Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman gezocht Maaseik

Waterput plaatsen - Klusjesman - Maaseik

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Waterput plaatsen

Ik zou graag een waterput laten installeren Dit om de tuin en bloemen te voorzien van water. Hoe groot de tuin juist is, weet ik niet precies.


Klusjesman Kessenich

Offertes klusjesman in Maaseik aanvragen

Recente aanvragen in regio Maaseik

donderdag 27 juli 2023

Ondergrondse regenput steken

Put van 10.000ltr, naast het huis, goed bereikbaar, inclusief filters/pomp/ en verder wat er nodig is. Breedte inrit 284cm, zie foto. De put komt op de plaats waar nu nog een mazouttank ligt. We willen het gat gebruiken om de regenput in te plaatsen als dat kan. We willen het water vnl gebruiken voor de (groente)tuin, serre en de hottube.


Andere / klussen Neeroeteren
maandag 19 juni 2023

Put/Puntpijp grondwater oppopmpen

Zoek een deskundige die een puntbuis in de grond kan slaan om grondwater op te pompen


Andere / klussen Neeroeteren
donderdag 03 november 2022

Plaatsen van regenwaterput

Ik zoek iemand die een regenwaterput kan installeren en aansluiten op mijn toiletten en wasmachine. Ik woon in een rijwoning met stadstuin.


Andere / klussen Neeroeteren
maandag 03 oktober 2022

Regenwaterput plaatsen

Ik zoek iemand die regenwaterputten kan plaatsen en aansluiten. Ik wil een regenwaterput van 10.000L en als dit niet mogelijk is eventueel 2 van 5.000L.


Andere / klussen Maaseik
donderdag 21 juli 2022

Regenwaterput plaatsten

Op zoek naar een vakman die regenwaterput kan plaatsen ik denk dat beton het beste is, maar dat zou ik graag willen horen. In eerste instantie enkel voor de tuin.


Andere / klussen Gruitrode
donderdag 09 december 2021

Desinfectie drinkwaterput

Na de overstromingen van deze zomer hebben wij van labo derva een advies gekregen om onze drinkwaterput/pompinstallatie te laten desinfecteren. Graag laten we dit doen door een professional die ook de toestand van de pomp kan nakijken voor toekomsige revisies en onderhoud.


Andere / klussen Maaseik
donderdag 02 september 2021

Wachtput en wachtsleuf voor gasaansluiting maken

Ik zoek iemand voor het graven van een wachtput (1 x 1 x 1 meter) en sleuf (20 x 0,3 x 0,8 meter) voor het leggen van een wachtbuis voor gasaansluiting. De sleuf moet gemaakt worden in bestaande omhoog lopende oprit met oud asfalt tot aan de garagepoort. Na het leggen van de buis de sleuf weer dichtgooien, aanstampen en afsluiten in overleg met beton of kleine klinkers.


Andere / klussen Opoeteren
vrijdag 11 juni 2021

Waterput plaatsen

Ik zou graag een waterput laten installeren Dit om de tuin en bloemen te voorzien van water. Hoe groot de tuin juist is, weet ik niet precies.


Andere / klussen Kessenich
maandag 05 oktober 2020

Waterput boren

Ik zoek iemand die een waterput kan boren. Ik zou de waterput in de achtertuin zetten = 4are Er staat nu een tuinhuis en dat tuinhuis moet afgebroken worden en door die betonplaat moet dan geboord worden - 12cm dik ong. Het tuinhuis afbreken zullen wij doen.


Andere / klussen Maaseik
maandag 17 augustus 2020

Put boren voor grondwater

Put boren voor grondwater voor sproeien tuin.


Andere / klussen Maaseik
zondag 21 juni 2020

Put boren voor grondwater

Grondwaterput boren om tuin van water te voorzien. Er is al een put maar daar komt vooral leem en dergelelijke uit dus eventueel deze gewoon herstellen.


Andere / klussen Kinrooi
donderdag 28 mei 2020

Grondwaterput boren

Grondwaterput maken - er is reeds een put maar er komt niets meer uit. We veronderstellen dat die wat moet worden bijgeboord. Geen vergunning nodig van gemeente. Bedoeling is om in de tuin te gebruiken. Niet naar binnen trekken.


Andere / klussen Maaseik
maandag 27 april 2020

Put boren voor grondwater

Ik zou graag een put laten boren dan wel slaan inclusief een pomp. Het dient een sterke pomp te zijn omdat die 2 paarden weien dient te kunnen bewateren. (half voetbalveld ong) De leidingen liggen in de grond. Dus er dient een put te worden geboord/geslagen inclusief een pomp en aangesloten te worden.


Andere / klussen Kinrooi
zondag 26 april 2020

Waterput slaan of boren

Graag zou ik een waterput willen laten slaan achter de woning. Het water dient voor het besproeien van de tuin, auto's wassen e.d.


Andere / klussen Bree
vrijdag 24 april 2020

Grondwaterput boren

Voor bewateren van planten en water voor dieren en zwembad,


Andere / klussen Maaseik
Offertes aanvragen