Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
5 Gevelwerk Dakwerk Steiger Ieper

Kunststof gevelbekleding - Gevel - Ieper

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Kunststof gevelbekleding

Onze woning is bezet met crepi, we wensen dit te vervangen door platen. Zodat er geen verkleuring meer mogelijk is. Het gaat om een oppervlakte van meer dan 100m².


Gevelspecialist / metselaar Brielen

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Ieper

Recente aanvragen uit Ieper

woensdag 21 juni 2023

Kunststof gevelbekleding

zijgevel laten isoleren en afwerken Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Metalen gevelbekleding, Composiet (o.a. Rockpanel, Trespa, volkern, ...), PVC gevelbekleding, Cementbepleistering, Vezelcement Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs buiten (incl. nieuwe gevelbekleding) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Welk type werken moeten worden uitgevoerd?: Gevel isoleren Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerken Brielen
maandag 06 maart 2023

Kunststof gevelbekleding

Onze woning is bezet met crepi, we wensen dit te vervangen door platen. Zodat er geen verkleuring meer mogelijk is. Het gaat om een oppervlakte van meer dan 100m².


Gevel- en metselwerken Brielen
maandag 27 februari 2023

Houten gevelbekleding

Een deel van de buitenkant van de gevel, liefst met hout+isolatie (heel oud huis, nergens geïsoleerd!!) De oppervlakte ken ik niet precies.


Gevel- en metselwerken Bikschote
zondag 18 september 2022

Buitenmuur controleren en isoleren

Wij hebben 2 jaar geleden een huis gekocht. Deze heeft achteraan een uitbouw met een grote lichtkoepel en een schuifraam. Een buitenmuur van deze uitbouw is door de vorige eigenaar gezet in ytong, maar vertoont op verschillende gaten en is ook niet egaal. Ik zoek een aannemer die eens kan komen kijken of deze muur nog te redden valt of deze opnieuw gezet moet worden. Daarnaast willen we deze muur langs binnen isoleren en zouden we graag weten welk type isolatie geplaatst kan worden. De oppervlakte is ongeveer 12m².


Gevel- en metselwerken Poperinge
donderdag 27 januari 2022

Gevel bekleden

Ik heb een 8 meter lang op 1 meter hoge reeks arduinen plinten staan aan de voorgevel van mijn huis. Deze zijn destijds door een aannemer geplaatst geweest op een verkeerde manier. Ze zijn verkeerd verlijmd zodanig dat er grote donkere cirkels doorschijnen. Er is al van alles mee gebeurd maar ze komen telkens terug. Graag had ik deze vervangen gezien door alternatief rockpanel in donkere kleur.


Gevel- en metselwerken Zonnebeke
zondag 11 april 2021

Houten gevelbekleding plaatsen

Graag wil ik een houtbekleding van de terrasmuur laten bekleden. De muur is kleiner dan 10 m². We hadden gedacht een houten gevelbekleding. Momenteel is de muur gewoon geschilderd.


Gevel- en metselwerken Ieper
maandag 01 maart 2021

Houten gevelbekleding plaatsen

We wensen buitenmuur van tussenbouw met thermisch hardhout te bekleden. Bruto 28m2 / netto ongeveer 20m2.


Gevel- en metselwerken Bikschote
zondag 18 oktober 2020

Gevel bekleden

Wij zouden graag de voorgevel laten bekleden. We zijn aan het twijfelen tussen crepi of aluminium. Het is tussen de 50 en 100m²


Gevel- en metselwerken Ieper
woensdag 14 oktober 2020

Gevelbekleding in crepi + isolatie plaatsen

Graag wil ik mijn gevel beplakken met crepi met de nodige isolatie. Dit gaat over de voorgevel, deze betreft ongeveer 72 vierkante meter.


Gevel- en metselwerken Zonnebeke
dinsdag 29 oktober 2019

Voorgevel vervangen

Het gaat enkel over de voorgevel: alleenstaande woning gebouwd met spouw, buitenblad in typische rode baksteen die beschadigd is. Afbreken, heropbouwen en afwerken van voorgevel natuursteen spatboord vervangen door arduin. Behouden van huidige dorpels. prijs all in met opvoegen. Onderkant van de gevel te vervangen. Later word de spouw rondom het huis volledig opgespoten. +/- 10x10m


Gevel- en metselwerken Poelkapelle
woensdag 02 oktober 2019

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen op dak is hier en daar uitgebrokkeld. Zou moeten heropgevoegd worden. Ook onder de veusten is hier en daar een opening. Moet ook heropgestopt worden. Volledige schoorsteenmantel behandelen tegen de regen. Plaatsen van kapje op schoorsteen.


Gevel- en metselwerken Geluwe
zaterdag 18 november 2017

Uitbekleden topgevel in kalei

Gevel specialist: Op van zijgevel mansardedak uitwerken met een met kleur toegevoegde kalei. Gevel : L 7 m, H 8 m tot op 4 m uit gecementeerd en in goede staat.


Gevel- en metselwerken Ieper
maandag 12 juni 2017

Buitengevel te bepleisteren

Ik wens mijn buitengevel te isoleren en te bepleisteren. Mijn gevel is 2. 20 m hoog en 14m lang. Totale oppervlakte om te isoleren en te bepleisteren is 92.4m². Raam- en deuropeningen afgetrokken komt dit op +- 76m². Uit te voeren werk zou voor september/oktober zijn.


Gevel- en metselwerken Watou
woensdag 19 april 2017

Zijgevel isoleren en bekleden

Zijgevel aan de zuidwestkant isoleren en bekleden met kunststof of vezelcement.


Gevel- en metselwerken Zonnebeke
zaterdag 04 maart 2017

Bekleden van gevels met hout of kunststof

Wij hebben een koeienstal gerenoveerd tot een vakantiewoning.. De oude stenen laten staan maar daar groeide vroeger klimop op.. En dit tast de stenen wel aan en bij het aftrekken van de klimop zijn er nog duidelijke sporen. We hadden graag een gedeelte bekleedt met hout of kunststof. Graag had ik jullie mening eens geweten en ook een offerte gehad met alles erin... De foto's in bijlage zijn oude foto's maar zo zien de stenen er nog uit..


Gevel- en metselwerken Passendale
Offertes aanvragen