Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Elektriciteitswerken Londerzeel

Vernieuwen elektriciteit - Elektriciteitswerken - Londerzeel

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Vernieuwen elektriciteit

Nieuwe electriciteit leggen en aansluiten. De gehele bovenverdieping en deels de benedenverdieping. Bovenverdieping is ong. 48m² en beneden enkel nog keuken en badkamer.


Electricien Londerzeel

Offertes van erkende elektriciens in Londerzeel aanvragen

Recente aanvragen uit Londerzeel

vrijdag 28 juli 2023

Elektrische installatie uitbreiden of aanpassen

Elektriciteitskast voorbereiden op de verzwaring van de elektriciteit naar 3 fasen. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke kleine aanpassingen moeten er gebeuren? : Elektrische installatie uitbreiden of aanpassen Welke werken wil je laten uitvoeren?: Kleine aanpassingen aan bestaande installatie Wat is de functie van het pand?: Woning


Elektriciteit Londerzeel
maandag 24 oktober 2022

Volledige installatie in renovatie

Een volledige installatie van elektriciteit in een renovatie van een huis. Het leggen van kabels, elektriciteitskast vervangen, stopcontacten installeren, etc,...


Elektriciteit Londerzeel
dinsdag 02 november 2021

Elektriciteitskeuring uitvoeren

Wij hebben een keurig nodig voor de elektriciteit in een huis. We hebben hier zelf nieuwe kabels gelegd en dergelijke, nu zoeken we iemand die dit komt keuren opdat we stroom van Fluvius kunnen krijgen. Het huis dateert van iets voor 1970 vermoed ik en bevat 2 verdiepen.


Elektriciteit Londerzeel
zaterdag 30 oktober 2021

Grote elektriciteitswerken uitvoeren

Ik heb een woning uit de jaren 70 aangekocht waarvan de elektrische installatie niet meer voldoet aan de huidige normen (de keuring was negatief). De bedoeling is om de volledige elektriciteit te vernieuwen, behalve deze in de badkamer en keuken (deze zijn al gerenoveerd). De taken die uitgevoerd moeten worden zijn: - Slijpen van gleuven in prefab beton - Trekken van nieuwe bekabeling - Plaatsen van stopcontacten en schakelaars - Nieuwe zekeringskast Deze taken zou ik voornamelijk zelf willen doen in samenwerking/ begeleiding van een elektricien. Het doel is dat de elektrische installatie een positieve keuring krijgt.


Elektriciteit Londerzeel
zondag 28 februari 2021

Elektriciteit conform maken

Al deze dingen moeten verandert worden zodat de elektriciteit conform is: - Eéndraadschema van de installatie is te voorzien en/of te vervolledigen. - Situatieschema van de installatie is te voorzien en/of te vervolledigen. - De continuïteit van equipotentiaal en/of beschermingsgeleiders zijn niet gewaarborgd. - Aardelektrode ontbreekt. Aardingsweerstand niet gemeten. Een aarding is te verwezenlijken overeenkomstig de voorschriften - Aardingsonderbreker ontbreekt of is moeilijk/niet bereikbaar. De aardspreidingsweerstand kon niet gemeten worden. Deze dient bij voorkeur kleiner te zijn dan 30ohm. - De aanduiding van de stroomkringen en/of apparatuur, aansluitklemmen, enz dient aangebracht of vervolledigd te worden.


Elektriciteit Londerzeel
woensdag 20 mei 2020

Vernieuwen elektriciteit

Nieuwe electriciteit leggen en aansluiten. De gehele bovenverdieping en deels de benedenverdieping. Bovenverdieping is ong. 48m² en beneden enkel nog keuken en badkamer.


Elektriciteit Londerzeel
maandag 10 februari 2020

Elektriciteit voorzien in ruwbouw woning

We hebben een ruwbouw appartement triplex dus met 2 verdiepen. Er ligt al een deel elektriciteit , maar nog geen zekeringskast, en ook nog niet doorgetrokken tot andere verdiepen , ruimtes . Alsook zouden we voor de verlichting nog elektriciteit moeten voorzien + extra stopcontacten enz.. Uiteraard moet de elektriciteit ook gekeurd worden.werken zijn voorzien binnen 4 a 5 maand.


Elektriciteit Kapelle-op-den-Bos
zondag 01 september 2019

Diverse kleinere elektriciteitswerken uitvoeren

Ik zoek een elektricien om een luster te vervangen in de woonkamer,een hanglamp in de keuken en 2 wandlampen in mijn bureau. Tevens moet er een stopcontact vervangen worden.


Elektriciteit Londerzeel
woensdag 09 januari 2019

Eendraadschema en situatieschets maken

Een ééndraadsschema en situatieschets laten opmaken van mijn vernieuwde elektriciteitskast. Dit om daarna een controle te laten doen.


Elektriciteit Kapelle-op-den-Bos
maandag 13 augustus 2018

Elektriciteit conform maken

De elektriciteit in het huis dat we hebben aangekocht is niet conform. Graag hadden wij een offerte verkregen hoeveel het ongeveer zou kosten om deze wel conform te maken. Een keuringsverslag is beschikbaar en als bijlage toegevoegd.


Elektriciteit Malderen
donderdag 22 oktober 2015

Kleine elektriciteitswerken uitvoeren

We willen in onze slaapkamer een aantal stopcontacten laten bijplaatsen + buitenlicht vervangen. We hebben niet het nodige materiaal omdat we geen idee hebben wat er nodig is. Kan u voor dit klusje een prijsofferte opmaken ?


Elektriciteit Londerzeel
maandag 24 augustus 2015

Heraanleggen elektriciteit in oud huis

Wij hebben een oud huis gekocht en vermoedelijk zal de electriciteit afgekeurd worden, deze moet dan aangepast worden aan de huidige normen (weet niet of er een aarding aanwezig is). Graag hadden wij een offerte wat de kostprijs zou zijn Adresgegevens bij afspraak


Elektriciteit Londerzeel
zaterdag 04 april 2015

Elektriciteit conform maken en uitbreiden

Conform maken volgens keuring, bestaande kringen splitsen en kringen toevoegen , ook naar tuin in reeds gelegde wachtbuizen


Elektriciteit Londerzeel
woensdag 28 januari 2015

Elektriciteitinstallatie voor nieuwbouw

Graag offerte voor installatie elektriciteit voor een nieuwbouw. Deze nieuwbouw wordt later opgesplitst in 2 appartementen. Momenteel is men aan de ruwbouw bezig. Wij beschikken over digitale plannen.


Elektriciteit Londerzeel
woensdag 19 maart 2014

Plaatsing en cablage electriciteitskast in jeugdhuis

Door de ouderdom van ons gebouw zouden wij graag een offerte willen aanvragen om een nieuwe plaatsing en kablage van onze elektriciteitskast in ons jeugdhuis. Graag hadden wij hiervoor een prijsofferte gekregen


Elektriciteit Londerzeel
Offertes aanvragen