Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Vakman daklekkage

Daklekkage

Daklekkage

Een lek in het hellend of plat dak?
Casius bezorgt je meerdere offertes van de beste dakwerkers uit de buurt.

Een lekkend dak laten herstellen?

Om een lek in het dak te herstellen, moet je eerst achterhalen waar het probleem zich bevindt. En dat hangt meestal af van het type dak. Bij een hellend dak veroorzaken kapotte pannen of leien meestal het lek. Zelfs een klein defect aan een dakpan kan al voor een serieus vochtprobleem zorgen. Bij een plat dak ligt de oorzaak vaker bij een slechte afvoer. Daardoor blijft het water op het dak staan en kunnen er scheuren in de roofing of EPDM ontstaan.

Vind je geen problemen bij het dak zelf? Dan werp je best eens een blik op de schoorsteen, het raam of jouw dakkapel. De randen of dichtingen kunnen stuk zijn, waardoor er op die manier vocht naar binnen kan sijpelen. Een laatste gevaar is de goot of regenpijp. Als die lekt, kan je ook waterschade richting jouw dak of woning hebben.

Hoe werkt onze dienst Casius?

Wat kost een dakherstelling?

Het is onmogelijk om de kosten voor de herstelling van een daklekkage op voorhand te bepalen. Je laat best een aantal dakwerkers langskomen om een offerte op te maken. Zo heb je meerdere offertes waar je uit kan kiezen. Ben je op zoek naar een vakman om de muren en plafonds opnieuw te doen na de waterschade? Meer informatie over de herstellingswerken na waterschade vind je op deze pagina.

Vraag gratis offertes

Recente opdrachten

maandag 29 maart 2021

Daklekkage verhelpen

Er is vocht te zien op een schuine muur van onze zolderkamer. We vermoeden dus dat er ergens in het dak een lek is. Hellend dak, dakpannen. Geen vermoeden van waar het juist komt.


Dakdekken en dakherstelling
dinsdag 23 maart 2021

Daklekkages herstellen en dakpannen en onderdak vervangen

Versleten dakpannen vervangen boven zolderruimte of eventueel alle pannen vervangen + onderdak. Oppervlakte van ongeveer 50 m². En het dak bestaat uit ttr pannen. Er zijn lekken en die moeten worden gemaakt worden.


Dakdekken en dakherstelling
maandag 15 maart 2021

Daklekkage herstellen

Graag zou ik herstellen van een lekkende goot die met pu opgespoten is.


Dakdekken en dakherstelling
Offertes aanvragen