Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Badkamer plaatsen Dendermonde

Badkamer renovatie - Badkamer plaatsen - Dendermonde

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Badkamer renovatie

Volledige renovatie met inloopdouche, geen bad, badkamerkast met 2 wastafels, betegeling


Badkamerspecialist Buggenhout

Offertes voor badkamer plaatsen in Dendermonde aanvragen

Recente aanvragen uit Dendermonde

donderdag 03 augustus 2023

Badkamer renovatie

Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Wat is ongeveer de oppervlakte (m²) van je badkamer? (optioneel): 11 Welk type sanitair moet geplaatst worden?: Kranen, Toilet, Wastafel, Douche Welke werken moeten er gebeuren? (meerdere opties mogelijk): Sanitair plaatsen (toilet, kranen, ...), Vloer / wanden / plafond plaatsen, Leidingen aanpassen / verleggen, Badkamermeubel plaatsen


Badkamer Grembergen
donderdag 06 juli 2023

Badkamer renovatie

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Wat is ongeveer de oppervlakte (m²) van je badkamer? (optioneel): 5 Welke werken moeten er gebeuren? (meerdere opties mogelijk): Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen


Badkamer Grembergen
zaterdag 15 april 2023

Badkamer renovatie

Renovatie van badkamer. Nieuw plafond Nieuwe vloer. Inloopdouche. Verlichting. Lavabo enkel of dubbel ? Electrische handdoekdroger


Badkamer Lebbeke
zaterdag 14 januari 2023

Vervanging douchebak met siffon en plaatsing wandpanelen

vervanging douchebak met siffon en plaatsing wandpanelen


Badkamer Grembergen
zaterdag 12 november 2022

Badkamer renovatie

Volledige renovatie met inloopdouche, geen bad, badkamerkast met 2 wastafels, betegeling


Badkamer Buggenhout
maandag 07 november 2022

Badkamer renovatie

In de kleine badkamer staat een nieuwe inloopdouche. Al de rest zou nog moeten vervangen worden in moderne stijl.


Badkamer Buggenhout
vrijdag 11 maart 2022

Toilet en douchekraan vervangen

Ik ben op zoek naar een vakman voor het vervangen van een douchekraan en een toilet. Dit is dus geen volledige renovatie, maar gewoon het vervangen van die 2 stukken. Het toilet heeft de afloop door de vloer en voor de douchekraan wil ik kiezen voor een douchekraan met regendouche en handdouche.


Badkamer Dendermonde
maandag 15 november 2021

Oude badkamer volledig renoveren

Ik wil mijn oude badkamer volledig laten renoveren. Ik wil het bad late vervangen door een inloopdouche. De lavabo moet men vervangen nte zoals de vloer en muren.


Badkamer Denderbelle
donderdag 09 september 2021

Badkamer te renoveren

Volledige renovatie van een badkamer waarbij de oude nog moet worden uitgebroken. Graag betegeling plafond, verplaatsen boiler, inloopdouche en badkamermeubel plaatsen, inclusief vloerbetegeling en plafond nieuw plaatsen.


Badkamer Grembergen
zondag 25 april 2021

Renovatie douche en lavabo huurhuis

Voor een huis dat ik verhuur had ik graag een renovatie aan de badkamer uitgevoerd. Er was vroeger een douche maar door infiltratie van water is deze afgebroken en is er een douchecabine geplaatst dat nu ook zijn beste tijd heeft gehad. Ik had dan ook graag een douche geplaatst met douchewandpanelen of een nieuwe douchecabine laten plaatsen. Naast de douche staat een oude lavabo, ik had hier graag een meubeltje laten hangen met spiegelkast en onderkast, luifeltje met spots een afloop en kraan. De tegels zijn normaal nog vrij goed, de paar die stuk zijn zouden kunnen vervangen worden aangezien ik de tegels nog beschikbaar heb.


Badkamer Lebbeke
maandag 01 maart 2021

Douche plaatsen

Bad moet vervangen worden door een douche. De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman. Binnen twee maand uitvoeren.


Badkamer Buggenhout
maandag 28 september 2020

Plaatsen inloopdouchekuip en kraan

Oude badkamer op de eerste verdieping is uitgebroken. Nu dient de voorbereiding te gebeuren om de inloopdouchekuip te plaatsen. Het materiaal is aanwezig en nu moet men de inloopdouchekuip en de kraan installeren.


Badkamer Dendermonde
woensdag 16 september 2020

Badkamer renoveren

Momenteel staat het bad tegen de achtermuur van de badkamer onder het raam. Dit zou 90° gedraaid moeten worden zodat het tegen de zijmuur komt te staan en ik gemakkelijker aan het raam kan om het open te zetten en het bad zou in een kassement gezet worden. Het is de bedoeling om het huidige bad te hergebruiken als dit mogelijk is. De kraan op het bad moet ook vervangen worden. Deze heeft leidingen langs onder en staat momenteel op het kassement. (geen kraan die op de muur gemonteerd staat). De douche dat er staat, zou vervangen moeten worden door een inloopdouche. De inloopdouche kan max een breedte hebben van 102cm.


Badkamer Dendermonde
woensdag 12 augustus 2020

Douche plaatsen

Douchecabine plaatsen tussen bad en muur of bad wegdoen en inloopdouche zetten


Badkamer Oudegem
woensdag 08 juli 2020

Badkamerrenovatie uitvoeren

Bad, douche en lavabo uitbreken. Nieuwe inloopdouche en badkamermeubel plaatsen. Nieuwe wandbetegeling plaatsen. Oplossing bieden tegen schimmels door vocht ter hoogte van de douche.


Badkamer Lebbeke
Offertes aanvragen