Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Badkamer plaatsen Stabroek

Badkamer renoveren - Badkamer plaatsen - Stabroek

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Badkamer renoveren

Uitbreken tegels en vloer. Plaatsen nieuwe badkuip, badkamermeubel, dubbele lavabo, douche en toilet. Nieuwe tegels, vloer en plafond. Grootte badkamer: 2x 4 m.


Badkamerspecialist Hoevenen

Offertes voor badkamer plaatsen in Stabroek aanvragen

Recente aanvragen uit Stabroek

woensdag 26 juli 2023

Douche plaatsen in badkamer

Nieuwe douche plaatsen


Badkamer Stabroek
woensdag 16 november 2022

Tegels en meubels badkamer vernieuwen

Nieuwe tegels, nieuwe meubels in onze badkamer installeren


Badkamer Stabroek
vrijdag 30 september 2022

Badkamer renoveren

Verouderde badkamer volledig renoveren. Zien ter plaatse wat er mogelijk is.


Badkamer Berendrecht
zondag 27 februari 2022

Badkamer renoveren

Uitbreken tegels en vloer. Plaatsen nieuwe badkuip, badkamermeubel, dubbele lavabo, douche en toilet. Nieuwe tegels, vloer en plafond. Grootte badkamer: 2x 4 m.


Badkamer Hoevenen
zondag 13 januari 2019

Installeren van badkamermeubelen X2O

Installeren van badkamermeubelen zoals een spiegelkast en kast met laden en daarop een lavabo.


Badkamer Stabroek
donderdag 01 november 2018

Complete badkamer renoveren met inloopdouche-bad en nieuwe betegeling

Nieuwe bad, inloopdouche, wc plaatsen. Nieuwe tegels vloer en muur. Nieuwe radiatoren plaatsen. Geen wastafel plaatsen , die is aanwezig. Oppervlakte +/- 6 m ².


Badkamer Stabroek
maandag 21 mei 2018

Badkuip vervangen door inloopdouche

We willen graag de badkuip vervangen door een inloopdouche. De totale oppervlakte van de badkamer is : 2,5 X3 m . Verschillende opties overlopen met de vakman


Badkamer Zandvliet
woensdag 17 januari 2018

Badkamer renoveren

Oude badkamer, volledige vernieuwing. Waar nu een ligbad staat moet een inloopdouche komen, nieuw meubel, hang wc, nieuwe verlichting, nieuwe verwarming. Ook nieuwe vloeren en betegeling. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 4,5 vierkante meter


Badkamer Hoevenen
maandag 20 november 2017

Complete badkamer renovatie

Complete badkamerrenovatie (is afgebroken tot op de blote baksteen). Aanleg van elektriciteit en riolering wordt door onszelf gedaan. Graag plaatsen we er een nieuwe boiler, inloopdouche met douchebak, WC met scheidingsmuur, tweevoudige wasbak en een elektrische handdoekdroger. Ook ventilatie naar buiten moet nog worden geïnstalleerd, maar een schouw naar buiten is al wel aanwezig. Muren moeten opnieuw worden bezet en betegeld, evenals de vloer. Badkamer is ongeveer 11,6 vierkante meter


Badkamer Stabroek
zaterdag 07 oktober 2017

Douche afbreken en nieuwe inloopdouche plaatsen

Afbraak van bad/douche en muur (natuursteen). Plaatsing van een inloopdouche of douchecabine. Huidige afmetingen van het bad zijn 70x180. Nog niets van materiaal gekocht.


Badkamer Hoevenen
dinsdag 08 augustus 2017

Volledige badkamer renoveren

Bad uitbreken en inloopdouche plaatsen, scheidingsmuur plaatsen,nieuw toilet plaatsen en deel herbetegelen. 8 m² in totaal.


Badkamer Stabroek
maandag 02 januari 2017

Renovatie badkamer

Renovatie badkamer - bestaande leidingen + aansluitingen kunnen behouden blijven - volledig verwijderen bestaande badkamerinrichting (1 badkamerkast met wastafel, badkuip, douche) - uitbreken vloer- en wandtegels - nieuwe muur- en wandtegels plaatsen - nieuw meubilair plaatsen (wij kiezen bij voorkeur onze badkamerinrichting vrij, niet opgelegd door installateur)


Badkamer Stabroek
zondag 02 oktober 2016

Badkamer renovatie

Ik zou graag een offerte laten maken voor een volledige badkamerrenovatie in betonlook, de vloer en meubels. De badkamer is momenteel volledig leeg. Oppervlakte badkamer: 2.30 op 2.40 meter.


Badkamer Berendrecht
zaterdag 24 september 2016

Bad vervangen

Wij hebben een ruimte (waar nu het bad staat) van 195 cm op 75 cm. Deze willen we benutten als inloopdouche. De muren zijn betegeld tot aan het bad. Welke mogelijkheden hebben wij zonder teveel breekwerk- bad moet weg en er moet een glazen wand komen tussen de douche en de rest van de badkamer -liefst over een lengte van +-120cm. Dus op de grond een bak van 195x75 en de glazen wand minstens 120 cm. Waar het zichtbaar is waar het bad gestaan heeft , moet er een andere betegeling of afscherming komen. De kraan staat nu in het midden van de lange muur maar moet verplaatst(kleine muur) en vervangen worden. (lange muur =195cm korte muur=75cm)


Badkamer Stabroek
zondag 04 oktober 2015

Vernieuwen van een badkamer

Wij hebben een verouderde badkamer met een douche, 1 lavabo met een kast er rond. We wouden graag een inloopdouche, meubel met 2 lavabo's en een bad laten installeren. De verwarming mag weg omdat we de kamer met een infraroodspiegel willen verwarmen.


Badkamer Berendrecht
Offertes aanvragen