Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien

Elektricien in de buurt nodig?

Elektricien in de buurt nodig?

Elektricien in de buurt?

Ben je op zoek naar een erkende elektricien dicht bij huis? Zowel voor je kleine als grote elektriciteitswerken ben je bij Casius aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar brengen wij de particulier gratis in contact met professionele elektriciens in de buurt. Ook als vakman vind je bij Casius een elektricien om in onderaanneming te werken. Merk wel op dat je bij Casius enkele aan het juiste adres bent voor het vinden van een residentieel elektricien. Je in contact brengen met een industrieel elektricien kunnen wij helaas niet.

Wat doet een elektricien?

Of je nu op zoek bent naar een elektrieker of elektricien, het voornaamste is dat je weet voor welke werken je bij dit type vakman aan het juiste adres bent. Voor zowel een nieuwbouw als een renovatie zal de elektricien er voor zorgen dat alle elektrisch geschakelde apparaten optimaal functioneren. Wij stelden alvast een lijstje op met werkzaamheden die een erkende elektricien voor je kan uitvoeren.

Prijs elektricien

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van een elektricien? Elke zelfstandige elektricien zal uiteraard zijn eigen uurprijs bepalen. Een beginnende elektricien zijn uurprijs zal lager liggen dan die van een elektricien met 30 jaar ervaring. Het is ook niet altijd aangeraden om een goedkope elektricien te kiezen omdat dit iets kan zeggen over de geleverde kwaliteit. Dit wil uiteraard niet zeggen dat een goedkope elektricien geen goede elektricien kan zijn.

Wat kost een elektricien per uur? Gemiddeld mag je rekenen op een prijs van 35 à 45 euro per uur. De effectieve kosten van elektricien hangen af van de ervaring en het gebruikte materiaal. Ben je genoodzaakt een elektricien met spoed in te schakelen voor een interventie? Dan zal dit uiteraard ook een invloed hebben op de prijs.

Offertes elektricien aanvragen

Zoek je een goede elektricien om een offerte op te maken? Casius helpt je om de beste elektricien in de buurt te vinden. Beschrijf je elektriciteitswerken in het groene formulier en wij brengen je in contact met meerdere zelfstandige elektriciens. Zo kan jij gratis en zonder verplichtingen een aantal prijsoffertes van meerdere elektriciens in de buurt vergelijken.

Offertes elektriciteitswerken aanvragen

Recente elektriciteitsopdrachten

vrijdag 14 januari 2022

Elektriciteit aanleggen

Wij zouden de elektriciteit nog moeten laten doen in onze nieuwbouw. (alles aansluiten) meter + keuring moet zeker gedaan worden.


Elektriciteit Zemst
donderdag 13 januari 2022

Tijdelijke werfkast plaatsen

Graag tijdelijke werfkast plaatsen en keuren. Huidige plaats meterkast zal verdwijnen waardoor we tijdelijk via tijdelijke werfkast moeten werken tot de definitieve aansluiting in orde is.


Elektriciteit Buizingen
woensdag 12 januari 2022

Laadpaal plaatsen

Omdat er meer en meer wordt ingezet op elektrische voertuigen in de toekomst, en wij ook al een aantal werknemers hebben die met een electrische auto of motorfiets naar het werk komen, hadden we graag laadpalen geïnstalleerd. Deze zouden komen op privé terrein. Makkelijk bereikbaar.


Elektriciteit Gent
maandag 10 januari 2022

Grote elektriciteitswerken uitvoeren

Wij zouden graag volgende problemen opgelost zien en eventuele vernieuwingen aanbrengen. Dit is een renovatieproject van een gesloten bebouwing. Zal niet bewoond zijn tijdens de werken.


Elektriciteit Wilsele
zaterdag 08 januari 2022

Vernieuwen van elektriciteit

Nakijken van elektriciteit in bestaande, nieuw aangekochte woning. en bekijken om te vernieuwen.


Elektriciteit Kraainem
vrijdag 07 januari 2022

Elektriciteit vernieuwen inclusief zekeringskast

Vernieuwen van de elektriciteit in een oude woning. Je kan stopcontacten en schakelaars vervangen, leidingen vervangen waar nodig en aarding steken. Eventueel de zekeringskast al onder handen nemen.


Elektriciteit Deurne
vrijdag 07 januari 2022

Afwerken elektriciteit en plaatsen van airco en zonnepanelen

elektriciteitsinstallatie afwerken: Deel van de elektriciteits werken is gedaan in een heel oude woning. De leidingen zijn vervangen behalve de aardingen, de badkamer en een tweede zekeringskast die zich boven bevind. Op het gelijkvloers is de zekeringenkast reeds vervangen. Zou ook graag zonnepanelen plaatsen en airco ( enkel de benedenverdieping).


Elektriciteit Vilvoorde
donderdag 06 januari 2022

Keuren van elektrische installatie

Keuring van de elektrische installatie na verkoop en het vervangen van oude schakelaars


Elektriciteit Schelle
donderdag 06 januari 2022

Laadpaal laten installeren

Ik heb thuis een éénmanszaak en wil een laadpaal laten installeren voor mijn hybride wagen. Ik kreeg het advies om met een Alfen lader te werken?


Elektriciteit Keerbergen
woensdag 05 januari 2022

Motor vervangen in elektrische rolluiken

De elektrische rolluiken in mijn slaapkamer werken niet meer. Ik denk dat we de motor moeten vervangen. Lengte : 272 cm; Hoogte : 152 cm


Elektriciteit Borgerhout (Antwerpen)
woensdag 05 januari 2022

Nieuwe elektrische boiler te plaatsen

Elektrische boiler plaatsen die dient aangesloten te worden op de zonnepanelen.


Elektriciteit Zutendaal
maandag 03 januari 2022

Vervangen parlofoonsysteem

Ik zoek een vakman voor het vervangen van een oud parlofoniesysteem in een appartementsgebouw van 3 eenheden.


Elektriciteit Lier
maandag 03 januari 2022

Leiding voor elektrisch fornuis leggen

Leggen van elektrische leiding voor elektrische kookplaat, vanuit het verdeelbord tot in de kitchenette.


Elektriciteit Schoten
zaterdag 01 januari 2022

Grote elektriciteitswerken uitvoeren

Elektriciteit in volledige woning die gerenoveerd wordt.


Elektriciteit Gent
zaterdag 01 januari 2022

Grote elektriciteitswerken uitvoeren

Er zou een nieuwe elektrische installatie moeten worden voorzien in een oude woning. Er moet een nieuwe zekeringskast komen en er zal een aansluiting moeten gebeuren op het net. Renovatie project, er is van 1 woning 2 woningen gemaakt en de teller staat in het andere huis.


Elektriciteit Lennik
Offertes elektriciens