Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Dakwerken Oostakker

plaatsen velux dakramen - Dakwerken - Oostakker

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

plaatsen velux dakramen

Het plaatsen van 4 veluxen in een schuin dak. Het zou 3 x ggl pk04 2066 (afmetingen: 94cm x 98cm) veluxen betreffen en 1 keer 1 velux ggl ck01 2066 (afmeting: 55cm x 70cm) zijn. Het is een dak vanboven bekeken eerst dakpannen, dan biplex eronder dan glaswol isolatie en dan vanbinnen afgewerkt met osb platen. Ook zou er bij de vier veluxen als accessoire een verduisterend rolgordijn handbediend moeten bijgeplaatst worden.


Dakdekker Desteldonk

Gratis offertes aanvragen voor dakwerken in Oostakker

Recente aanvragen uit Oostakker

zaterdag 05 augustus 2023

Plannen renovatie

Wij zoeken een architect in de buurt van Gent die plannen wil tekenen om een dakstructuur van bestaande stallingen te vernieuwen. Het gaat om een dakpannendak in landelijke stijl.


Bouwtekening en ontwerp Desteldonk
donderdag 06 juli 2023

Nieuwe dakkoepel plaatsen

Hallo, het werk betreft een bestaande koepel met opstand 80/80 en dagmaat 60/60 aan te passen zodat die manueel kan opengaan, momenteel zit er een opaal bolvormige koepel in merk skylux. Mvg Tom Roelants Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dakramen / dakkapel plaatsen Wat wil je laten plaatsen?: Dakraam / lichtkoepel in plat dak Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakherstelling Oostakker
donderdag 06 april 2023

Aanbouw woonkamer

Wij wensen onze woonkamer uit te breiden met ongeveer 20m².. huidige situatie: De aanbouw zou tussen 2 bestaande muren komen, dus wij hebben enkel een dak en achterwand nodig (en klein stukje zijwand). Wij zouden in samenspraak wel enkele werken zelf kunnen uitvoeren zoals afwerken muren, vloer, elektriciteit etc. In de bijlage vind u een foto van de huidige situatie, een grondplannetje met afmetingen en een robotfoto van wat we wensen (uiteraard is de robotfoto maar een idee: er hoeft niet persé een lichtstraat te zijn in het dak, de gevel hoeft niet in deze kleuren, etc... Alles is nog bespreekbaar en afhankelijk van de prijs)


Aan-, uit en opbouw Oostakker
vrijdag 23 december 2022

Lichtstraat vervangen

In ons huis bouwjaar 1974 zit een schuin dak met op de bovenste gording een lichtstraat (lengte +- 2,5meter tot de volgende gording). Die moet vervangen worden


Dakdekken en dakherstelling Oostakker
dinsdag 20 december 2022

Nieuwe bouwlaag: hellend dak met dakkapellen

Dit is nieuw bouwlaag met gewelven en druklaag beton van 9meter x 12 meter .dat moet hellend dak op komen. Met twee dakkappellen aan de voorkant en een velux achteraan. Bovendien een terras van 3x3 m met groot raam van 3meter breid en 2.2 meter hoog. In totaal 130 m²


Dakdekken en dakherstelling Oostakker
maandag 25 april 2022

Renovate roof, wall, windows, glasses, toilet

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het isoleren van mijn plafond en plat dak. Vervangen enkel glas raambeglazing door dubbel glas/hoog rendement. Eén zijgevelmuur isoleren (spouwmuurisolatie) en inkomend vocht/uittredende warmte tegenhouden. Installeer 2 Velux-ramen (0,75 m² elk) op zolder. Installeren laminaat houten vloeren (100 m²). Maak een nieuw toilet (2 m²) in verdieping-1.


Renovatie Oostakker
maandag 21 maart 2022

Herstellen en vernieuwen van de buitenriolering

De verouderde riolering is stuk waardoor het afvalwater niet meer wegspoelt naar de straatriolering. Het afvalwater van de keuken en badkamer en het regenwater kan op deze manier niet meer naar de riolering stromen. Er moet niet in de woning worden gewerkt.


