Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien

Elektricien in de buurt nodig?

Elektricien in de buurt nodig?

Elektricien in de buurt?

Ben je op zoek naar een erkende elektricien dicht bij huis? Zowel voor je kleine als grote elektriciteitswerken ben je bij Casius aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar brengen wij de particulier gratis in contact met professionele elektriciens in de buurt. Ook als vakman vind je bij Casius een elektricien om in onderaanneming te werken. Merk wel op dat je bij Casius enkele aan het juiste adres bent voor het vinden van een residentieel elektricien. Je in contact brengen met een industrieel elektricien kunnen wij helaas niet.

Wat doet een elektricien?

Of je nu op zoek bent naar een elektrieker of elektricien, het voornaamste is dat je weet voor welke werken je bij dit type vakman aan het juiste adres bent. Voor zowel een nieuwbouw als een renovatie zal de elektricien er voor zorgen dat alle elektrisch geschakelde apparaten optimaal functioneren. Wij stelden alvast een lijstje op met werkzaamheden die een erkende elektricien voor je kan uitvoeren.

Prijs elektricien

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van een elektricien? Elke zelfstandige elektricien zal uiteraard zijn eigen uurprijs bepalen. Een beginnende elektricien zijn uurprijs zal lager liggen dan die van een elektricien met 30 jaar ervaring. Het is ook niet altijd aangeraden om een goedkope elektricien te kiezen omdat dit iets kan zeggen over de geleverde kwaliteit. Dit wil uiteraard niet zeggen dat een goedkope elektricien geen goede elektricien kan zijn.

Wat kost een elektricien per uur? Gemiddeld mag je rekenen op een prijs van 35 à 45 euro per uur. De effectieve kosten van elektricien hangen af van de ervaring en het gebruikte materiaal. Ben je genoodzaakt een elektricien met spoed in te schakelen voor een interventie? Dan zal dit uiteraard ook een invloed hebben op de prijs.

Offertes elektricien aanvragen

Zoek je een goede elektricien om een offerte op te maken? Casius helpt je om de beste elektricien in de buurt te vinden. Beschrijf je elektriciteitswerken in het groene formulier en wij brengen je in contact met meerdere zelfstandige elektriciens. Zo kan jij gratis en zonder verplichtingen een aantal prijsoffertes van meerdere elektriciens in de buurt vergelijken.

Offertes elektriciteitswerken aanvragen

Recente elektriciteitsopdrachten

dinsdag 19 oktober 2021

Thuisbatterij plaatsen

Ik wens te weten wat de mogelijkheden zijn met de thuisbatterij igv stroompannes op het net. Immers duwen we nu minstens 1000 kWh in het net, gaat de terugdraaiende meter vermoedelijk worden afgeschaft én merk ik dat er mooie subsidies worden toegekend door de overheid, dus wil ik graag al informeren naar de voor- en nadelen, lijkt me slechts een kwestie van tijd jaarlijkse verbruik - particulier: 4100 kWh


Elektriciteit Meise
maandag 18 oktober 2021

Thuisbatterij plaatsen

Ik heb ongeveer 24 zonnepanelen. Het jaarlijks stroomverbruik is 5300kWh Ik zou hiervoor graag een thuisbatterij hebben. Mijn zonnepanelen brengen meer op dan dat ik nodig heb


Elektriciteit Merelbeke
maandag 18 oktober 2021

Installeren thuisbatterij en omvormer

Ik heb interesse in de Solar-thuisbatterij -gekoppeld aan mijn zonnepanelen- waarbij de omvormer erbij zit. Ik heb 26 zonnepanelen liggen. Ongeveer 4300kWh Ik heb nu een digitale meter.


Elektriciteit Wondelgem
maandag 18 oktober 2021

Thuisbatterij installeren

Ik heb een 10-tal zonnepanelen ( 3000Wp 2.8 Mw per jaar) liggen + omvormer Solar Edge- en ik zou graag informeren -ifv het nakende wegvallen van de terugdraaiende teller + het recht op subsidies voor de installatie van zo'n batterij- wat de mogelijkheden zijn Huidig jaarlijkse stroomverbruik - particulier: 4100 kWh


Elektriciteit Oudenaarde
maandag 18 oktober 2021

Thuisbatterij plaatsen

Ik heb zonnepanelen. Ik heb er meer dan 30. Jaarlijks stroomverbruik is meer dan 8000 kWh Ik zou hier graag een thuisbatterij voor laten installeren.


Elektriciteit Turnhout
zondag 17 oktober 2021

Extra groepen voorzien

Alles opmerkingen/mankementen zoals vermeld in het keuringsverslag moeten worden aangepast. Ook zouden er in de keuken 2 of 3 extra groepen moeten worden voorzien alvorens de keuken zélf kan worden geplaatst. We ontvangen de sleutel op 8/11/2021, en wensen graag de elektriciteitswerken zsm erna in plannen.


Elektriciteit Meerhout
zondag 17 oktober 2021

Coax-kabel leggen voor internetaanlsuiting studio

Fluvius gaf te kennen dat we voor het installeren van telenet een coax kabel zouden moeten leggen. Deze zou blijkbaar langs de brandladder tot aan de studio thv 4e verdiep moeten lopen.


Elektriciteit Antwerpen
zaterdag 16 oktober 2021

Elektriciteitswerken uitvoeren

Wij hebben een bungalow op het oog van 115m met afgekeurde elektriciteit


Elektriciteit Stekene
donderdag 14 oktober 2021

Lichte motorisatie voorzien kantelpoort

Voor onze metalen hörmann-kantelpport (lichtgewicht) willen ik graag kijken naar een geschikte motorisatie. Langs de binnenzijde van de box zijn verschillende mogelijkheden om deze te plaatsen. Dagopening +/- 2500 x 2200


Elektriciteit Oostduinkerke
woensdag 13 oktober 2021

Thuisbatterij installeren

Open bebouwing met tiental zonnepanelen. Ik wil graag een thuisbatterij plaatsen en installeren. Jaarlijks stroomverbruik is ongeveer 3400 kwh per jaar.


Elektriciteit Lierde
woensdag 13 oktober 2021

Thuisbatterij plaatsen

Op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een thuisbatterij. Te bekijken met de vakman wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om een open bebouwing met 16 zonnepanelen.


Elektriciteit Schaffen
woensdag 13 oktober 2021

Thuisbatterij plaatsen

We hebben 48 zonnepanelen en zouden deze graag aansluiten op een te installeren thuisbatterij. Thuisbatterij in de garage / kelder plaatsen.


Elektriciteit Diepenbeek
dinsdag 12 oktober 2021

Elektrische installatie aanpassen

De elektriciteit moet opnieuw aangelegd worden in de keuken. Wij hebben het plafond uitgebroken en al de leidingen liggen nu bloot. Momenteel is dus ook geen licht in de keuken. Doorlopend naar de badkamer moet er ook nieuwe elektriciteit komen.


Elektriciteit Gent
dinsdag 12 oktober 2021

Elektrische boiler vervangen

Vervangen huidige boiler: elektrische boiler. Volume van 150 liter op nachttarief


Elektriciteit Olmen
maandag 11 oktober 2021

Thuisbatterij plaatsen

Wij zouden graag een thuisbatterij laten plaatsen. We hebben 12 zonnepanelen. Er liggen 5 op een kant van het dak en 7 op de andere kant. Het jaarlijks stroomverbruik 4100kWh Onze zonnepanelen zijn van 2019.


Elektriciteit Heverlee
Offertes elektriciens