Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Isolatie Wand In Houten Profielen Oudenaarde

Isolatie aanbrengen - Isolatie plaatsen - Oudenaarde

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Isolatie aanbrengen

1) Isolatie aanbrengen aan bestaande waterleidingen en kranen in garage en in de kruipruimte (ca 80 cm hoog) 2) Isolatie aanbrengen aan twee garagepoorten


Isolatiespecialist Zingem

Gratis offertes voor isolatie plaatsen in Oudenaarde aanvragen

Recente opdrachten uit Oudenaarde

zaterdag 22 april 2023

Vloerisolatie op de vloer

Vloer op volle grond vervangen en isoleren, vervolgens betegelen. Woning is ouder dan 10 jaar. Er is een kelder (vloer boven kelder is 8.6 m2). In het EPC attest raad men aan te isoleren met een isolatielaag van ongeveer 10cm minerale wol of 7cm gespoten PUR of PIR. Op volle grond hoeft de isolatielaag iets minder dik te zijn volgens het EPC attest. Hoeveel vierkante meter chape moet er geplaatst worden?: 63 Wat is de gewenste dikte van de chape?: 5 Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: woonvloer / interieurtoepassing Wat is de te bekleden oppervlakte?: tussen 50 en 100 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Elsegem
dinsdag 28 februari 2023

Buiten gevel isoleren met kurk

Buiten gevel laten isoleren met kurk. Is het nodig om de hele woning te doen?


Isolatie Renaix
woensdag 15 februari 2023

Isolatiechape + gewone chape

Vloer +/- 70 vierkante meter plaatsen van 30 cm isolatiechape + 8cm gewone chape als toplaag


Isolatie Bevere
vrijdag 27 januari 2023

Vloerisolatie op de vloer + chape

61 m² vloerisolatie en chape voor vloerverwarming.


Isolatie Zingem
donderdag 05 januari 2023

Vloerisolatie op de vloer

Graag zouden wij nieuwe vloeren leggen in de eetkamer, keuken, en hal. Hierbij zouden we ook willen isoleren. De keuken en gang zouden we willen voorzien van tegels, de eetkamer van parket. Uitbraakwerken zouden door onszelf gebeuren, (nadat we weten hoeveel we nu juist moeten uitgraven). Wij kunnen pas in ons pand vanaf 13 april 2023.


Isolatie Etikhove
dinsdag 27 december 2022

Isolatie aanbrengen

1) Isolatie aanbrengen aan bestaande waterleidingen en kranen in garage en in de kruipruimte (ca 80 cm hoog) 2) Isolatie aanbrengen aan twee garagepoorten


Isolatie Zingem
donderdag 15 december 2022

Dakisolatie hellend dak binnenzijde

We overwegen nog 2 opties Zoldervloer alleen OF hellend dak binnenkant Momenteel liggen er nog eterniet leien op het dak en indien mogelijk mits er genoeg budget is doen we dit ook weg. De oppervlakte is ongeveer 85m².


Isolatie Bevere
dinsdag 21 juni 2022

Kruipkelder isoleren en ventilatieroosters plaatsen

De kruipkelder te isoleren met platen onder betonnen gewelven. Alsook wil ik ventilatieroosters laten plaatsen voor de verluchting. Kruipkelder loopt onder de volledige woning en is wrs 100m² -150m². De hoogte is normaal geen probleem.


Isolatie Moregem
woensdag 21 april 2021

Zoldervloer isoleren

De isolatie van de zoldervloer. De oppervlakte ervan is 100 m². Er moet niets afgebroken worden.


Isolatie Russeignies
maandag 29 maart 2021

Renoveren gevel 35m² - isoleren + afwerking nog nader te bepalen

De gevel zou te dienen worden gerenoveerd. Ik sta open voor de voorstellen van een vakspecialist. Betreft een 35-tal m², gevelbreedte 4 à 5 meter Momenteel is er iets tegen de gevel "aangeplakt door de vorige eigenaars (zouden eventueel steenstrips kunnen zijn) Ik wens de façade degelijk te laten isoleren en te laten afwerken met crépi, of een bekleding in vezelcement, of...? Ik ben er nog niet uit... Indien mogelijk ook de dakgoot vervangen over de gevelbreedte.


Isolatie Oudenaarde
woensdag 20 januari 2021

Plaatsen gevelisolatie nieuwbouw

Ik zoek een onderaannemer voor het plaatsen van gevelisolatie van een nieuwbouw De totaaloppervlakte is ongeveer +/- 240 m2


Isolatie Oudenaarde
zondag 16 februari 2020

Dak isoleren

Dak (ongeveer 248 m2 via zonnekaart) laten isoleren met SUPAFIL LOFT door vakman uit eigen streek. Bij voorkeur zo vlug mogelijk.


Isolatie Oudenaarde
dinsdag 07 mei 2019

Spouwmuur isoleren

Wij willen de voorgevel geluidwerend via het inspuiten van isolatie. De voorgevel willen we echter niet beschadigen en we hebben vrij smalle voegen. Het gaat over een 100 m².


Isolatie Munkzwalm
donderdag 22 november 2018

Dak isoleren

We willen graag ons dak laten isoleren . Tussen 100 en 500 m². Is een hellend dak. Onderdak te isoleren. Keuze materiaal te bespreken met aannemer.


Isolatie Maarkedal
woensdag 02 augustus 2017

Vloer isoleren met PUR

Wij zouden graag de vloer isoleren met PUR op het gelijkvloers om nadien te chappen. Graag een prijsofferte voor 10 cm dikte PUR.


Isolatie Brakel
Vraag 3 gratis offertes aan