Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Isolatie Wand In Houten Profielen Merelbeke

Vloerisolatie pur spuiten - Isolatie plaatsen - Merelbeke

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Vloerisolatie pur spuiten

Betreft een renovatie, opspuiten beton vloerplaat met PUR tussen houten liggers (raster voor parket). Dikte 10 cm, 24m². Kan uitgevoerd worden vanaf 2 september.


Isolatiespecialist Merelbeke

Gratis offertes voor isolatie plaatsen in Merelbeke aanvragen

Recente opdrachten uit Merelbeke

dinsdag 19 september 2023

Plafond kruipkelder isoleren

Plafond kruipkelder isoleren


Isolatie Lemberge
woensdag 09 augustus 2023

Vloerisolatie op de vloer

30 m2, We hebben onze vloer al uitgegraven en de vloerplaat is gegoten. We willen graag PUR schuim laten plaatsen. De vloerverwarmingen zullen we zelf zetten. Daarbovenop willen we een chape laag laten plaatsen. Welk type vloerisolatie wil je laten uitvoeren?: Vloerisolatie op de vloer, Chapewerken Waar wil je de vloerisolatie laten aanbrengen?: Gelijkvloers en/of tussenverdieping Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Oosterzele
woensdag 21 juni 2023

Vloerisolatie op de vloer

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar wil je de vloerisolatie laten aanbrengen?: Tussenverdieping Wat voor type vloer wil je laten leggen?: Betonvloer (gepolierd beton) Wat is de gewenste dikte van de chape?: 10 Hoeveel vierkante meter chape moet er geplaatst worden?: 100 Hoeveel vierkante meter (m2) nieuwe vloer moet er worden gelegd?: 200 Moet de huidige vloer eerst worden verwijderd?: Nee Naar welke dienst ben je op zoek?: Nieuwe vloer plaatsen, Chapewerken, Vloerisolatie


Isolatie Lemberge
maandag 15 mei 2023

Vloerisolatie op de vloer

uitbreken vloer 20m2, plaatsen isolatie 10cm + chape 50m2 Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer?: tussen 10 en 50 m² Hoeveel vierkante meter chape moet er geplaatst worden?: 50 Wat is de gewenste dikte van de chape?: 12 Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Oosterzele
woensdag 22 maart 2023

Binnenmuren kinderkamer isoleren

Ik wens de binnenmuren van de kinderkamer te laten isoleren. Elektriciteit, chauffage en vensterbanken dienen aangepast te worden.


Isolatie Lemberge
vrijdag 27 januari 2023

Vloerisolatie op de vloer

Ik wil graag de vloer laten isoleren.


Isolatie Lemberge
woensdag 21 december 2022

Buitenmuren isoleren langs binnen en buiten

Ik zoek een aannemer die 2 buitenmuren kan isoleren. Ik vermoed dat het om twee volle muren gaat, dus spouwmuurisolatie is niet mogelijk. De voorgevel moet langs de binnenzijde geïsoleerd worden, de achterzijde bij voorkeur langs de buitenzijde.


Isolatie Lemberge
zaterdag 19 maart 2022

Vloerisolatie op de vloer

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen van vloerisolatie. Ik heb in totaal maar 5 cm voor isolatie ,dus niet zoveel voor vloerverwarming. Wat raden jullie mij aan. Heb dan nog 7cm chappe over ,is daar ook nog iets mee te doen voor te isoleren of niet. De totale oppervlakte is rond de 80m².


Isolatie Merelbeke
maandag 19 augustus 2019

Vloerisolatie pur spuiten

Betreft een renovatie, opspuiten beton vloerplaat met PUR tussen houten liggers (raster voor parket). Dikte 10 cm, 24m². Kan uitgevoerd worden vanaf 2 september.


Isolatie Merelbeke
dinsdag 22 augustus 2017

Vloer isoleren met PUR

Op het gelijkvloers gaan we vloerverwarming plaatsen. Voor de vloerisolatie willen we werken met gespoten PUR. De oppervlakte bedraagt +- 50 m² en de PUR isolatie wordt voorzien op een dikte van 120 mm. Nadien zal deze worden afgewerkt met 60 mm chape en vloerafwerking (tegels).


Isolatie Merelbeke
dinsdag 16 mei 2017

Isoleren slaapzolder

Isoleren van zolderruimte (+/_ 200m²) die gebruikt als slaapzolder wordt door jeugdverenigingen. 16cm glaswol (of alternatief) isolatiedikte mogelijk. Achteraf, zolderruimte uitbekleden met OSB-platen (of andere eindafwerking)


Isolatie Merelbeke
dinsdag 07 februari 2017

Woning isoleren met cellulose isolatie

Wij wensen onze woning te isoleren met cellulose isolatie. In totaal zou er een oppervlakte van 284,86 m² met cellulose isolatie, d=310mm inclusief. Dampscherm voorzien moeten worden in het woonhuis.


Isolatie Oosterzele
dinsdag 22 november 2016

Volledige zolderisolatie

Volledige zolder - mag zowel dakisolatie of vloer isolatie worden bekeken (wat snelst en goedkoopst is) conform ook de regelgeving. Klassiek dak met noordbomen ongeveer 30° helling, vloer zijn platen op kepers waaronder geen isolatie.


Isolatie Oosterzele
vrijdag 18 november 2016

Afwerken van de isolatie op de zolder

Grootste deel van onze zolder is geîsoleerd, doch zijn er 2 moeilijk bereikbare plaatsen waar we niet aankunnen en die we wensen geisoleerd te zien; opspuiten van cellulosevlokken of ander materiaal lijkt ons het meest aangewezen. Schuin hellend vlak en plat oppervlak beiden via zolder te bereiken of anders. Zie foto's graag uitvoering zo vlug mogelijk voor einde 2016.


Isolatie Zevergem
vrijdag 28 oktober 2016

Isoleren van zoldervloer

Het betreft een zolder die niet begaanbaar is, omdat het skelet deel uitmaakt van de dakkonstruktie. Onder het skelet zijn gyprocplaten met nagels bevestigd die dienen als plafond voor de slaapkamers (zie bijgevoegd bestand)


Isolatie Oosterzele
Vraag 3 gratis offertes aan