Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien

Elektricien gezocht?

Elektricien gezocht?

Professionele elektricien gezocht?

Bij Casius brengen we de particulier al meer dan 20 jaar in contact met de beste elektriciens in de regio. Elke vakman is grondig gescreend en bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Liever eerst wat meer informatie over jouw elektriciteitswerken? Lees er hier alles over: 

Liever meteen een aantal offertes vergelijken? Vul het onderstaande formulier in en wij brengen je in contact.

Offertes elektricien aanvragen

Recent ontvangen elektriciteitsopdrachten

donderdag 10 juni 2021

Renoveren elektrische installatie - woning 1950

De oude installatie werd afgekeurd, na expertise, eind 2015. Hiervan heb ik een gedetailleerd verslag dat ik zeker kan doormailen naar de vakman. Het betreft een halfopen gebouw, 2 bouwlagen, uit de jaren '50. Ik vermoed dat er sinds dan weinig aanpassingen aan elektriciteit gebeurd zijn. Deels is er aarding voorzien, maar daar zou verlies opzitten. De woning is verhuurd maar de installatie is wel echt aan vernieuwing toe. Liefst in opbouw.


Elektriciteit Opwijk
donderdag 10 juni 2021

Uitbreiden vernieuwde installatie + keuring

Afwerken van een elektriciteitsinstallatie die voor 95% af is, tevens moet deze -na aanpassing- ook gekeurd worden. Tweedraadsschema beschikbaar (basic - geen domotica), betreft voornamelijk bijplaatsen stopcontacten en schakelaars. Teller is volledig nieuw, er zijn voldoende punten per zekering voorzien, wel dient (waar de meter hangt) een extra stuk uitbreiding voorzien te worden.


Elektriciteit Neerlinter
dinsdag 08 juni 2021

Installatie stopcontact buiten

Ik zoek iemand die tegen muur een buiten-veilig stopcontact. Aan de andere kant hiervan zit de keuken. Daar kan eventueel de stroom van gehaald worden.


Elektriciteit Brussel
Offertes aanvragen