Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Badkamer plaatsen Puurs-Sint-Amands

Nieuwe douchewand plaatsen - Badkamer plaatsen - Puurs-Sint-Amands

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Nieuwe douchewand plaatsen

Er zou een glazen douchewand van 140 op 200 moeten geplaatst worden.


Badkamerspecialist Ruisbroek (Antwerpen)

Offertes voor badkamer plaatsen in Puurs-Sint-Amands aanvragen

Recente aanvragen uit Puurs-Sint-Amands

woensdag 12 juli 2023

Badkamer renovatie

In welke stijl heb je interesse?: modern Welke werken moeten gebeuren?: complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer Ruisbroek (Antwerpen)
maandag 08 mei 2023

Vrijstaande douchewand plaatsen

Ik zoek iemand om een vrijstaand douchewand te plaatsen van 140 op 200.


Badkamer Ruisbroek (Antwerpen)
zaterdag 06 mei 2023

Nieuwe douchewand plaatsen

Er zou een glazen douchewand van 140 op 200 moeten geplaatst worden.


Badkamer Ruisbroek (Antwerpen)
zaterdag 15 april 2023

Badkamer renovatie

douch vervangen naar bad, extra hangkasten met evt. lavabo plaatsen. Bekijken of uitbreiding eventueel mogelijk is met de wc ruimte naast de badkamer.


Badkamer Bornem
dinsdag 10 januari 2023

Badkamer renovatie + toilet

Renovatie van de badkamer, maar het is nog niet voor meteen want ik zou ten vroegste de werken kunnen starten in augustus. Wat ik zou willen doen is boven een extra toilet te plaatsen waar nu in een aparte ruimte een elektrische boiler hangt en de ruimte ernaast het bad vervangen door een douche en een nieuw badkamermeubel. Eventueel als mogelijk een dubbel wasbak, maar ik vrees dat dit niet mogelijk zal zijn.


Badkamer Ruisbroek (Antwerpen)
maandag 10 oktober 2022

Badkamer renovatie

Totaalrenovatie volledige badkamer in herenhuisDe oude leidingen kunnen redelijk makkelijk vervangen worden, er zijn hiervoor geen breekwerken nodig (enkel in de badkamer zelf). Ook de verwarmtoestellen dienen te worden vervangen en denken wij aan het plaatsen van een warmtepomp. Uitvoering graag in modern stijl.


Badkamer Sint-Amands
vrijdag 29 april 2022

Totaalrenovatie badkamer inclusief waterleidingen

We zijn op zoek naar een aannemer voor de totaalrenovatie van een bestaande badkamer. Alles moet volledig vernieuwd worden. De waterleiding wordt ook volledig vernieuwd. De oppervlakte is 8 à 9 m².


Badkamer Sint-Amands
dinsdag 22 februari 2022

Plaatsen van dakkapel of schuine muur rechtrekken

Wij hebben op het 1ste verdiep een schuine kant die de ruimte beperkt. Dus zouden we hier graag een dakkapel plaatsen om de badkamer groter te trekken of als het mogelijk is de hele schuine kant over heel de lijn rechttrekken.


Badkamer Puurs
woensdag 19 februari 2020

Badkamer renoveren

Badkamer van 3.3m x 2m renoveren, uitbreken word reeds gedaan. Bad, douche, enkele wastafel, toilet,... vervangen.


Badkamer Bornem
zondag 08 september 2019

Badkamer renoveren

Volledige badkamer renovatie met liefst glasplaten/acrylplaten. Duo wastafels grote spiegelkast, inloopdouche en whirpoolbad te voorzien. Ook tegelwerken uit te voeren. Badkamer van ongeveer 16 m².


Badkamer Puurs
donderdag 11 april 2019

Toilet op 1e verdieping plaatsen

Op de eerste verdieping is er geen badkamer. We zouden hier toch graag een toilet willen installeren. Er is hier ruimte voor voorzien op de overloop (ruimte voor het blauwe gordijn). De nodige aansluitingen zijn er ook al (water en afvoer - achter blauwe gordijn) verder nog niets (muren, deur, toilet, lavabo, vloertje, ...) Op de plek/muur waar de toilet komt (waar het water en de afvoer is) hangt ook de teller van de zonnepanelen (achter het blauwe gordijn) dus op één of andere manier moeten we nog steeds toegang hebben achter deze wand. Verder dienen dus ook nog de (gyproc?)muren en deur geïnstalleerd te worden. Een vinyl vloertje lijkt me ook niet overbodig (qua hygiëne) want momenteel ligt er een houten vloer. En uiteraard een kleine lavabo om na het toiletbezoek de handen te wassen.


Badkamer Sint-Amands
donderdag 11 april 2019

Sanitair plaatsen

Bad vervangen door douche en plaatsen van een wc. Radiator vervangen door handdoek radiator. Eventueel betegelen. De opp is 2mx2,5.


Badkamer Bornem
dinsdag 16 oktober 2018

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Plaatsen en aansluiten van douchebak 90 cm op 120 cm. Ook spiegelkast,wastafel en 2 kolomkasten te plaatsen.


Badkamer Bornem
zaterdag 23 september 2017

Badkamer renoveren

Bad vervangen door inloopdouche, boilers 2 stuks 1verdiep hoger plaatsen. Alle leidingen zulle via een plint aan de zijkant moeten weg lopen . Vloer en plafond van houten constructie . Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer. Oppervlakte is 8 m².


Badkamer Puurs
woensdag 28 september 2016

Badkamer verbouwen

Wij gaan een totaalrenovatie doen en de badkamer moet ook gebeuren. Het betreft een rechthoekige ruimte van 2,5m X 4m. Leidingen moeten nog naar boven getrokken worden, vanuit de keuken die zich onder de badkamer bevindt. Het volgende zal moeten geïnstalleerd worden; bad + douche + dubbele lavabo + toilet + handdoekdroger/verwarming.


Badkamer Lippelo
Offertes aanvragen