Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Badkamer plaatsen Brugge

Toilet vernieuwen - Badkamer plaatsen - Brugge

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Toilet vernieuwen

Wc renoveren: bestaande uitbreken en nieuwe plaatsen. Beneden in de gang. Ingebouwde wc. Achteraan houten planken. Nog geen materiaal - vakman mag dit voorzien.


Badkamerspecialist Assebroek

Offertes voor badkamer plaatsen in Brugge aanvragen

Recente aanvragen uit Brugge

maandag 07 november 2022

Badkamer renoveren

Ik ben op zoek naar een vakman voor het renoveren van mijn badkamer. Het moet volledig gerenoveerd worden met nieuw toilet, bad, vloer,... Er moeten ook op maat gemaakte badkamermeubels in komen en een nieuwe CV voor de verwarming van het water.


Badkamer Brugge
woensdag 26 oktober 2022

Badkamer renovatie

In een kleine slaapkamer op het eerste verdiep willen we een badkamer bij bouwen. Deze badkamer moet bestaan uit minstens een toilet, wastafel en inloopdouche aangesloten op een nieuw te plaatsen boiler. Er is reeds een badkamer op het gelijkvloers aan de andere kant van de woning. Sleuven in de muur, elektriciteit en de afvoer zullen we zelf plaatsen.


Badkamer Sint-Andries
vrijdag 12 augustus 2022

Douche renoveren

Installatie van douchewanden en kraan. De voegen in de wanden zijn eruit gegaan we zouden er eventueel panelen voor willen plaatsen.


Badkamer Sint-Andries
woensdag 18 mei 2022

Keukenboiler installeren + afwerken badkamerrenovatie

Vakman nodig voor het plaatsen van een keukenboiler en het afwerken badkamer. De meubels zijn voornamelijk al gemonteerd, maar de ruimte moet nog worden worden afgewerkt: lavabo, kranen, afwerking. Waarschijnlijk ook een wc uitbreken en afdichten.


Badkamer Koolkerke
dinsdag 22 februari 2022

Plaatsen van keramische platen in de badkamer

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen van keramische platen in de badkamer. De badkamer is 1m20 op 2m40 met een hoogte van 2m40.


Badkamer Brugge
dinsdag 01 juni 2021

Toilet vernieuwen

Wc renoveren: bestaande uitbreken en nieuwe plaatsen. Beneden in de gang. Ingebouwde wc. Achteraan houten planken. Nog geen materiaal - vakman mag dit voorzien.


Badkamer Assebroek
zaterdag 27 februari 2021

Nieuwe douche plaatsen

Graag zou ik een nieuwe douche laten plaatsen in een appartement op het 2 de verdiep. Heb dit al eens laten doen op eerste verdiep. Toen hebben ze een redelijk platte douche geplaatst en een glazen wand.


Badkamer Dudzele
maandag 15 februari 2021

Volledige badkamerrenovatie

Ik zou graag een badkamerrenovatie willen uitvoeren. De oppervlakte van mijn badkamer is 5 m². - Ik zou graag een inloopdouche willen plaatsen - Alsook zou een lavabo moet een kast eronder willen plaatsen - Er zou een wasmachine en droogkast in de badkamer geplaatst moeten worden


Badkamer Sint-Kruis (Brugge)
zaterdag 09 januari 2021

Badkamer installeren

Er moet een nieuwe badkamer gemaakt worden. Hiervoor moet de aanvoer en afvoer afleiding gelegd worden. Alsook moeten er in de bestaande badkamer nieuwe toestellen komen - Deze hebben we allemaal al aangekocht. Dit gaat over 3 toiletten, 4 lavabo's, 1 inloopdouche, 1 douchecabine. Eventueel kan een extra verwarmingselement geplaatst worden.


Badkamer Brugge
woensdag 15 juli 2020

Opnieuw voegen van douche

Tegels van 3 douchewanden opnieuw voegen. De wanden zijn 0.9m x 2.2m en 2 x 0.76m x 2.2m. Enkele tegels dienen ook vervangen te worden wegens gebarsten.


Badkamer Sijsele
vrijdag 05 juni 2020

Plaatsen sanitair en vloer

Plaatsen van een douchekabine en het betegelen van de wand + vloer en het afbreken van het bad


Badkamer Sint-Andries
zondag 15 maart 2020

Plaatsen nieuwe badkamer

Wij hebben een nieuwe woning aangekocht maar de badkamer dient nog volledig geplaatst te worden. Leidingen ed liggen wel reeds klaar maar dienen nog op de juiste plaatsen ingeplant te worden. Wat de vloer betreft moet deze nog volledig geplaatst te worden: chape, vloerisolatie, plaatsing vloer. De muren staan ook nog in snelbouw en moeten dus nog afgewerkt worden. De breedte is 2m en lengte 6,5m. De wc is normaal hierin inbegrepen maar zouden een muur uitkappen en stuk opnieuw bouwen met snelbouw om de wc af te zonderen van de badkamer zoals op de oorspronkelijke plannen voorzien.Graag deze werken incl. de badkamermeubelen (duo ligbad, betegelde inloopdouche, meubel in eik met 2 lavabo's en spiegel alsook de kranen).


Badkamer Sijsele
dinsdag 03 maart 2020

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren van 3 op 3 meter. Ik wil een nieuw bad of een nieuwe douche, een toilet en een badkamermeubel. Voorlopig ligt er een oude plankenvloer en daar zou ik linolium over willen leggen. De muur moet ook betegeld worden, maar type tegel is nog niet beslist.


Badkamer Brugge
woensdag 16 oktober 2019

Renovatie badkamer en leidingen

Ik zoek een loodgieter om de leidingen van mijn woning te vernieuwen, alsook de badkamer. Nieuw bad, toilet, lavabomeubel.


Badkamer Sint-Kruis (Brugge)
donderdag 14 maart 2019

Badkamer verbouwen

Wij wensen onze badkamer te verbouwen: bad, douche, toilet en dubbele lavabo. Tevens zouden we het apart toilet willen vernieuwen: toilet en handenwasser.


Badkamer Varsenare
Offertes aanvragen