Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Klusjesman gezocht Antwerpen

Regenwaterput plaatsen - Klusjesman - Antwerpen

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Regenwaterput plaatsen

Ik zoek een vakman voor de plaatsing van een regenwaterput, ook om binnen te gebruiken. Rijwoning met oprit.


Klusjesman Mortsel

Offertes klusjesman in Antwerpen aanvragen

Recente aanvragen in regio Antwerpen

donderdag 04 augustus 2022

Regenwaterput plaatsen

Ik zoek een vakman voor de plaatsing van een regenwaterput, ook om binnen te gebruiken. Rijwoning met oprit.


Andere / klussen Mortsel
woensdag 03 augustus 2022

Plaatsen regenwaterput

Plaatsen regenwaterput incl. Filter/pomp/omschakelsysteem/leiding + collector in kruipruimte (laatste optioneel). Inhoud 10.000l, materiaal beton. Put komt in voortuin (goed bereikbaar, afvoer van het dak loopt reeds waar de put dient te komen)


Andere / klussen Kapellen (Antwerpen)
woensdag 03 augustus 2022

Regenwaterput plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een waterput 7500-10000l


Andere / klussen Antwerpen
woensdag 03 augustus 2022

Kurkvloer leggen in camper

Kurkvloer in camper. Liefst op rol, zodat er geen naden zijn waar vocht tussen kan. De hele binnenruimte is +/- 8m^2 maar er zullen delen uit de kurkrol uitgesneden moeten worden waar het meubilair geïnstalleerd staat. Is het mogelijk om de kurkrol ook te installeren op niet-effen vloerdelen, zoals de bestuurdersruimte?


Andere / klussen Kapellen (Antwerpen)
dinsdag 02 augustus 2022

Kleine Klusjes (bepleisteren, schilderen,...)

We verkopen ons huis en willen kleine klusjes uitvoeren om de waarde te verhogen. Gyproc vervangen in de badkamer Beetje pleisterwerk Schilderwerken


Andere / klussen Antwerpen
vrijdag 29 juli 2022

Bijkomende regenwaterput plaatsen

Wij overwegen die om economische en ecologische redenen uit te breiden of te vervangen met een regenwaterput van 15000L tot 20000L zodat we voor het besproeien van onze binnentuin minder afhankelijk zouden zijn van leidingwater. Vooreerst: Onze appartementsblok 'Zenith 1 & 2’ heeft momenteel een ondermaatse regenwaterput (Ca 3000L) aangesloten op een netwerk voor tuin besproeiing. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 1500m2 De dakoppervlakte van een deel van onze appartementsblok, met name het dakoppervlak van toren 2B is 271m2 en geeft zou dus theoretisch ongeveer 180m3 water per jaar kunnen leveren (In de literatuur spreekt men van 0,68m3/M2 of 1,47m2 dak voor 1m3 regenwater). Dit betekent dat de tuin theoretisch en in optimale omstandigheden maximaal 9 x per jaar zou kunnen besproeid worden met 20000L of ongeveer 660 liter per dag. De wet voorziet voor appartementen een maximum van 10000L tenzij kan aangetoond worden dat er nuttig gebruik kan worden gemaakt van een groter volume. Ik ga ervan uit dat onze tuin van 1500m2 een grotere put rechtvaardigt.


Andere / klussen Antwerpen
woensdag 27 juli 2022

Waterschade via buitenmuur in appartementsgebouw

In mijn recent aangekocht appartement merkte ik recent waterschade in de vorm van schimmel in mijn keuken. De muur waartegen mijn keuken geplaatst is, is de buitenmuur van het appartementsgebouw.


Andere / klussen Antwerpen
donderdag 21 juli 2022

Algemene klusjesman nodig

Licht pleister en gyprocwerk ,elektriciteit, leidingen leggen, schilderen, plaatsen van allerlei toestellen, licht schrijnwerk.


Andere / klussen Antwerpen
woensdag 20 juli 2022

Zonwering plaatsen tegen muur

Manuele zonwering plaatsen tegen de tuinmuur


Andere / klussen Antwerpen
donderdag 14 juli 2022

Regenwaterinstallatie plaatsen

Vakman nodig voor regenwaterinstallatie. (inclusief pomp en filters) Regenwaterput in betonnen uitvoerig met een capaciteit van 10.000 liter (dakoppervlakte 250m2). Het gaat om een eengezinswoning met een makkelijk te betreden tuin. Werken aan woning starten in augustus 2022. Zo ook de graafwerken voor funderingswerken en graafwerken voor de regenwaterput.


Andere / klussen Kapellen (Antwerpen)
dinsdag 12 juli 2022

rioleringswerken uitvoeren

Ik zoek een loodgieter die zo snel mogelijk de rioleringsbuizen door pvc buizen kan vervangen. Er was een verzakking aan het voetpad en Waterlink is het stuk onder het voetpad komen vervangen maar er moet ook een stuk op privaat terrein vervangen worden voor ze het voetpad kunnen herstellen.


Andere / klussen Mortsel
maandag 04 juli 2022

Regenwaterput plaatsen

Wij zijn op zoek naar een regenwaterput van 10.000L in de tuin.


Andere / klussen Brasschaat
zondag 03 juli 2022

Kleine werkzaamheden aan huis.

Gordijnen ophangen en trapleuning bevestigen in Brasschaat.


Andere / klussen Brasschaat
dinsdag 28 juni 2022

Herbekleden zwembad

Wij bezitten een zwembad met volgende afmetingen: L=10m op B=5m diepte 1.60m met Romeinse trap. Ons zwembad is een betonconstructie met een polyester coating. Het zwembad is 25 jaar oud en dat is nu aan het afpellen. Wij zouden graag eens bekijken met de vakman hoe we dat kunnen herstellen.


Andere / klussen Schoten
maandag 27 juni 2022

Regenwateropvang plaatsen

Een regenwater opslag systeem plaatsen. We willen graag een deel van de kelder gebruiken om watertanks (beton of pvc) te plaatsen zodat we regenwater kunnen opslagen. Idealiter kunnen we deze watertanks aansluiten op een aantal leidingen en het water zuiveren.


Andere / klussen Antwerpen
Offertes aanvragen