Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
5 Gevelwerk Dakwerk Steiger Geel

Gevelplint plaatsen - Gevel - Geel

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Gevelplint plaatsen

Plaatsen van een gevelplint 50CM hoog rondom het huis in natuursteen of soortgelijk (geen bepleistering) 40 lopende meter.


Gevelspecialist / metselaar Geel

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Geel

Recente aanvragen uit Geel

zondag 02 juli 2023

Vezelcement gevelbekleding

Dakoversteken in hout bekleden met vezelcement sidings Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Vezelcement Wil je de muren ook laten isoleren?: Nee Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren?: Tussen 10 en 50 m²


Gevel- en metselwerken Geel
maandag 27 maart 2023

Kunststof gevelbekleding

Plaatsen van muurisolatie +bekleden van achtergdven met houtcomposiet Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Composiet (o.a. Rockpanel, Trespa, volkern, ...) Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs buiten (incl. nieuwe gevelbekleding) Wil je ook direct je gevel isoleren?: Ja Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Welk type werken moeten worden uitgevoerd?: Gevel bepleisteren / bekleden Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerken Geel
maandag 20 maart 2023

Buitengevel renovatie

Aan onze voorgevel is de "strik" boven een raam verzakt. Graag willen wij deze laten herstellen, alsook voorzien van een L-ijzer zodat deze nooit meer kan verzakken. Deze werken willen we ook ineens aan ons ander raam in deze voorgevel uitvoeren. Linkse raam is 2m80 breed, rechtse raam 2m20. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Uit welk hoofdmateriaal bestaat de gevel?: Bakstenen Welke herstelwerken moeten worden uitgevoerd?: Algemene gevelrenovatie (scheuren, beschadigingen, ...) Welk type werken moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerken Geel
vrijdag 03 maart 2023

Houten gevelbekleding

Renovatie van bestaande houten gevenbekleding. Graag stuur ik een foto ter verduidelijking.


Gevel- en metselwerken Geel
dinsdag 07 februari 2023

Gevelplint plaatsen

Plaatsen van een gevelplint 50CM hoog rondom het huis in natuursteen of soortgelijk (geen bepleistering) 40 lopende meter.


Gevel- en metselwerken Geel
woensdag 11 januari 2023

Sierstrook boven ramen vervangen

Wij hebben een sierstrook boven ramen en voordeur in hout dat vervangen moet worden in iets anders dan hout . In zwarte look


Gevel- en metselwerken Geel
maandag 07 november 2022

Houten bekleding vervangen naar pvc

Vervangen van hout naar pvc bekleding. Gevel met zijn sierbakken bovenaan de hal en living.


Gevel- en metselwerken Geel
dinsdag 16 augustus 2022

Gevelbekleding plaatsen

Ik zoek een aannemer om twee tipgevels te bekleden met durasid of deceuninck pvc, oppervlakte is in totaal 36 m²


Gevel- en metselwerken Kasterlee
woensdag 03 augustus 2022

Vezelcement gevelbekleding

Gevel garage om oude muur en betonnen balk weg te werken met vezelcement. De oppervlakte is ongeveer 13m².


Gevel- en metselwerken Lichtaart
dinsdag 22 maart 2022

Vervangen van gecementeerde gevelplint

Ik ben op zoek naar vakman voor het vervangen van mijn gevelplint. Gecementeerd gevelplint werd slecht gezet, er zijn vochtvlekken, holle plaatsen, scheef, brokken lossen…gelukkig nooit betaald. Moet verwijderd worden en vervangen. Ongeveer 40 lopende meter en 50cm hoog.


Gevel- en metselwerken Geel
zondag 06 februari 2022

Bedrijfsgebouw en conciërgewoning bekleden in spuitkurk

Bedrijfsgebouw en conciërge woning bekleden met spuitkurk. Enkel de achterzijde, goed voor ongeveer 150 m². Bedrijfsgebouw bestaat uit Ytongpanelen, conciërge is opgebouwd uit betonnen blokken.


Gevel- en metselwerken Lichtaart
woensdag 26 januari 2022

Wachtgevel bekleden

Bekleden van een wachtgevel (75m²), momenteel al 13 jaar geïsoleerd + beschermdoek. Buurman had eerst intentie om heel snel te bouwen. Ondertussen is de bouwgrond opnieuw verkocht en zijn er geen concrete plannen voor de komende 10 a 15 jaar. Het gaat dus om een enkel muur van snelbouwsteen. Ik wil hulp krijgen bij het materiaal om de bekleding van de gevel te voorzien. Dit moet budgetvriendelijk zijn omdat er toch tegen gaat gebouwd worden.


Gevel- en metselwerken Lichtaart
maandag 04 oktober 2021

Houten gevelbekleding

Wij willen onze zijgevel met hout bekleden, staat altijd de regen op en bij aanhoudende regen hebben we heel soms, neem één keer per jaar , een lek aan deze muur. Dat willen we met de houten bekleding ook oplossen. Te bekijken hoeveel m² we moeten bekleden.


Gevel- en metselwerken Geel
dinsdag 14 september 2021

Gevelplint plaatsen in arduin rondom huis

Plaatsen van arduin gevelplint van ongeveer 40 meter met een hoogte van 45 CM rondom het huis. Momenteel hangt er een crepiboord tegen maar die kunnen we eventueel zelf uitbreken.


Gevel- en metselwerken Geel
vrijdag 25 juni 2021

Houten gevelbekleding plaatsen

Ik zoek iemand voor het bekleden met thermowood van bestaande tuinbergingen (45m²) die er staat sinds 2013. Daarnaast zoek ik iemand voor het bekleden met thermowood van bestaande standaard afsluiting met betonpalen (60m²) die er evenee,s staat sinds 2013. Beide locaties zijn goed bereikbaar.


Gevel- en metselwerken Geel
Offertes aanvragen