Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Vakman daklekkage

Daklekkage

Daklekkage

Een lek in het hellend of plat dak?
Casius bezorgt je meerdere offertes van de beste dakwerkers uit de buurt.

Een lekkend dak laten herstellen?

Om een lek in het dak te herstellen, moet je eerst achterhalen waar het probleem zich bevindt. En dat hangt meestal af van het type dak. Bij een hellend dak veroorzaken kapotte pannen of leien meestal het lek. Zelfs een klein defect aan een dakpan kan al voor een serieus vochtprobleem zorgen. Bij een plat dak ligt de oorzaak vaker bij een slechte afvoer. Daardoor blijft het water op het dak staan en kunnen er scheuren in de roofing of EPDM ontstaan.

Vind je geen problemen bij het dak zelf? Dan werp je best eens een blik op de schoorsteen, het raam of jouw dakkapel. De randen of dichtingen kunnen stuk zijn, waardoor er op die manier vocht naar binnen kan sijpelen. Een laatste gevaar is de goot of regenpijp. Als die lekt, kan je ook waterschade richting jouw dak of woning hebben.

Hoe werkt onze dienst Casius?

Wat kost een dakherstelling?

Het is onmogelijk om de kosten voor de herstelling van een daklekkage op voorhand te bepalen. Je laat best een aantal dakwerkers langskomen om een offerte op te maken. Zo heb je meerdere offertes waar je uit kan kiezen. Ben je op zoek naar een vakman om de muren en plafonds opnieuw te doen na de waterschade? Meer informatie over de herstellingswerken na waterschade vind je op deze pagina.

Vraag gratis offertes

Recente opdrachten

maandag 03 mei 2021

Daklekkage repareren

Ik heb een lek in mijn dak. Het is een dak van kunstleien. Ik weet waar, het lek zit, dit is duidelijk zichtbaar. Het betreft een licht hellend dak. De oppervlakte van het dak is 150m².


Dakdekken en dakherstelling Hove
dinsdag 20 april 2021

Daklekkage verhelpen

Lek boven de slaapkamer, wellicht van de dakgoot. We kunnen het zelf niet verhelpen. Hellend dak in leien.


Dakdekken en dakherstelling Lebbeke
maandag 12 april 2021

Daklekkage verhelpen

voegwerk weg tussen blauwe deksteen en door smeltende sneeuw is er water binnengedrongen. Is de oorzaak van slecht geplaatste EPMD of door slechte tussenvoegen.


Dakdekken en dakherstelling Ranst
Offertes aanvragen