Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Elektriciteitswerken Deurne

Elektriciteit vernieuwen inclusief zekeringskast - Elektriciteitswerken - Deurne

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Elektriciteit vernieuwen inclusief zekeringskast

Vernieuwen van de elektriciteit in een oude woning. Je kan stopcontacten en schakelaars vervangen, leidingen vervangen waar nodig en aarding steken. Eventueel de zekeringskast al onder handen nemen.


Electricien Deurne

Offertes van erkende elektriciens in Deurne aanvragen

Recente aanvragen uit Deurne

woensdag 16 augustus 2023

Elektriciteit conform maken

Graag had ik de elekt. installatie conform gekregen. In de bijlage vindt u het schattingsverslag met daarin de gebreken. Het betreft een gelijkvloers-appartement van 1977 in een kleinschalig gebouw. Het is onderkelderd.


Elektriciteit Deurne
woensdag 09 augustus 2023

Elektriciteitspunten aanleggen

Ik ga een nieuwe keuken plaatsen en waar het kookeiland komt is er een inductieplaat. Ik heb dus een 3 fase aansluiting nodig en die heb ik niet. Welke grote aanpassingen moeten er gebeuren? : Elektriciteitspunten aanleggen Welke werken wil je laten uitvoeren?: Nieuwe elektrische installatie of grote aanpassingen Om wat voor type project gaat het?: Project in afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik


Elektriciteit Deurne
maandag 26 juni 2023

Elektrische installatie uitbreiden of aanpassen

Ik heb pas een huis gekocht en ik wil de elektriciteit na laten kijken voor een keuring attest. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke kleine aanpassingen moeten er gebeuren? : Oplossen mankementen elektriciteitskeuring Welke werken wil je laten uitvoeren?: Kleine aanpassingen aan bestaande installatie Wat is de functie van het pand?: Woning


Elektriciteit Deurne
dinsdag 20 juni 2023

Grote elektriciteitswerken

Nieuwe verzekeringskast nodig Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Is je installatie al voorbereid op een keuring?: Nee Welke grote aanpassingen moeten er gebeuren? : Elektriciteitskast plaatsen Welke werken wil je laten uitvoeren?: Nieuwe elektrische installatie of grote aanpassingen, Elektriciteitskeuring voor certificaat Om wat voor type project gaat het?: Project in afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik


Elektriciteit Deurne
vrijdag 16 juni 2023

Elektriciteitspunten aanleggen

Het keuringsklaar maken van de elektriciteit. Het elektriciteitsschema tekenen voor de elektrische keuring. Omschakeling van 2 fase naar 3 fase voor de installatie van het inductievuur (keuken). Plaatsen van een krachtstroomstopcontact voor het inductievuur (keuken). Plaatsen van schakelaars en stopcontacten.


Elektriciteit Deurne
dinsdag 13 juni 2023

Elektriciteit naar keuken & installeren afwasmachine

We zouden graag extra stopcontacten in onze keuken willen (kan via de kelder getrokken worden) voor een frigo en een afwasmachine. Daarnaast zou de afwasmachine in een bestaande keukenkast geïnstalleerd moeten worden (volgende de afmetingen moet een inbouwmachine gaan). Daarbij hadden we ook graag een extra kraan laten installeren om de tuinslang op aan te sluiten.


Elektriciteit Deurne
dinsdag 09 mei 2023

Elektriciteitskeuring

Ik zoek een keurder om in mei nog de keuring van onze elektriciteit (rijhuis) te laten doen


Elektriciteit Deurne
woensdag 05 oktober 2022

Elektriciteit in orde stellen

Mijn elektriciteit is af gekeurd. Deze moet logischerwijs in orde worden gebracht.


Elektriciteit Deurne
vrijdag 07 januari 2022

Elektriciteit vernieuwen inclusief zekeringskast

Vernieuwen van de elektriciteit in een oude woning. Je kan stopcontacten en schakelaars vervangen, leidingen vervangen waar nodig en aarding steken. Eventueel de zekeringskast al onder handen nemen.


Elektriciteit Deurne
maandag 27 september 2021

Elektriciteit keuren: EPC en elektriciteit

Er zou bij ons een EPC en een gewone elektriciteitskeuring moeten gebeuren. Van een appartement 75m² ongeveer. Voor de verkoop van het appartement


Elektriciteit Deurne
woensdag 24 maart 2021

Grote elektriciteitswerken - domotica verwijderen en netwerk vernieuwen

Het appartement waar ik woon werd rond 2000 afgeleverd met een soort van domoticasysteem Teletask. Ik zou dit willen laten verwijderen omdat ik hiervan problemen ondervind. Voor de rest is alles van de elekrticiteit vernieuwen doorheen het appartement.


Elektriciteit Wijnegem
maandag 09 november 2020

Elektriciteit naar garage leggen + enkele elektriciteitswerken

elektriciteit naar garage leggen , lichtpunt voorzien , enkele stopcontacten , voorziening voor elektrische poort


Elektriciteit Deurne
zaterdag 05 september 2020

Elektriciteit in tuinhuis plaatsen

Graag iemand die elektriciteit komt leggen mijn in tuinhuis met 4 stopcontacten + verlichting. Tuinhuis is afgewerkt op 6 oktober. Dus vanaf 7 oktober.


Elektriciteit Deurne
woensdag 11 december 2019

Kleine elektriciteitswerken uitvoeren

Ingebouwd stopcontact vervangen door drie inbouw- en 2 opbouw stopcontacten. De CV brander zit nu samen met internet, moet apart gezet worden.


Elektriciteit Wijnegem
donderdag 05 december 2019

Verschillende elektriciteitswerken uitvoeren

In samenwerking met de aannemer de volledige keuken voorzien van nieuwe elektriciteit. Stopcontacten en lichtpunten in het plafond aansluiten op de elektriciteitskast en keuring voorzien. 15 stopcontacten en 15 lichtpunten.


Elektriciteit Deurne
Offertes aanvragen