Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
5 Gevelwerk Dakwerk Steiger Stabroek

Tuinmuur opmetsen - Gevel - Stabroek

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Tuinmuur opmetsen

Bestaande tuinmuur 2x2 m. opmetsen naar ong 5x2 m. En een gevelsteen voorzetten.


Gevelspecialist / metselaar Stabroek

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Stabroek

Recente aanvragen uit Stabroek

dinsdag 18 april 2023

Buitengevel renovatie

Onze crepi is 9 jaar geleden geplaatst en sinds 5 jaar over gans de lijn gebarsten ter hoogte van de dakgoten. Dit was volgens de aannemer te wijten aan onze betonnen dakgoten. ( het was niet nodig om deze te vervangen?) Echter na enkele oplappingen en een nu estetisch verschrikkelijk zicht, barst de zijgevel op meerdere plaatsen. We zouden graag weten hoe we dit kunnen oplossen om verdere schade te vermijden zodat we in de toekomst een " blijvende" gerestaureerde gevel hebben. Ik vermoed dat we boven natte binnenmuren hebben door de barsten in de buitengevel. Is de gevel geschilderd?: nee Uit welk hoofdmateriaal bestaat de gevel?: crepi Wat is de oppervlakte van de gevel?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerken Stabroek
woensdag 15 maart 2023

Tuinmuur opmetsen

Bestaande tuinmuur 2x2 m. opmetsen naar ong 5x2 m. En een gevelsteen voorzetten.


Gevel- en metselwerken Stabroek
maandag 27 februari 2023

Kunststof gevelbekleding

Bekleding van de zijgevel: voorkeuren voor composiet of kunststof. Graag enkele voorstellen. Maximaal 50 m², nog na te meten.


Gevel- en metselwerken Stabroek
dinsdag 27 december 2022

PVC gevelbekleding voor zijgevel

Recent eenwoning gekocht op een half open bouwgrond. Er wordt echter (voorlopig) geen woning gebouwd en aan onze zijgevel is de isolatie open. Deze willen we dichtmaken.


Gevel- en metselwerken Stabroek
donderdag 01 september 2022

Buitengevel isolatie + Spuitkurk

Vakman voor een complete buitengevel isolatie (R-waarde 5) met afwerking van witte spuitkurk. Geveloppervlakte ongeveer 125m2.


Gevel- en metselwerken Zandvliet
zaterdag 19 februari 2022

Afbreken en opnieuw plaatsen van gemetste tuinmuur

Ik ben opzoek naar een vakman voor het afbreken van een gemetste tuinmuur die grotendeels is omgevallen door de storm. Men moet erna een nieuwe gemetste muur plaatsen. De muur moet gemetst worden met bakstenen en niet met snelbouw. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 20m².


Gevel- en metselwerken Hoevenen
dinsdag 07 september 2021

Gevelbekleding aanbrengen

We zouden graag de zijkant van de garage en de bovenkant van deur willen laten uitbekleden. We dachten aan een lichtgrijze, vrij strakke beplating (eventueel kunststof?) , zoals de kleur van de garage, te overleggen met vakman. Betreft een 10-tal m² tegen stenen gevel


Gevel- en metselwerken Berendrecht
maandag 29 maart 2021

leien herstellen of vervangen

Een zijgevel van 30m2 moeten de leien verwijderd worden en opnieuw goed geplaatst worden. -Leien in slechte staat worden vervangen door nieuwe leien 60x30cm, oppervlakte 30m² -Plaatsing van de nieuwe leien wordt gedaan met leihaken 90mm, en worden ook rechts en links vastgenageld -De resterende leien die nog in goede staat zijn worden gedemonteerd en op nieuw gemonteerd met leihaken 90mm en worden ook rechts en links vastgenageld. Er moet ook een hoogwerker gebruikt worden met knikarm 12m omdat de zijgevel boven het dak uitkomt van de buurman en van de buurman mag er geen stelling geplaatst worden op zijn dak.


Gevel- en metselwerken Stabroek
zondag 14 maart 2021

Gevelrenovatie uitvoeren

Ik zou graag de zijmuur van mijn huis , laten behandelen. Op mijn zijmuur is er veel mos en dit slaat groen uit op mijn muur. De lengte van de muur is 6 meter en hoogte is 3 meter. En eventueel ook 1 muur isoleren.


Gevel- en metselwerken Hoevenen
dinsdag 16 juni 2020

Gevelreparatie uit te voeren.

Door een botsing zijn op de hoek van mijn woning door een vrachtauto enkele steenstrips uit de muur gereden, moeten verder worden uitgeslepen, opnieuw bezet met een polyester net in, nieuwe (hoek)strips plaatsen, en opvoegen ( Kleurvoegsel - lichtgeel)


Gevel- en metselwerken Zandvliet
donderdag 09 april 2020

Gevelrenovatie uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een oplossing voor de gevel van onze vrijstaande garage weer mooi te hebben. +/- 50m2


Gevel- en metselwerken Berendrecht
dinsdag 12 maart 2019

Lood plaatsen in stuk muur

We zitten met een constructiefout dat leidt tot vochtproblemen. Volgens wat men ons verteld heeft, zou er best lood in een stuk muur worden geslepen (4tal meter).


Gevel- en metselwerken Stabroek
maandag 07 mei 2018

Gevels isoleren en bekleden met crepi

Gevels van vrijstaand huis isoleren en bekleden met crepi. Het gaat om een huis met een verdieping en een schuin dak. Men moet 4 gevels doen, de zijgevels helemaal en de voor- en achtergevel maar deels omdat er veel ramen en dergelijke aanwezig zijn.


Gevel- en metselwerken Zandvliet
dinsdag 03 april 2018

Isoleren en afwerken met crepi achtergevel

Isoleren + afwerking achtergevel, ongeveer 70 m².


Gevel- en metselwerken Stabroek
woensdag 21 februari 2018

Gecementeerde gevelplint aanbrengen

Wij zouden graag onze gevel opfrissen en een gecementeerde gevelplint. Er zouden 3 muren gedaan moeten worden en die meten 10/ 8,58/ 8,58. Een bijkomend probleem is dat er nog een oude gevelplint ophangt, met stukken leisteen op cement (op sommige plaatsen begint het los te komen daarom dat we het willen opfrissen).


Gevel- en metselwerken Stabroek
Offertes aanvragen