Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Badkamer plaatsen Deinze

WC aanleggen op verdiep - Badkamer plaatsen - Deinze

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

WC aanleggen op verdiep

We hebben een huis gekocht die bijna zo goed als volledig gerenoveerd is. Het is een huis van de jaren 40. Dus er is op de 1e verdieping geen toilet aangelegd. Dus zouden we graag een toilet boven willen plaatsen. Het zou een volledige aanleg worden.


Badkamerspecialist Astene

Offertes voor badkamer plaatsen in Deinze aanvragen

Recente aanvragen uit Deinze

zaterdag 01 juli 2023

Afwerking en herstelwerken badkamer

De benodigde diensten zijn: - het repareren van een lekkende sifon - reviseren van de waterdichting van de douchegoten - vervangen van de thermostaat van 4 douchekoppen (beschadigd door kalkaanslag) - plaatsen van een elektrische kraan (reeds aangeschaft) - een Ikea mini keukentje in het buiten poolhuis Welke werken moeten uitgevoerd worden?: douche / bad plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer Deurle
woensdag 30 november 2022

WC aanleggen op verdiep

We hebben een huis gekocht die bijna zo goed als volledig gerenoveerd is. Het is een huis van de jaren 40. Dus er is op de 1e verdieping geen toilet aangelegd. Dus zouden we graag een toilet boven willen plaatsen. Het zou een volledige aanleg worden.


Badkamer Astene
vrijdag 04 november 2022

Badkuip: kranen nakijken en vervangen - mogelijks renovatie

De kranen van de badkuip werken niet meer naar behoren. De kranen staan los en we kunnen ze niet vastdraaien. De grote kraan heeft achteraan een knop om over te schakelen op de sproeikop maar die werkt niet. We kunnen er ook niet aan wegens de tegels die alles afsluiten. Eventueel willen we wel nieuwe kranen laten installeren indien dit nodig zou zijn. Er is geen lek. Er is geen luikje aan het bad, waardoor er een stuk openbreken en renovatie nodig zal zijn. De kranen zijn van het merk Gessi


Badkamer Astene
maandag 31 oktober 2022

Renovatie badkamer: bad, meubel, radiator

Nieuw bad plaatsen alsook lavabomeubel, kleinere radiator plaatsen en kolomkast. Wand boven bad vernieuwen


Badkamer Astene
zondag 16 oktober 2022

Badkuip: kranen nakijken en vervangen

De kranen van de badkuip werken niet naar behoren. We kunnen er ook niet aan wegens de tegels die alles afsluiten


Badkamer Astene
donderdag 10 februari 2022

Vervangen badkamerkranen en siliconen spuiten

De kraan van mijn badkamerlavabo moet vervangen worden. De kraan werd al weggehaald, nu moet er een nieuwe teruggeplaatst worden en moet de lavabo zelf gesilliconiseerd worden. Daarnaast moet de kraan ter hoogte van het badmeubel vervangen worden. Eventueel ook andere silliconisatie waar nodig in de badkamer. Ik had graag de kranen zelf aangekocht.


Badkamer Eke
donderdag 11 februari 2021

Badkamerrenovatie uitvoeren

Wij dienen, voor een herziening van onze hypothecaire lening, zo snel mogelijk een totaal renovatie offerte te ontvangen voor onze badkamer. Wij hebben nog geen idee welke richting wij uit willen gaan. Dus alle adviezen en ideeën zijn welkom. Concreter moeten er 2 lavabo's geplaatst worden + een inloopdouche moet geplaatst worden. Wij zouden eigenlijk dus een moderne badkamer willen hebben.


Badkamer Deinze
maandag 03 februari 2020

Vernieuwen silicone douche

Opspuiten silicone rond douche.


Badkamer Nazareth
zaterdag 30 november 2019

Sanitair van X2O installeren

We zoeken een installateur voor onze badkamer die we aangekocht hebben bij X2O. Het plaatsen van badkamermeubel, douchebak/wand en 2 wc's. Ons badkamer boven is 2,5m op 3m.


Badkamer Nevele
woensdag 03 april 2019

Douchedeur plaatsen

Bij de oplevering van ons huis was geen douchedeur voorzien in de installatie van de badkamer. Een douchedeur op maat plaatsen.


Badkamer Eke
zondag 03 maart 2019

Installeren sanitaire leidingen, badkamers en wc’s in nieuwbouw

Momenteel zijn wij bezig met de bouw van een nieuwbouwwoning te Nazareth. Betreft het plaatsen van alle sanitaire leidingen alsook plaatsen van badkamer en 1 douchekamer. Ook 2 aparte wc’s. Materiaal kopen we aan bij X2O.


Badkamer Nazareth
maandag 18 februari 2019

Badkamerrenovatie uitvoeren

• een nieuwe dubbele wastafel met spiegelkast. Het huidige toestel heeft te weinig vermogen om de badkamer te verwarmen. De badkamer meet 2 meter bij 5 meter. Eventueel is moet de plaatsing van de radiator ook herzien worden. • stopcontacten aan de wastafel. momenteel is er enkel een stopcontact aan de raamkant (overkant wastafel). • een nieuw plafond met ventilator en inbouwspotjes. Een afvoerbuis voor de ventilator is al voorzien in de buitenmuur. Het plafond mag liefst ook hoger geplaatst worden dan nu het geval is (hoogte is nu 2 meter), maar dat zal afhankelijk zijn van de (onbekende) dakconstructie boven het huidige plafond. De vloer mag ook blijven. Bad en WC zijn ook nog heel goed.


Badkamer Deinze
zondag 20 mei 2018

Douche vernieuwen

Wij hebben in huidige badkamer een verouderde douchecabine en hadden deze willen vervangen door ofwel een inloopdouche of een nieuwe model van douchecabine. De afmetingen van de douchecabine zijn 90x90


Badkamer Deinze
vrijdag 27 oktober 2017

Jacuzzi Whirlpool herstellen

Ik zou graag een bad/jacuzzi laten herstellen. Temperatuur verwarmt niet boven de 20 graden. Merk Whirlpool.


Badkamer Nazareth
maandag 04 september 2017

Badkamerrenovatie

Plaatsen van nieuwe badkamer in lege ruimte van 7m² . Leidingen zitten klaar in de ruimte onder de badkamer. Plaatsen van tegels (vloer+wand) aansluiten van douche, lavabo, wc plaatsen van stopcontacten en lichtpunten. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 7m²


Badkamer Nazareth
Offertes aanvragen