Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien

Elektricien in de buurt nodig?

Elektricien in de buurt nodig?

Elektricien in de buurt?

Ben je op zoek naar een erkende elektricien dicht bij huis? Zowel voor je kleine als grote elektriciteitswerken ben je bij Casius aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar brengen wij de particulier gratis in contact met professionele elektriciens in de buurt. Ook als vakman vind je bij Casius een elektricien om in onderaanneming te werken. Merk wel op dat je bij Casius enkele aan het juiste adres bent voor het vinden van een residentieel elektricien. Je in contact brengen met een industrieel elektricien kunnen wij helaas niet.

Wat doet een elektricien?

Of je nu op zoek bent naar een elektrieker of elektricien, het voornaamste is dat je weet voor welke werken je bij dit type vakman aan het juiste adres bent. Voor zowel een nieuwbouw als een renovatie zal de elektricien er voor zorgen dat alle elektrisch geschakelde apparaten optimaal functioneren. Wij stelden alvast een lijstje op met werkzaamheden die een erkende elektricien voor je kan uitvoeren.

Prijs elektricien

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van een elektricien? Elke zelfstandige elektricien zal uiteraard zijn eigen uurprijs bepalen. Een beginnende elektricien zijn uurprijs zal lager liggen dan die van een elektricien met 30 jaar ervaring. Het is ook niet altijd aangeraden om een goedkope elektricien te kiezen omdat dit iets kan zeggen over de geleverde kwaliteit. Dit wil uiteraard niet zeggen dat een goedkope elektricien geen goede elektricien kan zijn.

Wat kost een elektricien per uur? Gemiddeld mag je rekenen op een prijs van 35 à 45 euro per uur. De effectieve kosten van elektricien hangen af van de ervaring en het gebruikte materiaal. Ben je genoodzaakt een elektricien met spoed in te schakelen voor een interventie? Dan zal dit uiteraard ook een invloed hebben op de prijs.

Offertes elektricien aanvragen

Zoek je een goede elektricien om een offerte op te maken? Casius helpt je om de beste elektricien in de buurt te vinden. Beschrijf je elektriciteitswerken in het groene formulier en wij brengen je in contact met meerdere zelfstandige elektriciens. Zo kan jij gratis en zonder verplichtingen een aantal prijsoffertes van meerdere elektriciens in de buurt vergelijken.

Offertes elektriciteitswerken aanvragen

Recente elektriciteitsopdrachten

woensdag 21 juli 2021

Elektrische installatie conform maken

Ik ben op zoek naar een elektricien die de installatie in mijn woning kan vernieuwen zodat deze conform is met het AREI. In bijlage vindt u wat de keuringsexpert vraagt om wettelijk in orde te zijn.


Elektriciteit Keerbergen
woensdag 21 juli 2021

Elektriciteit vernieuwen in oude woning

Ik heb een appartement gekocht (ongeveer 75 m² totale oppervlakte). De elektriciteit is niet conform.


Elektriciteit Boom
dinsdag 20 juli 2021

Opmaken elektriciteitskeuring en EPC

In functie van de geplande verkoop van de woning hebben we een elektriciteitskeuring & EPC nodig. De keuring is sedert vorig jaar verlopen. Ik heb alle papieren/schema’s in mijn bezit.


Elektriciteit Blankenberge
maandag 19 juli 2021

Elektriciteitskeuring voor verkoop

Elektrische keuring in het kader van de verkoop van een appartement (bouwjaar 1966).


Elektriciteit Oostduinkerke
maandag 19 juli 2021

Elektriciteitsaansluiting voorzien zolder

Op zolder (30 m²) zijn we de laatste werken aan het uitvoeren om er een mooie kamer van te maken voor mijn dochter. maar, er is nog geen elektriciteitsaansluiting. Deze zal moeten worden doorgetrokken en dan wil ik graag een paar lichtpunten en stopcontacten.


Elektriciteit Kortrijk
zondag 18 juli 2021

Electrical installation for food truck

ENG : Installation of a full electrical system in a food trailer, including the electrical box and 6 double sockets. NL : Installatie van een volledig elektrisch systeem in een voedseltrailer, inclusief het elektriciteitskastje en 6 dubbele stopcontacten.


Elektriciteit Gent
donderdag 15 juli 2021

Aanpassen aansluiting meterstand garage - appartement

We hebben in het appartementsgebouw 2 appartementen en 2 garages in eigendom. Volgens de syndicus zijn de garages aangesloten op de de meters van de respectievelijke appartementen, maar ik wens graag een expert om dit na te kijken want ik vermoed dat ze toch op de gemeenschappelijke meter zijn aangesloten. In dat geval dienen er geen aanpassingen te worden uitgevoerd. Indien het toch gelinkt is aan de meters van de appartementen, wil ik deze graag laten omwisselen, ifv verkoop. Dus garage A zou aan appartement B gekoppeld moeten worden en garage B aan appartement A.


Elektriciteit Sint-Stevens-Woluwe
maandag 12 juli 2021

Eendraadschema en situatieschema maken

Het huis is verkocht en de elektriciteit is gekeurd maar het eendraad schema en situatieschema ontbreekt. Elektricien zou dit schema moeten opmaken.


Elektriciteit Assebroek
maandag 12 juli 2021

Hestellen van automatisatiepoort

Ik heb een poort die al geautomatiseerd is, maar er is iets mis aan. Opent niet goed meer en hapert.


Elektriciteit Haaltert
zondag 11 juli 2021

Dimmer plaatsen in zekeringskast

Er moet een dimmer geplaatst worden in de electrakast voor onze nieuwe tafelverlichting. Dan kunnen we hem vanaf de wand bedienen om hem te dimmen.


Elektriciteit Brugge
woensdag 07 juli 2021

Automatisatie van bestaande poort

Automatiseren van een buitendraaiende Horman kantelpoort.


Elektriciteit Oudenaarde
woensdag 07 juli 2021

Toegangspoort automatiseren

Heb deze poort al: is een smeedijzeren draaipoort 2 vleugels moet geplaatst worden en automatiseren


Elektriciteit Geel
woensdag 07 juli 2021

Werfkast elektriciteit voorzien ifv nieuwbouwwoning

Voor nieuwbouwwoning heb ik een werfkast nodig. Volgens aannemer 400 volt, 3x32 amp, voorlopige aansluiting op definitieve plaats. Graag offerte voor huur werfkast + leggen kabels + energiebocht + aansluiting werfkast (6,36 meter van de rooilijn is voorgevel linkerzijde/ 50 cm van binnenmaat gevel te plaatsen)


Elektriciteit Onkerzele
dinsdag 06 juli 2021

Automatisatie van bestaande poort

Ik heb reeds een nieuwe garagepoort zelf geplaatst, deze zou nog verder moeten afgewerkt worden alsook de elektrische motor zou nog moeten opgehangen worden alsook in werking gesteld worden. Alles is aanwezig! Ik zoek iemand die deze voor mij verder wilt komen afwerken, wegens tijdgebrek!


Elektriciteit Zele
maandag 05 juli 2021

Uitbreiding woning elektrische voorzieningen te installeren.

We zijn bezig met de woning uit te bouwen , zowel in de hoogte als qua grondoppervlakte. Voor dit nieuwe gedeelte dienene er nog elektrische voorzieningen vanaf 'nul' te worden geïnstalleerd. Tevens dient het totaalplaatje conform de geldende wetgeving te zijn, bevestigd door een onafhankelijke keuringsdienst dmv certificaat. Plannen en details bij aanvaarden projectaanvraag


Elektriciteit Brasschaat
Offertes elektriciens