Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Isolatie Wand In Houten Profielen Wetteren

Vloerisolatie op de vloer - Isolatie plaatsen - Wetteren

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Vloerisolatie op de vloer

Uitbreken van vloer en plaatsen van isolatie en uitvoeren chapewerken voor het plaatsen van vloerverwarming. De oppervlakte ken ik niet van buiten.


Isolatiespecialist Wetteren

Gratis offertes voor isolatie plaatsen in Wetteren aanvragen

Recente opdrachten uit Wetteren

maandag 05 juni 2023

Vloerisolatie op de vloer

Ik wens gespoten pur voor vloerverwarming en afwerking chape 60m2 Welk type vloerisolatie wil je laten uitvoeren?: Vloerisolatie op de vloer, Chapewerken Waar wil je de vloerisolatie laten aanbrengen?: Gelijkvloers en/of tussenverdieping Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Wetteren
maandag 27 februari 2023

Vloerisolatie op de vloer

Uitbreken van vloer en plaatsen van isolatie en uitvoeren chapewerken voor het plaatsen van vloerverwarming. De oppervlakte ken ik niet van buiten.


Isolatie Wetteren
vrijdag 10 februari 2023

Vloerisolatie op de vloer + chape

Vloerisolatie plaatsen en chape leggen.


Isolatie Schellebelle
maandag 31 oktober 2022

dak Isoleren

Graag had ik mijn dak laten isoleren. Het isolatiemateriaal (glaswol) behalve het dampscherm heb ik al omdat ik eerst van plan was om dit zelf te doen. Maar ik zie er mij geen baas over waardoor de isolatie reeds jaren op mijn zolder ligt. Daarom ben ik op zoek naar iemand die dit kan plaatsen zodat mijn huis beter geïsoleerd is.


Isolatie Schellebelle
donderdag 03 maart 2022

Omkasting rolluikkasten verbreden+isoleren.

Ik ben op zoek naar een vakman om onze rolluikkasten te isoleren, maar de omkaderen is niet breed genoeg. We zoeken iemand die de omkadering groter kan maken en eventueel daarna binnenin kan isoleren.


Isolatie Serskamp
zondag 28 maart 2021

Geluidsisolatie plaatsen slaapkamer

Ik wil een expertise voor verbeteren van de geluidsisolatie van een rijwoning. Het gaat om het verminderen van burengeluiden. Ik denk dat best een voorafgaande continue geluidssterktemeting gebeurt over bvb. 48u. Ik verwacht een technisch voorstel en bijhorende prijsopgave. Graag een prognose van de te verwachten vermindering van geluidssterkte. Ik zou beginnen met de slaapkamermuur (3,5 m x 2,5 m). Bij gunstig resultaat zie ik uit naar geluidsisolatie voor de gehele binnenmuur.


Isolatie Wetteren
dinsdag 14 november 2017

Isolatie op de zolderverdieping leggen

Ik wil grote delen van onze zolderverdieping laten isoleren. Het gaat om stukken onder het schuine dak, om de zoldervloer en de compartimenten.


Isolatie Wetteren
donderdag 27 april 2017

Plaatsen onderdak en isolatie

Plaatsing onderdak + isolatie. Graag offerte voor zowel de speciale isolatie zonder onderdak als het plaatsen van onderdak en daarna isolatie.


Isolatie Wetteren
vrijdag 30 december 2016

Geluidsisolatie plaatsen

Ik zou graag geluidsisolatie in de muur willen laten spuiten die aangrensd met de buren deze loopt over de volledige lengte van het huis.


Isolatie Wetteren
maandag 24 oktober 2016

Isoleren zoldervloer

Zoldervloer isoleren. Enkel voor stockage.


Isolatie Serskamp
donderdag 12 mei 2016

Isoleren van dak

Betreft het isoleren van dak.


Isolatie Wetteren
maandag 14 maart 2016

Isolatie van zolder

Zolder met houten draagstructuur isoleren. Isolatie toepassen door de ruimtes tussen de vloerbalken op te vullen met isolatiemateriaal.


Isolatie Schellebelle
dinsdag 08 maart 2016

Zolder isoleren

Ik wil graag onze 2 zolders isoleren. Bij de kleine zolder moet het dak geïsoleerd worden (ik denk dat dit een oppervlakte van 35 m² ongeveer is) en bij de grote zolder is het de bedoeling om de vloer te isoleren (niet het dak) oppervlakte ongeveer 100 m². Ter plaatse komen kijken. is het mogelijk voor een offerte op te maken voor beide zolders. Gelieve ook rekening te houden met 6%BTW aangezien het renovatie is.


Isolatie Wetteren
woensdag 02 maart 2016

Isoleren van schuin dak met pur

Isoleren: Schuin dak pur isoleren,gemakkelijk bereikbaar, grote oppervlakte graag prijsofferte.


Isolatie Serskamp
zondag 06 september 2015

Isoleren van plat dak

Plat dak bestaat van boven naar onder uit : - Afwerkingslaag (Repanol) - Onderlaag (Derbigum) - Isolatie 6cm - Dampscherm - Osb platen - Spieën - Houten balken 23/7


Isolatie Serskamp
Vraag 3 gratis offertes aan