Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Badkamer plaatsen Zelzate

elektrische boiler plaatsen - Badkamer plaatsen - Zelzate

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

elektrische boiler plaatsen

plaatsen close-in boiler


Badkamerspecialist Zaffelare

Offertes voor badkamer plaatsen in Zelzate aanvragen

Recente aanvragen uit Zelzate

zaterdag 15 april 2023

elektrische boiler plaatsen

plaatsen close-in boiler


Badkamer Zaffelare
zondag 21 februari 2021

Badkamerrenovatie uitvoeren

Een volledige herinrichting van de bestaande kleine oude badkamer. Afmetingen zijn ongeveer 1,70m op 2,70m. Alles vervangen en nieuw installeren. Momenteel een bad aanwezig, dit zou moeten worden vervangen door een (inloop)douche.


Badkamer Zelzate
donderdag 18 februari 2021

Nieuwe badkamer plaatsen in containerwoning

Mijn badkamer van X20 zou geplaatst moeten worden in een containerwoning. Het bad, een lavabo meubel, een douche zou moeten geplaatst worden. De oppervlakte van de container is ongeveer 12 vierkante meter.


Badkamer Wachtebeke
zondag 09 augustus 2020

Badkamerrenovatie uitvoeren

Plaatsen van een onderhoudsvriendelijke inloopdouche (inclusief nieuwe kraan) in een bestaande badkamer uit het jaar 2005. Ter vervanging van een klassieke kunststof douchekabine met mengkraan (2 schuifdeurtjes)


Badkamer Boekhoute
maandag 16 december 2019

Badkamer vernieuwen

Vernieuwen van badkamer. Bad,lavabo en wc plaatsen. Ook nieuwe betegeling te doen.


Badkamer Zelzate
vrijdag 15 november 2019

Plaatsen van bad

Onze badkamer werd drie jaar geleden geplaatst. We kozen toen voor een inloopdouche. We willen nu, door de komst van ons eerste kindje, graag de douche vervangen door een bad. Het is vrij dringend. Het meubel hebben wij nog niet in ons bezit. Wij zijn voornamelijk nu op zoek naar een vakman.


Badkamer Zelzate
zondag 19 mei 2019

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 2,960 m op 3,640 m. In de badkamer moeten komen: douche, toilet, badkuip en meubel met lavabo's. Ook zou de hele badkamer moeten uitgebroken en heropgebouwd worden. De badkamermeubels komen wel allemaal op hun oorspronkelijke plaats terecht, dus leidingen zouden niet verlegd moeten worden.


Badkamer Zaffelare
vrijdag 22 maart 2019

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

De volledige badkamer moet gerenoveerd worden. De grootte van deze badkamer is 2,9m x 1,9m. De leidingen zijn nog de oude bestaande, dus zullen ook moeten vernieuwd worden.


Badkamer Zelzate
donderdag 07 februari 2019

Badkamer renoveren

Ik wil graag mijn badkamer renoveren. De meubels heb ik al. De muur van de wc uitbreken zodat het 1 ruimte is. Tegels uitbreken en nieuwe tegels er in. Vloer uitbreken en nieuwe vloer erin. Plafond isoleren. De badkamer is 8,4m2. De vloertegels hebben we al de rest moeten we nog om.


Badkamer Zelzate
zaterdag 12 januari 2019

Badkamer renoveren

Extra ruimte inbouwen naar een nieuwe landelijke badkamer. Ruimte van 16 m². Plaatsen van inloopdocuhe, wastafel en WC. leidingen liggen er reeds.


Badkamer Zaffelare
donderdag 03 januari 2019

Nieuwe badkamer plaatsen op zolderverdieping

Plaatsen van een badkamer op de zolderverdieping. Inclusief plaatsen van gyprocwanden, leidingen en vloer.


Badkamer Zaffelare
vrijdag 30 november 2018

Sanitair badkamer vervangen

Er moet een bad verwijderd worden, daarvan inloopdouche maken. Lavabo vervangen. Wc vervangen door hangtoilet. 3 meter op 2 meter.


Badkamer Wachtebeke
donderdag 25 januari 2018

Douchecabine vervangen

De bestaande douchecabine is 10 jaar oud en versleten. O.a. de mengkraan is defect en er komt enkel nog lauw water uit. Werken: Afbreken van oude cabine .. rekening houden met bestaande leidingen en afvoer. Leveren en installatie van een nieuwe cabine - halfrond 85 x 85 (gemiddelde prijsklasse). Massage jets zijn niet nodig, geen luxe cabine wel duurzaam + eventueel dampafvoer.


Badkamer Assenede
vrijdag 08 december 2017

Renovatie van badkamer

Indeling van de badkamer blijft zoals deze is, maar alles wordt vervangen en het bad gaat vervangen worden door een douchecabine. Afmeting: 4. 38 x 1. 70m Sloopwerk wordt zelf gedaan. Aangezien het een houten vloer betreft op de 1e verdieping graag werken met zwaluwstaartplaten + beton. Tegels (of PVC vloerdelen), douchecabine, toilet, badkamermeubel, verlichting worden zelf geleverd. Overig (bouw)materiaal door de vakman. Werkzaamheden aan vloer kunnen vanaf maandag 11-12 starten. Werkzaamheden derhalve: -betonvloer storten op zwaluwstaartplaten -tegelen wanden. -tegelen of plaatsen PVC op vloer. -plaatsen douchecabine, wandmeubel, wc en urinoir.


Badkamer Zelzate
donderdag 30 november 2017

Badkamer renoveren

Bad uitbreken, douche plaatsen, hangende wc, lavabo plaatsen. Leidingen zijn in orde. 2,05 op 2,35 meter. Ook platen tegen muren plaatsen.


Badkamer Zelzate
Offertes aanvragen