Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Pro Vindt Pro Header

Pro-vindt-Pro onderaanneming

Soms handen tekort?

Stel, je bent als vloerder bezig aan een renovatieproject waar ook de elektriciteit moet gelegd worden. Je vaste onderaannemer voor elektriciteit zit maanden volgeboekt en jij bent op zoek naar een goede stielman die je kan bijstaan. Casius helpt je om snel de geschikte collega's te vinden.

Pro-vindt-Pro is de manier om in contact te komen met een collega die ook voldoet aan het "Erkend Vakwerk"-keurmerk. Het enige wat jij hoeft te doen, is de werkzaamheden omschrijven en wij brengen je in contact met de geschikte vakmannen in de buurt. Die reageren vervolgens rechtstreeks op jouw verzoek, zonder verdere tussenkomst van ons.

Meld je gratis aan als vakman!

Bekijk onze andere diensten!

Projecten Screenshot WP

Projecten in de regio

Wij bezorgen zelfstandige vakmannen nagebelde bouw- en verbouwopdrachten voor de activiteiten die men wenst uit te voeren.

Website Filmpje

Website op maat

Casius ontwerpt samen met jou een onderhoudsvriendelijke website. Toon beoordelingen, foto's van gerealiseerde werken en nog veel meer!

Incasso Screenshot Cards Nieuwe Site

Incasso ondersteuning

Heb jij soms facturen die niet betaald worden? Samen met onze incassopartner helpen wij jou de onbetaalde facturen te innen.

Vrijblijvend aanmelden als vakman