Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Architectenbureau

Architect voor renovatie woning - Architect en vergunning - Waregem

Architect voor renovatie woning - Architect en vergunning - Waregem

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Architect voor renovatie woning

Renovatie van een woning (bj. 1964), hierbij wordt gedacht aan hertekenen van het grondplan, afbraak bestaande aanbouw en plaatsen van een nieuwe moderne uitbreiding. Het huis is ongeveer 600m² Het is een ouder gebouw.


Architect Kruishoutem

Offertes voor architectenbureau in Waregem aanvragen

Recente aanvragen uit regio Waregem

vrijdag 14 januari 2022

Architect voor renovatie woning

Renovatie van een woning (bj. 1964), hierbij wordt gedacht aan hertekenen van het grondplan, afbraak bestaande aanbouw en plaatsen van een nieuwe moderne uitbreiding. Het huis is ongeveer 600m² Het is een ouder gebouw.


Bouwtekening en ontwerp Kruishoutem
vrijdag 22 oktober 2021

Renovatie van halfopen bebouwing

Ik ben op zoek naar een architect ter renovatie van mijn (toekomstige) halfopen bebouwing van 1965. Deze heeft echter een slechte EPC (894) en zal een grondige renovatie met zich meebrengen (isolatie en cv plaatsen). Daarnaast wil ik een plaatsing van een uitbouw met glas.


Bouwtekening en ontwerp Sint-Eloois-Vijve
vrijdag 22 oktober 2021

Tuinhuis regulariseren

Ik zoek een architect die een regularisatie aanvraag kan opmaken voor een tuinhuis.


Bouwtekening en ontwerp Oostrozebeke
woensdag 10 februari 2021

Nieuwbouw plan opmaken

Wij zouden graag een nieuwbouwplan willen laten opmaken bij een architect. Graag zou ik me willen adviseren door de architect in kwestie.


Bouwtekening en ontwerp Zulte
vrijdag 24 april 2020

Verwijderen steunmuur

We zouden de keukenmuur willen uitbreken en een heb stalen poutrel in de plaats steken. (aan de ene kant zal ook een muurtje met snelbouwers van 29x14x14 cm gemetst worden om de poutrel te ondersteunen, andere kant door binnenmuur) Ook zouden we naar zolder een vaste trap willen steken en moet er een muurtje weg en een nieuw trapgat gemaakt worden.


Bouwtekening en ontwerp Beveren (Leie)
donderdag 30 januari 2020

Architect nodig voor bijbouwen kangoeroewoning

We zijn aan het kijken om aan te bouwen aan ons huis, een kangoeroewoning voor mijn schoonouders. We dachten aan iets van een 40m², dit budgetvriendelijk. Mijn man zou zoveel mogelijk de werken zelf willen uitvoeren.


Bouwtekening en ontwerp Waregem
dinsdag 22 oktober 2019

Ontwerp voor verbouwing oude woning

Ontwerp voor verbouwing oude woning, nieuwe keuken, badkamer, ophogen bestaand gebouw en uitbreiden keuken (vloeren, leidingen, enz)


Bouwtekening en ontwerp Zulte
vrijdag 03 mei 2019

Sketch for renovating a house

I need an architect to make a plan for renovating a house.


Bouwtekening en ontwerp Beveren (Leie)
donderdag 14 februari 2019

Plan uitbouw en meldingsprocedure

Architect voor een uitbouw waarbij een draagmuur uitgebroken wordt. De uitbouw is 3 op 4 meter en zou volledig in raampartijen zijn. Meetstaten en 3D tekening zijn niet nodig. Wel berekenen draagbalken, tekenen plan en toelatingsprocedure opstarten.


Bouwtekening en ontwerp Kruishoutem
zaterdag 02 februari 2019

Plannen voor verbouwing

- oprit verbreden door gedeelte van muur weg te nemen (a) > voutekamer met kelder onder en slaapkamer boven - plaatsen van deuropening in gevel (b) - creëren van carport door wegnemen buitenmuur (c)


Bouwtekening en ontwerp Waregem
dinsdag 28 november 2017

Plannen aanbouw

Wij hadden graag een ontwerp laten maken van een aanbouw (hobby~, speel~ en tv-ruimte). Geschatte afmetingen zijn 4 m op 7,5 m (op foto tot einde tweede colstropplaat). We zouden graag werken met een grote ramenpartij en platform. Advies i.v.m. verwarming alsook de nodige vergunningen zijn welkom.


Bouwtekening en ontwerp Deerlijk
zaterdag 30 september 2017

Tekeningen maken voor bijbouwen bovenverdiep

Momenteel hebben we een bungalow met een verdieping die niet hoog genoeg is. (130 m²) Wij zouden dus graag een volwaardige verdieping hebben. Wij staan open voor alle opties: houtskelet, opmetsen, nok verhogen, dakkapellen, .. De verdieping moet niet volledig afgewerkt worden alsook de afbraakwerken zouden we zelf doen. We willen dus een verdieping die water- en winddicht is.


Bouwtekening en ontwerp Kruishoutem
zaterdag 02 september 2017

Plan tekenen voor B&B met kamer aangepast voor rolstoelgebruikers

Wens andere kamer indeling, bestemd voor inrichting van B&B : kamer / badkamer / toilet. Evenals inrichting van kamer voor revalidatie klanten ( aangepast voor rolstoel gebruikers )


Bouwtekening en ontwerp Anzegem
woensdag 29 maart 2017

Uittekenen verbouwing aan ruime woning

Ik ben mede-eigenaar en (alleenstaande) bewoner van een grote woning met een ruime tuin en een vrij groot bijgebouw. Mijn eerste idee was om 100 % eigenaar te worden, de woning grondig te verbouwen en er zelf te blijven wonen. Meer en meer gaan mijn gedachten uit naar een meergezinsgebouw (co-housing? Kangoeroe? Een ruim appartement in het bijgebouw? ...). Graag had ik daarvoor een deskundige geraadpleegd: iemand die mij de financiële en materiële haalbaarheid realistisch toelicht.


Bouwtekening en ontwerp Deerlijk
zaterdag 03 december 2016

Architect gezocht voor bestaande bungalow te vernieuwen

Wij zoeken een architect, die eerst samen met ons wil kijken of een bestaande bungalow (220/240m2) kan gerenoveerd worden of het goedkoper zou zijn om een nieuwe bungalow herop te bouwen. Hierbij willen we een architect die niet enkel aan standaard bouwwoningen denkt maar ook verder wil denken, voor op een alternatieveren manier te bouwen of verbouwen. Waarbij we zeker zijn als we een bepaald budget naar voren schuiven dat het haalbaar zal zijn. De bedoeling is dat wij hierbij ook zoveel mogelijk zelf zouden willen doen met begeleiding.


Bouwtekening en ontwerp Deerlijk
Offertes aanvragen