Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Vakman daklekkage

Daklekkage

Daklekkage

Een lek in het hellend of plat dak?
Casius bezorgt je meerdere offertes van de beste dakwerkers uit de buurt.

Een lekkend dak laten herstellen?

Om een lek in het dak te herstellen, moet je eerst achterhalen waar het probleem zich bevindt. En dat hangt meestal af van het type dak. Bij een hellend dak veroorzaken kapotte pannen of leien meestal het lek. Zelfs een klein defect aan een dakpan kan al voor een serieus vochtprobleem zorgen. Bij een plat dak ligt de oorzaak vaker bij een slechte afvoer. Daardoor blijft het water op het dak staan en kunnen er scheuren in de roofing of EPDM ontstaan.

Vind je geen problemen bij het dak zelf? Dan werp je best eens een blik op de schoorsteen, het raam of jouw dakkapel. De randen of dichtingen kunnen stuk zijn, waardoor er op die manier vocht naar binnen kan sijpelen. Een laatste gevaar is de goot of regenpijp. Als die lekt, kan je ook waterschade richting jouw dak of woning hebben.

Hoe werkt onze dienst Casius?

Wat kost een dakherstelling?

Het is onmogelijk om de kosten voor de herstelling van een daklekkage op voorhand te bepalen. Je laat best een aantal dakwerkers langskomen om een offerte op te maken. Zo heb je meerdere offertes waar je uit kan kiezen. Ben je op zoek naar een vakman om de muren en plafonds opnieuw te doen na de waterschade? Meer informatie over de herstellingswerken na waterschade vind je op deze pagina.

Vraag gratis offertes

Recente opdrachten

zondag 25 oktober 2020

Daklekkage herstellen

Twee lekkages: eentje ter hoogte van een dakraam, het andere is niet duidelijk: dakgoot of schouw, waardoor een natte muur ontstaat. Rijhuis - puntdak - 5x6m ong.


Dakdekken en dakherstelling
vrijdag 23 oktober 2020

Daklekkage herstellen

We hebben ontdekt dat er schimmelvorming in zolderkamer ontstaan is (A-4 blad groot) na de huidige regenvallen. Ook het bed op deze kamer vertoonde een vochtplek dus moet er van ergens vocht binnenkomen. Dak ligt er reeds lange termijn op (tijd niet bekend) met zonnepanelen sinds 2016. Hoofddoel = lekkage opzoeken en repareren, staat dak inspecteren. - voorstellen doen voor zowel volledige vernieuwing en reparatie. - indien reparatie mogelijk zo snel mogelijk. Het is een hellend dak met dakpannen


Dakdekken en dakherstelling
woensdag 21 oktober 2020

Daklekkage herstellen

Wij hebben een lek op zolder, dit zou opgespoord en hersteld moeten worden. Het gaat om een hellend dak met dakpannen.


Dakdekken en dakherstelling
Offertes aanvragen