Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Isolatie Wand In Houten Profielen Vilvoorde

Buitenmuur behandelen tegen vocht en afdekken - Isolatie plaatsen - Vilvoorde

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Buitenmuur behandelen tegen vocht en afdekken

Buitenmuur zijkant afdekken. Men moet deze muur eerst nog behandelen tegen het vocht. Gaat om een muur van 11 meter breed en in de hoogte het gelijkvloers, 1 verdieping en de daknok.


Isolatiespecialist Humbeek

Gratis offertes voor isolatie plaatsen in Vilvoorde aanvragen

Recente opdrachten uit Vilvoorde

zondag 18 juni 2023

Isoleren van erkers

Een warmtescan heeft uitgewezen dat er in onze twee erkers een belangrijk warmteverlies is. Er moet een goede afdichting komen, wellicht met PUR. Zie bijlage.


Isolatie Humbeek
zaterdag 04 maart 2023

Vloerisolatie op de vloer

Woonkamer: 840 x 400: 33,6m2 MIN bestaand laminaattapijt (reeds eerder aangelegd): 8,6 m2 min aanwezige schouw: basis 1,8m2 Laminaat (vloer)tapijt: 396x215 (foto's 2301 en 2304) Schouw: 272x63 (foto 2310) Uw aandacht wordt gevestigd op het feit dat de overgang (hoogteverschil 1cm) tussen de huidige tegels in de woonkamer en de aansluitende open veranda met een tussendorpel naadloos is aangesloten bij het vloeren van deze laatste dwz de dorpel is ietwat schuin gelegd om het hoogteverschil veranda/woonkamer op te vangen. Nu is de vloer van de woonkamer aan de beurt en ook de vloer (1m2) van een tweede wc (zelfde systeem: isolatie onder pvc/vinyl). Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welk type vloerisolatie wil je laten uitvoeren?: Vloerisolatie op de vloer Waar wil je de vloerisolatie laten aanbrengen?: Gelijkvloers Wat voor type vloer wil je laten leggen?: PVC, Tegels Hoeveel vierkante meter (m2) nieuwe vloer moet er worden gelegd?: 23 Moet de huidige vloer eerst worden verwijderd?: Nee Naar welke dienst ben je op zoek?: Nieuwe vloer plaatsen, Vloerisolatie


Isolatie Humbeek
dinsdag 28 februari 2023

Vloerisolatie gespoten PUR

Ik ben op zoek naar een vakman voor het spuiten van PUR (3.2 cm dik) over een oppervlakte van 75 m².


Isolatie Vilvoorde
woensdag 05 oktober 2022

Kruipkelder isoleren

Vakman gezocht voor het isoleren van onze kruipkelder met pur. De oppervlakte is iets minder dan 70m² en bereikbaar via een luik (ongeveer 50*50).


Isolatie Eppegem
donderdag 17 februari 2022

Reboucher et isoler les murs extèrieurs

Je cherche un professionel pour verifier les fissures de 3 façades et le reboucher et isoler. Une façade est environ 30m². Et les 2 autres sont chacun entre 8m² et 12m².


Isolatie Eppegem
donderdag 30 december 2021

Geluidsisolatie plaatsen binnenmuur

Wij ondervinden geluidsoverlast van de buren in ons appartement. Het gaat om luchtgeluid, dus bijv. spelende kinderen en luidruchtige personen. Dit is alleen in de salon. we denken aan een isolerende voorzetwand voor 2 muren. Het gaat om 1 muur van +/- 6 meter zonder speciale zaken en 1 muur van +/- 3.5 meter met een radiator + wandcontactdozen. Hoogte van de muur is 2.50m


Isolatie Vilvoorde
vrijdag 24 april 2020

Zijgevel isoleren

Mijn huis (bouwjaar 1904) heeft een vrijstaande zijgevel (zonder spouwmuur) van ongeveer 70 m². Deze muur vertoont barsten, ligt op het zuidwesten (inslaande regen) , en zorgt voor vochtige muren binnen ( = de traphal). Er zijn geen ramen en geen deuren in deze muur. Ik wil hem laten isoleren aan de buitenkant en afwerken met sidings (of andere budgetvriendelijke afwerking).


Isolatie Vilvoorde
zondag 18 augustus 2019

Buitenmuur behandelen tegen vocht en afdekken

Buitenmuur zijkant afdekken. Men moet deze muur eerst nog behandelen tegen het vocht. Gaat om een muur van 11 meter breed en in de hoogte het gelijkvloers, 1 verdieping en de daknok.


Isolatie Humbeek
dinsdag 05 februari 2019

Dak isoleren van pastorie en dakonderhoud van kerk

Dak van pastorie isoleren Oppervlakte:100m². + Algemeen dakonderhoud van kerk


Isolatie Grimbergen
zondag 11 februari 2018

Isoleren wachtgevel

Ik zoek een vakman voor (tijdelijke) isolatie van zijgevel van eenrijhuis (wordt ooit aangebouwd). Er is momenteel wel al isolatie aangebracht (in slechte toestand). Oppervlakte zijgevel =/+- 95 m².


Isolatie Merchtem
woensdag 06 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Dakpannen zijn nog OK. Geen onderdak aanwezig opteren voor isolatieplaten opgegeven adres is thuisadres. Oppervlakte te isoleren is 80 m².


Isolatie Grimbergen
dinsdag 08 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Op dit moment is de zolder niet afgewerkt. Er lopen twee schouwen door die zolder. Die schouwen worden weggehaald. Doel is om twee extra ingerichte kamers te maken nadat het dak is geïsoleerd. Geen dakvensters. Vaste trap naar zolder. Dakoppervlakte is bij benadering 56 vierkante meter. Woning heeft een zadeldak met een extra nok, die haaks loopt tov de lange nok.


Isolatie Grimbergen
vrijdag 03 februari 2017

Isoleren van daken appartementsgebouw

Appartementsgebouw met 7 appartementen waarvan 2 dakappartementen. Interesse voor isolatie met PUR schuim. De 4 platte daken komen uit op een hellend dak.


Isolatie Grimbergen
dinsdag 22 november 2016

Isoleren zoldervloer en plat dak

Ik wil mijn zoldervloer laten isoleren. Zolder (ca 80-100m²) wordt enkel gebruikt voor opslag. Zolder bestaat uit balken met daarop plankenvloer die ik eventueel zelf wil verwijderen zodat tussen de balken kan geïsoleerd worden. Liefst schuimspuiten. Nadien terug af te werken met een soort basisbeplating, aangezien het enkel voor opslag dient, niks fancy. Ook nagaan vochtproblemen in hoeken van onderliggende kamers, vermoedelijk condensatieprobleem wegens gebrek aan isolatie. Tevens isoleren van een plat dak met roofing, betreft aanbouw van een keuken, ca 30m²


Isolatie Beigem
dinsdag 27 september 2016

Isoleren bestaand dak langs buitenzijde

We hebben een bestaand dak waar geen zolder aan is en zouden van buitenaf moeten isoleren. Opgelet - het gaat maar om een deel vh dak - pannen zijn nog van asbest


Isolatie Merchtem
Vraag 3 gratis offertes aan