Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien

Elektricien gezocht?

Elektricien gezocht?

Professionele elektricien gezocht?

Bij Casius brengen we de particulier al meer dan 20 jaar in contact met de beste elektriciens in de regio. Elke vakman is grondig gescreend en bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Liever eerst wat meer informatie over jouw elektriciteitswerken? Lees er hier alles over: 

Liever meteen een aantal offertes vergelijken? Vul het onderstaande formulier in en wij brengen je in contact.

Offertes elektricien aanvragen

Recent ontvangen elektriciteitsopdrachten

dinsdag 06 april 2021

Voorbereiden elektrische keuring + vernieuwing elektrische kast

Ik ben op zoek naar een elektricien om mijn elektrische installatie te vernieuwen en het nodige in orde te brengen om door de elektrische keuring te geraken. Er moet een nieuwe elektrische kast geplaatst worden en de draden moeten vernieuwd worden. Het slijpwerk kan ik zelf doen(bv:stopcontact)


Elektriciteit
dinsdag 06 april 2021

Elektriciteitskeuring verzorgen

Elektriciteitskeuring en BPC keuring in het kader van een aankoop en verbouwing van een woning. Ik heb de keuring nodig voor latere bouw krediet aanvraag.


Elektriciteit
dinsdag 06 april 2021

CV mazout naar gas+ vloerverwarming

Huis gebouwd in 1973. Net aangekocht. De installatie is afgekeurd en moet eigenlijk helemaal hernieuwd worden. Er is momenteel centrale verwarming op mazout. En ik zou het willen overschakelen naar gas. Er ligt gas in de straat maar het is nog niet aangesloten aan het huis. Ik zou graag ook vloerverwarming willen. Maar het is een oude huis dus ik weet niet of de vloer geschikt is(hoogte ,ruimt). De oppervlakte van mijn huis +/-130m2.


Elektriciteit
Offertes aanvragen