Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Badkamer plaatsen Zottegem

Douchecabine plaatsen - Badkamer plaatsen - Zottegem

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Douchecabine plaatsen

Douche cabine plaatsen bestaande uit een click systeem. Er staat op dit moment een douchekabine maar die zou vervangen moeten worden. En aangesloten worden op de waterleiding.


Badkamerspecialist Zottegem

Offertes voor badkamer plaatsen in Zottegem aanvragen

Recente aanvragen uit Zottegem

maandag 26 juni 2023

Badkamer sanitair plaatsen

Na het plaatsen van zonnepanelen zouden we overwegen onze boiler die nu via gas instantie werkt vervangen door een slimme boiler die we van op afstand kunnen regelen naar gelang zonnepanelen elektriciteit opwekken Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer Sint-Maria-Oudenhove
zaterdag 13 mei 2023

Badkamer renovatie

Volledige renovatie van badkamer.


Badkamer Sint-Maria-Oudenhove
zaterdag 02 oktober 2021

Douchecabine plaatsen

Douche cabine plaatsen bestaande uit een click systeem. Er staat op dit moment een douchekabine maar die zou vervangen moeten worden. En aangesloten worden op de waterleiding.


Badkamer Zottegem
vrijdag 19 maart 2021

Plaatsing nieuwe badkamer

Het betreft een renovatieproject waarbij we een geheel nieuwe badkamer willen installeren in een andere ruimte dan de huidige badkamer (wel nog steeds op het gelijkvloers). Het gaat dus ook over het leggen van leidingen/afvoer/... + Het leggen van centrale verwarming


Badkamer Hillegem
zondag 07 februari 2021

Badkamerrenovatie uitvoeren

Wij zoeken een badkamerrenovateur die ons kan bijstaan in de volledige renovatie van onze badkamer (betegeling, inrichting, installatie,...)


Badkamer Zottegem
dinsdag 06 oktober 2020

Badkamermeubels op maat plaatsen

We hebben ons huis gerenoveerd en de badkamer is niet zo groot dus willen we een volhouten badkamer op maat. Er zou een volledig meubel over de volledige lengte (5-6m) moeten komen.


Badkamer Herzele
zondag 12 januari 2020

Douchecabine vernieuwen

Ik zou graag mijn oude douchecabine laten uitbrekenen en er een nieuwe moderne laten plaatsen. Deze staat beneden in de berging. Daarnaast moet er ook naar de afvoer gekeken worden, want die is verstopt.


Badkamer Herzele
woensdag 23 oktober 2019

Plaatsen van acrylplaten

Onze douche is nu uitgewerkt met mozaiek. Graag zouden we hier matwitte acryplaten voor plaatsen. De afmetingen zijn :2 zijwanden van 1m44 op 2m40 en 1 achterwand van 90cm op 2m40. Hierin moet kraanwerk uitgewerkt worden.


Badkamer Zottegem
maandag 16 juli 2018

Aansluiten van wc en douchecabine installeren

Ik heb een douchecabine en wc gekocht en zou deze graag laten plaatsen en aansluiten door een goede loodgieter.


Badkamer Steenhuize-Wijnhuize
donderdag 04 augustus 2016

Badkamer renoveren

1) Toiletruimte: muren zijn afgebroken. Volgende zaken dienen te gebeuren: - bepleisteren muren - plaatsing wandtegels - uitbreken & betegelen vloer - verluchtingsgat dichten - hangtoilet vervangen - wateraanvoerleiding toilet verplaatsen - (gyproc? )plaat voor toilet hangen. - verven plafond Ruimte is 1m40x1m00 groot. 2) badkamer: nog af te breken. - afbreken ruimte - vloeren - herstellen muur - betegelen muur - waterdicht maken muren douche - plaatsen douchewand +douchebak - verven plafond - bijleggen elektrische leidingen om lichten aan te koppelen en elektr ventilatierooster Ruimte is 1m75x2m50


Badkamer Zottegem
zondag 17 januari 2016

Deel badkamer renoveren

Badkuip en 120 L electrische boiler vervangen Adresgegevens bij afspraak


Badkamer Herzele
woensdag 06 januari 2016

Renovatie volledige badkamer

Renoveren van de volledige badkamer. 200x300x210 cm. Wij breken zelf de gehele badkamer af en leggen elektriciteit en sanitair. We zoeken een installateur voor van (inloop)douche, wastafel, wc, vloeren, muren (gedeeltelijk) betegelen en plafond.


Badkamer Zottegem
zaterdag 28 november 2015

Verplaatsen van de toiletruimte

Toiletruimte verplaatsen


Badkamer Borsbeke
woensdag 25 november 2015

Renovatie van badkamer

Vernieuwen van de badkamer: * Plaatsen van inloopdouche, oud bad moet eruit. * Hangend wastafel plaatsen. * Spiegelkast dient behouden te worden. * Betegelen Graag ter plaatse komen voor idee en offerte.


Badkamer Woubrechtegem
vrijdag 21 augustus 2015

Renovatie van badkamer

Volledige renovatie badkamer met dubbele lavabo, ligbad, douche/hamman.


Badkamer Zottegem
Offertes aanvragen