Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Badkamer plaatsen Lokeren

Badkamer vernieuwen - Badkamer plaatsen - Lokeren

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Badkamer vernieuwen

In onze woning is de badkamer aan renovatie toe... zeker omdat we houtskelet gebouwd hebben en er toch wel wat vochtproblemen in en rond de badkamer zijn ontstaan.


Badkamerspecialist Lokeren

Offertes voor badkamer plaatsen in Lokeren aanvragen

Recente aanvragen uit Lokeren

woensdag 07 juni 2023

Douche plaatsen

Douche aangekocht van 120x90 met composiet douchebak en composiet wandpanelen van 220 op 90 en 220 op 120. Bak, panelen, frame, ramen en sanitair dienen geplaatst te worden. Afbraak van oude douche kan zelf gedaan worden.


Badkamer Overmere
donderdag 11 mei 2023

Badkamer renovatie

nieuwe douche,bad weg en twee nieuwe lavabos met badkamermeubel


Badkamer Lokeren
woensdag 02 november 2022

Badkamer vernieuwen

Vakman gezocht om de badkamer helemaal te vernieuwen.


Badkamer Moerbeke-Waas
dinsdag 30 november 2021

Badkamer vernieuwen

In onze woning is de badkamer aan renovatie toe... zeker omdat we houtskelet gebouwd hebben en er toch wel wat vochtproblemen in en rond de badkamer zijn ontstaan.


Badkamer Lokeren
vrijdag 10 september 2021

Installeren en aansluiten van kraanwerk

Voor de sanitaire werken zoeken we een loodgieter die de kraan in de garage wil controleren ivm lekkage en desnoods deze kan vervangen. Deze zou ook mogen worden doorgetrokken doorheen de gevel om daar -aan de zijde van de tuin- een buitenkraantje te voorzien. Graag ook aansluiten van vaatwas en wasmachine op dezelfde kraan voorzien. In de badkamer haddenw e een thermostatische kraan gwenst aan het aan bad. Hier zozu ook ene voorstel mogen worden gedaan voor een glazen douchedeur en een douchekop.


Badkamer Lokeren
donderdag 07 januari 2021

Kleine badkamer renoveren

Kleine badkamer van 4 m² renoveren. Nieuw toilet, douchecabine en lavabo plaatsen. Vloer- en wandelen betegelen en plafond vernieuwen.


Badkamer Zeveneken
vrijdag 04 december 2020

Plaatsen van sanitaire apparaten

Plaatsen van sanitaire apparaten: WC, was bak , lavabo. Alles zou ik graag met de vakman aankopen, ik zou graag met hem bespreken hoe we dit het best kunnen aanpakken.


Badkamer Zele
woensdag 11 november 2020

Badkamer installeren

Wij hebben een huis aangekocht. Er zou dus een complete nieuwe badkamer geinstalleerd moeten worden: - Douche plaatsen - Lavabo plaatsen - 2 kasten plaatsen - Spiegels plaatsen Ik zou graag bespreken met de vakman wat we het beste kunnen doen


Badkamer Zele
zondag 16 augustus 2020

Badkamer renoveren

Renovatie zonder indeling te wijzigen. Sanitair plaatsen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, plafond plaatsen, vloer / wanden plaatsen, complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen. 4 op 2,5 meter. De leidingen moeten niet veranderd worden. Tegels mogelijks ook zo laten.


Badkamer Zele
donderdag 19 september 2019

Nieuw sanitair installeren

Ik heb bij X2O 2 toiletten Duravit Durastyle en 1 Hansgrohe Raindance select gekocht. Ik zoek een installateur om deze te plaatsen.


Badkamer Zele
woensdag 14 augustus 2019

Vernieuwen badkamer

Badkamer en wc zijn nu 2 aparte ruimten, we zouden die muur tussenin uitbreken zodat dit 1 “grote” ruimte is. Plaatsen van bad, inloopdouche, hang wc, radiator + badkamermeubel. Afmeting ruimte is 3000x1770. Materiaal via X2O


Badkamer Zele
woensdag 31 juli 2019

Vernieuwen badkamer

Onze badkamer moet vernieuwd worden en er moeten nieuwe badkamermeubels geplaatst worden: plaatsen hangtoilet, inloopdouche, badkamermeubel + vloer (+/- 10 m2) + betegelen muren + nieuw plafond (idem vloer) + plaatsen nieuwe boiler en radiator.


Badkamer Zele
donderdag 21 maart 2019

Plaatsen sanitair badkamers X2O - 6 units

Nieuwbouwproject sanitair/cv/ventilatie. 6 Units. materiaal van X2O


Badkamer Lokeren
woensdag 24 oktober 2018

Installeren van badkamertoestellen + betegelen

Aankoop van de toestellen is gedaan bij x2o wij willen deze laten plaatsen. De afmetingen van onze badkamer zijn 3. 20 x 3.06 Bad, douche, hangtoilet en badkamermeubel te installeren+betegelen.


Badkamer Lokeren
zondag 11 februari 2018

Badkamer renoveren

Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Badkamermeubel plaatsen, Complete badkamerrenovatie, Nieuwe vloer Oppervlakte is 12 m². Nieuw bad en douche systeem en leidingen vernieuwen afvoer.


Badkamer Lokeren
Offertes aanvragen