Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Gevelbekleding hout

Gevelbekleding plaatsen

Gevelbekleding plaatsen

Kan je niet kiezen in welk materiaal je de gevel wilt bezetten?
Lees informatie, filter prijzen en ontvang offertes van gevelspecialisten uit de buurt.

Gevelbekleding in hout of pvc?

Het bezetten of het bekleden van een gevel is geen goedkope opdracht. Het gaat meestal om een grote oppervlakte. Het voordeel is wel dat er een groot aanbod van verschillende materialen is. Moet de gevel ook geïsoleerd worden? Dan is het totale kostenplaatje uiteraard nog een stukje hoger. Meer informatie over gevelisolatie vind je hier.

In de onderstaande tabel vind je alvast een aantal richtprijzen van de beschikbare materialen om de gevel mee te bekleden.

Type gevebekleding Richtprijs
Crepi gevelbepleistering € 70 - € 125 per m²
Houten gevelbekleding € 100 - € 225 per m²
Leien als gevebekleding € 75 - € 125 per m²
Steenstrips gevelbekleding € 150 - € 200 per m²
Buitenmuren metselen € 160 - € 210 per m²
Gevelbekleding in pvc of metaal € 90 - € 125 per m²

Tip: Vraag altijd een aantal offertes aan voor de gevelwerken. Op deze manier kies jij de vakman die de beste prijs-kwaliteit in zijn offerte weet voor te leggen.

Recente opdrachten voor gevelwerken

donderdag 22 juli 2021

Gevels isoleren en bezetten met crepi

Voorgevel en 2 zijgevels bepleisteren en isoleren. Alsook een stuk gevel boven een hellend dak bekleden en isoleren. Totale oppervlakte is ruwgeschat 180 m².


Gevel- en metselwerken Lippelo
donderdag 22 juli 2021

Opstellen bouwdossier om (draag)muren te verwijderen

Graag contact om een (ver)bouwdossier op te maken - inclusief vergunning, voor de geplande renovatiewerken in een oud herenhuis uit 1900. Graag willen we een muur openbreken om de keuken groter te maken. In de achtergevel ter hoogte van de keuken en ter hoogte van de living zouden we grote schuiframen plaatsen om meer lichtinval te krijgen, en zo ook een verbinding naar de tuin te creëren. Hiervoor hebben we de ondersteuning van een architect nodig.


Bouwtekening en ontwerp Mortsel
dinsdag 20 juli 2021

Karweiwerken uitvoeren

Voor het verfraaien van een klein appartementje (totale oppervlakte 35 m² incl slaapkamer) op gelijkvloers zoeken we een handige allrounder voor volgende klussen: -Volledige ruimte te schilderen -(Deur)opening in gevel afdichten met nog aanwezige gevelsteen/bakstenen, en langs de binnenzijde met gyproc, geëgaliseerd met plamuur en finisher -Vloer betegelen 10m² -Laminaat leggen 10 m² -Wand betegelen 1.5 m breedte op 0.4 m hoogte -In de keuken zou een keukenblokje (paar kastjes met een laatje) zonder apparatuur geplaatst moeten worden. Afspoelbak en kraan aan te sluiten.


Renovatie Lanaken
Offertes aanvragen