Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Badkamer plaatsen Peer

Renoveren van badkamer, wc, douche en meubel - Badkamer plaatsen - Peer

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Renoveren van badkamer, wc, douche en meubel

Renoveren van badkamer wc douche meubel


Badkamerspecialist Peer

Offertes voor badkamer plaatsen in Peer aanvragen

Recente aanvragen uit Peer

zaterdag 13 mei 2023

Badkamer renovatie

Bad vervangen door inloopdouche zonder te breken met panelen tegen de muur


Badkamer Hechtel
dinsdag 29 november 2022

Nieuw aangekocht badkamer plaatsen

We zijn op zoek naar iemand om totaalrenovatie badkamer te doen. Badkamer is reeds aangekocht bij X20. Zou voor maart 2023 zijn. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 13m².


Badkamer Heppen
maandag 21 november 2022

Renovatie badkamer + uitbreken badkamer

Bestaande badkamer: binnenmuur uitbreken en ruimte vergroten + muur terug opbouwen, verwarming verplaatsen, leidingen trekken, bad installeren, Tegelen, vloeren.


Badkamer Kleine-Brogel
donderdag 22 april 2021

Wc betegelen

Ik zoek iemand om een kleine wc te betegelen. Al het materiaal is reeds aanwezig (tegels, tegellijm, voegmiddel, primer...). Alles moet enkel nog geplaatst worden. Oppervlakte ongeveer 10m2.


Badkamer Peer
donderdag 11 juni 2020

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer van 3m x 4m volledig vernieuwen. Moderne badkamer met inloopdouche, infraroodsauna, hantoilet, afgescheiden aparte wasbakken en veel opbergruimte plaatsen. Het betreft een huis van 1980. Oude badkamer met hoekbad, douche, 2 wastafels uitbreken. Vloer vernieuwen.


Badkamer Bocholt
zaterdag 19 januari 2019

Badkamer installeren

Wij willen graag onze badkamer verbouwen. De afmeting van de badkamer is 5m x 4m. In de badkamer moeten 2 lavabo's komen, een vrijstaand ligbad en een ruime inloopdouche. De wanden en vloer moeten bekleed worden met tegels 30 x 60 cm.


Badkamer Peer
donderdag 03 mei 2018

Badkamer bekleden met polyester

Wij zijn bezig met een verbouwing en denken er aan om onze 2 de badkamer te bekleden met polyester. Zowel de vloer als de douche. Maar dit enkel alleen als vloerverwarming mogelijk is... ? In combinatie met vloerverwarming.


Badkamer Ellikom
donderdag 08 februari 2018

Volledig nieuwe badkamer plaatsen

Ik ben opzoek naar een firma die bij ons een badkamer kan komen plaatsen. Het betreft een badkamer van 12 m². In de badkamer zou een (inloop)douche, badkamer meubel met dubbel wasbak, apart toilet, voldoende opbergmogelijkheden en een voor ons wasmachine en droogkast moeten komen. De vloer zou met laminaat voorzien worden.


Badkamer Bocholt
woensdag 24 januari 2018

Ligbad en douche vervangen door inloopdouche

Ik wil mijn badkamer laten aanpassen aan mijn huidig rolstoel gebonden zijn. De badkamer is ca 280 x 285. Een kant omvat douche/ligbad. Aan de andere kant staat een badkamermeubel met 1 lavabo en er staat ook een WC. Ik wil graag de douche en het bad vervangen door een in-rij-douche met een droge ingang om daar over te stappen naar een rijdende douchestoel die ik al heb. Eventueel het badkamermeubel vervangen door een lavabo die ik kan gebruiken. Denkend aan water lijkt mij douche-gedeelte uit één stuk aangewezen. Het is een nieuwbouwhuis en de huidige leidingen kunnen dienen. Ook de douche-kop kan geschikt blijken/blijven. Een bidet is een wens maar geen must.


Badkamer Heppen
maandag 09 oktober 2017

Badkamer renoveren met inloopdouche

Wij willen in de bestaande badkamer een inloopdouche plaatsen, het oude bad moet weg , en de kast met wasbak moet eventueel aangepast , verder een nieuwe vloer en andere verwarming.


Badkamer Ellikom
dinsdag 26 september 2017

berging omvormen tot badkamer

Is momenteel een berging, moet volledige badkamer worden. Oppervlakte is 12 m². Plaatsen douche, lavabomeubel, toilet. Betegeling en bevloering.


Badkamer Heppen
dinsdag 25 juli 2017

Inloopdouche plaatsen en betegeling

Volledige renovatie van doucheruimte: vloer en 2 wanden betegelen + inloopdouche plaatsen.Afbreken doet klant zelf.


Badkamer Hechtel
dinsdag 20 juni 2017

Volledige renovatie van badkamer

Badkamer is 30 jaar oud en aan volledige renovatie toe. Plafond moet vernieuwd worden met als bijkomend probleem dat er een valluik is dat liefst zo netjes mogelijk verwerkt wordt in het plafond. (verplaatsen is niet mogelijk). We wensen een klein bad, twee lavabo's en een toilet. De vloer en de tegels moeten makkelijk onderhoudbaar zijn. Er is ook een schuine zijde. Werken uit te voeren : Sanitair vernieuwen, Elektriciteit aanpassen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer, Complete badkamerrenovatie. Oppervlakte van de badkamer:12-14 m²


Badkamer Hechtel
donderdag 06 oktober 2016

Plaatsen douchecel - bad uitbreken

Bestaand bad dient uitgebroken en een douchecel 120cm op 90cm met acrylwanden dient geplaatst. Appartement van 2008.


Badkamer Bocholt
zaterdag 20 augustus 2016

Renoveren van badkamer, wc, douche en meubel

Renoveren van badkamer wc douche meubel


Badkamer Peer
Offertes aanvragen