zijgevel met het creëren van een opening voor een schuifraam en verplaatsen van de deuropeningen. Hiernaast zal 1 binnenmuur afgebroken worden en komt een andere binnenmuur in de plaats.


Bouwtekening en ontwerp Torhout
vrijdag 09 juni 2017

Digitaal dosssier indienen bij de gemeente voor uitbouw

Hulp nodig van een architect voor indienen digitaal dossier in Oostkamp. Voor de melding van uitbouw van de woonst. Plan kan verkregen worden bij onze veranda bouwer.


Bouwtekening en ontwerp Ruddervoorde
vrijdag 21 april 2017

Bouwontwerp verbouwingen

Ik wil plan voor verbouwingen die ik, waar mogelijk, zelf of met hulp van vakman zou willen uitvoeren. Het meeste van idee van hoe er alles zou moeten uitzien bestaat al. Huis is ongeveer 160 m2 enkel gelijkvloers, bedoeling is om 3 kamers naar boven te verhuizen onder het dak met een helling van 30° en hoogte van ongeveer 2,83m zijn. Op zoek naar een vaste prijs en niet naar % van een onbekend bedrag....


Bouwtekening en ontwerp Torhout
maandag 10 april 2017

Plan voor een bijgebouw aan de woning

Ik wens een bijbouw te plaatsen voor keuken en badkamer


Bouwtekening en ontwerp Zwevezele
Offertes aanvragen