Dakloodgieterij Oostakker
maandag 14 maart 2022

Herstellen koperen regenpijp.

Ik ben op zoek naar een vakman voor de reparatie van een lekkende regenpijp. Ik denk dat de naad van de koperen regenpijp moet hersteld worden.


Dakloodgieterij Oostakker
dinsdag 01 maart 2022

2 dakramen vervangen

Door stormschade is er water tss het dubbel glas gekomen. Kan het glas vervangen worden of moet het ganse raam vervangen worden.


Dakdekken en dakherstelling Oostakker
woensdag 16 februari 2022

Plaatsen tuinhuis Luna met extensie

Graag willen wij een tuinhuis Luna laten plaatsen. Bij ons zou eerst de extensie moeten komen van 380, met aansluitend het tuinhuis van 295 x 295. De extensie zal tijdelijk niet op betonvloer staan. Mochten hiervoor dan nog extra benodigdheden nodig zijn, gelieve deze eveneens te voorzien. Graag het totaalpakket (dakgoten, extra zijwand, impregnatie, volledige plaatsing)


Garage en carport Oostakker
dinsdag 23 november 2021

Pannendak voorzien voor nieuwbouw

Ik zoek een dakwerker die een nieuw hellend pannendak kan voorzien voor een nieuwbouw met 2 bouwlagen. Breedte voorgevel 8.70 m + breedte achtergevel 9.20 m + lengte 12.00 m. Door omstandigheden is de woning niet afgewerkt geweest binnen de vooropgestelde periode, en was ondertussen de bouwvergunning vervallen. Deze wordt nu terug geactiveerd door de architect en dus kunnen we in het voorjaar het project verder afwerken.


Dakdekken en dakherstelling Oostakker
woensdag 13 oktober 2021

Bouwvergunning verlengen

Ik zoek een architect om mijn bouwvergunning opnieuw indienen bij stadhuis gent voor verlengen of heraanvragen. bouwvergunning van het jaar 2014 en was geldig tot 2019 . Door mijn situatie kan ik niet mijn project volledig afwerken en beëindigen, moet nog isolatie en façade en dakpannen op komen.


Bouwtekening en ontwerp Oostakker
maandag 16 augustus 2021

Verplaatsen dampkapbuis - doorvoer maken in PVC-dak

Door de plaatsing van een nieuwe keuken in een andere opstelling als huidige uitvoering, zou de afvoer (dampkap) op het plat dak verplaatst moeten worden. Plat dak is gelegd met Alkorplan Bright = witte pvc- folie (wit). Doorvoer is vermoedelijk diameter 90 mm, na te kijken ifv voorschriften keuken. gezien de keuken 13/09/2021 geïnstalleerd wordt, zou het fijn zijn mocht de aanpassingen dan reeds gerealiseerd zijn, zodat de plaatsers ineens alle toestellen kunnen aansluiten.


Loodgieterij Oostakker
maandag 17 mei 2021

Dak van het tuinhuis vernieuwen - golfplaten

Ik zoek een klusjesman om de dakplaten van mijn tuinhuis te vernieuwen. Het gaat om een viertal golfplaten per zijde van het dak. De totale oppervlakte ken ik niet vanbuiten. Graag opnieuw niet-doorzichtige platen. Type materiaal doet er niet toe, het moet stevig genoeg zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
zaterdag 17 april 2021

plaatsen velux dakramen

Het plaatsen van 4 veluxen in een schuin dak. Het zou 3 x ggl pk04 2066 (afmetingen: 94cm x 98cm) veluxen betreffen en 1 keer 1 velux ggl ck01 2066 (afmeting: 55cm x 70cm) zijn. Het is een dak vanboven bekeken eerst dakpannen, dan biplex eronder dan glaswol isolatie en dan vanbinnen afgewerkt met osb platen. Ook zou er bij de vier veluxen als accessoire een verduisterend rolgordijn handbediend moeten bijgeplaatst worden.


Dakdekken en dakherstelling Desteldonk
Offertes aanvragen