Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Badkamer plaatsen Oostakker

Badkamer renovatie - Badkamer plaatsen - Oostakker

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Badkamer renovatie

We zijn op zoek naar een vakman voor de volledige renovatie van onze badkamer. Een nieuwe douche, sanitair, badkamermeubel, vloer , muren,...


Badkamerspecialist Oostakker

Offertes voor badkamer plaatsen in Oostakker aanvragen

Recente aanvragen uit Oostakker

maandag 21 november 2022

Badkamer renovatie

We zijn op zoek naar een vakman voor de volledige renovatie van onze badkamer. Een nieuwe douche, sanitair, badkamermeubel, vloer , muren,...


Badkamer Oostakker
woensdag 23 juni 2021

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer laten renoveren: De douche vervangen (tegels behouden of vervangen indien goedkoper, graag een inloopdouche plaatsen), de lavabo vervangen, de plinten vervangen, een spiegelkast plaatsen. De oppervlakte bedraagt 3m x 2m.


Badkamer Desteldonk
zondag 24 mei 2020

Badkamer renoveren

Badkamer van 2.4m x 2.8m renoveren. Inloopdouche van 1.6m x 0.9m plaatsen. Wandpanelen plaatsen. Nieuw toilet plaatsen. Nieuwe tegelvloer aanleggen. Alles reeds aangekocht bij X2O behalve tegelvloer.


Badkamer Oostakker
maandag 23 september 2019

Douchebak herstellen of vervangen

Onze woning/badkamer is van 2007. Sinds verleden jaar hebben we serieuze waterlekkages gehad aan onze douchebak naar het verdiep eronder. Kraan is vervangen, maar volgens de loodgieter was de vorige installateur een bricoleur. Probleem was niet verholpen en toen bleek dat bij belasting van de douchebak de insijpeling van het water gebeurt. Onze woning is samen met twee andere woonsten gezet en onze buren hun douchebak is ook beginnen lekken. Deze bleek op een houten 'pallet' geïnstalleerd te zijn en dus instabiel door de waterinsijpeling. Ik vermoed dat dit ook bij ons zo is. Tegels zijn na douchebak geplaatst. Graag herinstallatie van de douchebak en de douchedeur (staat scheef) indien mogelijk. We hebben nog tegels over om te hertegelen.


Badkamer Oostakker
vrijdag 12 april 2019

Badkamer renoveren

Ik zoek een vakman om een volledige renovatie van een badkamer te doen. Badkamer is een nu een lege ruimte Dit houdt in : alle electr, verwarming, waterleiding, vernieuwen. plaatsen van bad, douche, toilet lavabo.... tegels, vloeren. meeste toestellen heb ik reeds gekocht bij X2O.


Badkamer Oostakker
zaterdag 02 maart 2019

X2O badkamer plaatsen

We willen wanden,tub en douche wand en deur bestellen bij X2O maar zoeken stielman die bestaande afloop onder de vloer kan verwerken en tub en wanden aan muur kan plaatsen.


Badkamer Oostakker
donderdag 04 oktober 2018

Installeren nieuw badkamersanitair

Plaatsen van inloopdouche, wc en lavabo in badkamer. Ook mogelijks een vloer opnieuw deels te bezetten. Materiaal kan ik, buiten de leidingen, zelf voorzien maar is nog niet aangekocht op dit moment.


Badkamer Desteldonk
donderdag 25 januari 2018

Badkamer renoveren en nieuw meubel plaatsen

Badkamer renoveren : Nieuwe vloer, nieuw plafond, badkamermeubel plaatsen. Oppervlakte is 9 m². Wij wensen het bad, toilet en lavabo te behouden. Gaat vooral om nieuwe vloer, nieuw plafond en nieuwe muren, omranding bad, installatie lavabo meubel. Afbraak zullen we zelf doen.


Badkamer Oostakker
dinsdag 25 april 2017

Vervangen van siliconen rond douche en kranen badkamer

Vervangen van siliconen in de douche van de badkamer


Badkamer Desteldonk
donderdag 15 juli 2010

Badkamerspecialist

Een bad plaatsen en aansluiten, een tegelwand plaatsen en de omkasting van het bad (ook een tegelwand)


Badkamer Oostakker
maandag 09 november 2009

Badkamerspecialist

Momenteel hebben wij een erg kleine badkamer, geen bureauruimte, maar wel een zeer ruime, ongebruikte zolder. De bedoeling is een vaste trap te steken naar de zolder op de plaats waar nu onze dochter haar kamer is (naast de huidige badkamer). Dan verhuist onze dochter naar de zolder en kunnen we de badkamer groter maken en de rest van de nieuwe overloop gebruiken als bureauruimte. Voor de zolder en vaste trap heb ik een eerste aanvraag ingediend, dit is stap 2: de badkamer renoveren en vergroten.


Badkamer Oostakker
Offertes aanvragen