Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman gezocht Halle

Betonrot herstellen - Klusjesman - Halle

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Betonrot herstellen

Ik heb beton rot aan mijn terras en wil het laten behandelen. Schade is zichtbaar op de foto's, op verschillende plaatsen van het terras


Klusjesman Lembeek

Offertes klusjesman in Halle aanvragen

Recente aanvragen in regio Halle

donderdag 07 september 2023

Nieuwe regenwaterput installatie

Ik ben op zoek naar advies/vakmannen voor het delven en plaatsen/aansluiten van een nieuwe regenwaterput.


Andere / klussen Herfelingen
vrijdag 07 juli 2023

Regenwaterput installeren

We hebben momenteel een regenwaterput van 2500l. We zouden deze graag willen uitbreiden met een bijkomende regenwaterput van 7500 à 10000l.


Andere / klussen Herfelingen
maandag 22 mei 2023

Infiltratieput en pompput plaatsen

Wij hadden graag het volgende laten plaatsen: - een infiltratieput voor het regenwater - een pompput om het vuil water van de septische put naar de (hoger gelegen) riolering te pompen


Andere / klussen Dworp
woensdag 12 april 2023

Herstellen waterput

Wij hebben een lek in onze waterput (9.000 liter) waardoor er vocht ontstaat in onze garage. Het water blijft ongeveer staan op 60 cm, al de rest loopt jammer genoeg weg.


Andere / klussen Oetingen
donderdag 23 maart 2023

Afzuigkap vervangen + spots vervangen

Bestaande afzuigkap Atag werkt niet meer en dient vervangen te worden + een tiental spotjes vervangen.


Andere / klussen Halle
zondag 26 februari 2023

Allerlei kleine klusjes

Ik zoek een all round klusjesman voor allerlei kleine klusjes in huis: keukenkastdeur ophangen, lamp monteren, dampkap nakijken, wasmachine lekt,...


Andere / klussen Halle
zondag 19 februari 2023

Regenwaterreservoir plaatsen

We willen een regenwaterreservoir van 10.000 liter laten plaatsen en laten aansluiten op een reeds bestaand regenwaterreservoir van 5000 liter en ook het pompsysteem moet vernieuwd worden.


Andere / klussen Lembeek
zondag 29 januari 2023

Crepi gevelisolatie plaatsen

Bakstenen voor-, achter en zijgevel willen we graag laten isoleren met 12 cm crepi-isolatie. Oppervlakte: ca. 131 m², 1 groot raam voorzijde, klein raam zijkant, 2 ramen achterzijde. We zouden ook graag de dakgootbekleding (corniche) laten vernieuwen.


Andere / klussen Buizingen
maandag 09 januari 2023

Regenwaterput steken

Ik ben op zoek naar een vakman om een regenwaterput te laten steken. Het zou gaan voor een huis van ongeveer 120m², dus ik had ook graag raad gekregen over welk volume ik hiervoor het beste neem. Ook laat ik deze graag aansluiten op een buitenkraantje, en een toilet en wasmachine die nog zullen volgen in de toekomst. Deze leidingen kunnen we eventueel zelf verbinden, maar enige raad is altijd welkom.


Andere / klussen Dworp
maandag 02 januari 2023

Uitgraven, plaatsen en aansluiten regenwaterput

Graag een betonnen regenwaterput onder de oprit. Werken die we aanvragen: Graven van de regenwaterput plaatsen regenwaterput (7500l of 10000l) aansluiten afvoer regenwater met regenwaterput overloop naar straat aansluiten socarex leiding naar technische ruimte +- 5m werken die we zelf of de algemene aannemer doet: Regenwaterpomp aansluiten afvoer regenwater naar oprit klinkers verplaatsen en terugplaatsen


Andere / klussen Buizingen
dinsdag 18 oktober 2022

Regenwaterput plaatsen

Op zoek naar een vakman die een regenwaterput (4000l) zou willen plaatsen (alles inbegrepen) + aansluiten aan de buitenkraan.


Andere / klussen Halle
woensdag 12 oktober 2022

Betonrot herstellen

Ik heb beton rot aan mijn terras en wil het laten behandelen. Schade is zichtbaar op de foto's, op verschillende plaatsen van het terras


Andere / klussen Lembeek
maandag 19 september 2022

Plaatsen en aansluiten regenwaterput

Plaatsen van een regenwaterput aan de voorzijde van het huis, onder de oprit of voortuin, aan te sluiten op de afvoeren van het voorste dakdeel (onderzoeken of ook het achterste dakdeel mogelijk is). Voorzien van een pomp en aansluiten op het kraantje in de berging (onderzoeken of aansluiting op sanitair mogelijk is).


Andere / klussen Halle
woensdag 24 augustus 2022

Regenwaterput steken

Vakman om regenwaterput te steken van 10.000l, afhankelijk van prijs/kwaliteit beton/kunststof, met de nodige filters, pompen, leidingen naar wasmachine in kelder en toilet op gelijkvloers.


Andere / klussen Buizingen
zondag 21 augustus 2022

Tweede regenwaterput + verbinding met de bestaande

Leveren en plaatsen regenwaterput beton 5000L, aansluiten op bestaande put van 5000L (170 cm hoog), aanzuigleiding herleggen naar nieuwe put, ook alle andere nodige aansluitingen voorzien. Vakman moet in orde zijn met sociale wetten, erkend ondernemer.


Andere / klussen Halle
Offertes aanvragen