Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Badkamer plaatsen Overijse

Badkamer renovatie - Badkamer plaatsen - Overijse

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Badkamer renovatie

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Welke werken moeten er gebeuren? (meerdere opties mogelijk): Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen


Badkamerspecialist Sint-Agatha-Rode

Offertes voor badkamer plaatsen in Overijse aanvragen

Recente aanvragen uit Overijse

maandag 14 augustus 2023

Badkamer renovatie

Verwijderen oude douchecabine en lavabo, opnieuw tegelen wanden en vloer en opnieuw plaatsen van nieuwe douchecabine en lavabo. Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Wat is ongeveer de oppervlakte (m²) van je badkamer? (optioneel): 3 Welk type sanitair moet geplaatst worden?: Kranen, Wastafel, Douche Welke werken moeten er gebeuren? (meerdere opties mogelijk): Sanitair plaatsen (toilet, kranen, ...), Vloer / wanden / plafond plaatsen


Badkamer Overijse
donderdag 22 juni 2023

Badkamer renovatie

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Welke werken moeten er gebeuren? (meerdere opties mogelijk): Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen


Badkamer Sint-Agatha-Rode
dinsdag 27 september 2022

Installatie douchecabine

Installatie van een douchecabine van 90 cm x 90 cm en leidingwerk in de muur om het water voor de douchekraan om te leiden.


Badkamer Overijse
maandag 25 januari 2021

Bad vervangen door bad/douche combinatie

Bad uitbreken en vervangen door een bad/douchecombinatie met douchecabine (zie saniweb) Vrij kleine badkamer maar hoe groot ze juist is weet ik niet. Er moet ook nog een afzuiginstallatie komen. Eventueel leidingen verplaatsen


Badkamer Overijse
maandag 05 oktober 2020

Volledige badkamer renoveren

Ik wil graag mijn badkamer renoveren. Uitbreken kunnen we eventueel zelf. Indien jullie dit ook willen mag dat altijd. Het is een kleine oppervlakte (max 4m²). Er moet een bad in, dubbele lavabo+spiegel, hangtoilet, kolomkast en radiator. Bij voorkeur ook tegels plaatsen in de badkamer en aparte toiletruimte.


Badkamer Overijse
zondag 03 mei 2020

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren. Toilet plaatsen. Oude douche uitbreken en nieuwe plaatsen. Lavabo plaatsen. Kranen plaatsen. Het betreft een kamer met afmetingen 2.14m breedte en 60-70cm lengte.


Badkamer Overijse
zaterdag 19 oktober 2019

Inloopdouche vervangen door een douchecabine

Onze inloopdouche lekt (vocht in muur) en aannemer is failliet. We willen ze later vervangen door een douchecabine, zodat we zeker zijn dat het deze keer niet fout kan Lopen.


Badkamer Overijse
dinsdag 12 maart 2019

Badkamer renoveren

Renovatie van badkamer in douchekamer. Aangekochte douche en kast, spiegel, bij X2O. Betegeling en vloeren dienen aangepast te worden.


Badkamer Overijse
maandag 12 november 2018

Badkamer lek repareren en opnieuw betegelen

Ik heb een serieuze lek tussen 2 aanliggende douches die een lekkage expert niet heeft kunnen vinden. Daarom moeten de tegels van de muur, douchebakken eruit, het lek moet worden opgespoord en gerepareerd, de muren gedroogd, en de 2 x 3 douchemuren weer bekleed, liefst met watervaste panelen. Foto van grondplan douches met vochtige muren in geel Andere foto's: douche ruimtes en vochtige muren.


Badkamer Duisburg
maandag 12 februari 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche en betoncire

Complete badkamer renoveren: De oppervlakte is ongeveer 2. 60 m x 2 meter. Wij hebben een appartement gekocht en willen de gedateerde badkamer renoveren. We zijn op zoek naar een bedrijf dat werkt met betoncire. Graag dubbele lavabokasten. Het bad mag blijven staan. Graag een inloopdouche.


Badkamer Hoeilaart
woensdag 22 november 2017

Complete badkamer renovatie

Complete badkamer renovatie: Volledige realisatie van een badkamer: leidingen, ophoging van de vloer (chape/pur), plaatsen van lichtpunten & ventilator, betegelen van vloer en muren, plaatsing van bad/inloopdouche/wc/2 lavabo's Oppervlakte van de badkamer: 11 m².


Badkamer Overijse
donderdag 25 mei 2017

Badkamer renoveren

Vervanging van douche en kranen + douchewanden. Vervanging van lavabo en kranen. Vervanging van WC-bak (Geberit). Nieuwe wand- en vloerbetegeling. Te bespreken met vakman voor het materiaal. Ongeveer 5 m². Waarschijnlijk ook leidingen te vervangen.


Badkamer Overijse
vrijdag 02 december 2016

Badkamer installeren

Badkamer installeren (afkomstig van X2O) + afvoerleidingen


Badkamer Overijse
vrijdag 14 oktober 2016

Renoveren badkamer

Wij plannen een volledige renovatie van een hoeve en willen graag weten welk budget we ongeveer moeten voorzien voor de badkamer. Ze is 2 m 60 breed 2 m 60 hoog en 4 m lang. Er komt een vrijstaand bad in een inloopdouche met 1 glazen wand en een hangend meubel over de volledige breedte van de ruimte met aan 1 kant een kolom kast een spiegelkast en 1 grote spoelbak. Gedeeltelijke betegeling van de muren. Vloer doen we zelf.


Badkamer Huldenberg
zondag 27 maart 2016

Volledige renovatie sanitair

Ik wil van 2 kleinere badkamers ( 1 douchekamer en 1 badkamer) een nieuwe grotere badkamer laten maken. Daarbij horen dus ook da afbraakwerken en het eenmaken van de twee ruimtes. Het is een prefab van het bouwjaar 1976.


Badkamer Overijse
Offertes aanvragen