Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman gezocht Westerlo

Siliconen voegen vernieuwen Pergola - Klusjesman - Westerlo

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Siliconen voegen vernieuwen Pergola

Siliconenvoegen van glas pergola moeten verwijderd en vernieuwd worden omdat er verschillende lekken zijn na 15 jaar. 24 voegen van gem. 3.5 m.


Klusjesman Westerlo

Offertes klusjesman in Westerlo aanvragen

Recente aanvragen in regio Westerlo

maandag 26 juni 2023

Regenwaterput 10.000 liter steken. WC en wasmachine worden hier op aangesloten

Aankoop en plaatsing regenwaterput 10.000 liter


Andere / klussen Ramsel
vrijdag 20 januari 2023

Kleine afbraakwerken rond en in huis

Ik zoek iemand die de voorbereidende werken kan uitvoeren, ik ging dat zelf doen maar door kwetsuur gaat dit voorlopig niet, wil zeggen een deel van de stoepen rond het huis verwijderen, een glazen afdak verwijderen, een schouw verwijderen.


Andere / klussen Ramsel
zondag 20 november 2022

Regenwaterput steken

Vakman voor het plaatsen van een regenwaterput van a tot z. Er zou normaal nog ergens 1 zitten, maar we vinden die niet meer terug.


Andere / klussen Ramsel
dinsdag 04 oktober 2022

Vernieuwen bestaand fietsenhok

Renoveren bestaand houten fietsenhok bij appartementsgebouw. Het is een extensie van 4m op 5m van het appartementsgebouw. De helft van het dak is weg en het staat op instorten. Ofwel moet er een volledig nieuwe extensie gezet worden, ofwel moeten er 2 nieuwe wanden komen.


Andere / klussen Westerlo
vrijdag 26 augustus 2022

Vogelpinnen of draad plaatsen

Vakman om vogelpinnen of vogeldraad te plaatsen op mijn 4 platte daken. Alle daken zijn via ladder goed te bereiken. De totale lengte is 62 meter. De dakbedekking is EPDM.


Andere / klussen Westerlo
woensdag 29 juni 2022

Regenwaterput steken

Waterput steken. Pomp zelf is al aanwezig


Andere / klussen Veerle
maandag 20 juni 2022

Bezetting en betegeling

Door defecte kit aan het bad is er waterschade ontstaan in de wc ruimte op het gelijkvloers. Het plafond staat vol schimmel, de vloer is aangetast en de 3 muren moeten opnieuw bezet en betegeld worden. De ruimte is +- 1,20 m op 1,20 m.


Andere / klussen Westerlo
woensdag 17 november 2021

Asbestleien verwijderen en eventueel nieuw dak plaatsen

Asbestleien op het dak van een oude woning verwijderen. Het gaat om 140 m² in totaal. Indien mogelijk mag er ook een voorstel komen om een nieuw dak uit natuurleien te plaatsen. Andere opties zoals gewone dakpannen zijn ook mogelijk.


Andere / klussen Herselt
dinsdag 07 september 2021

Siliconen voegen vernieuwen Pergola

Siliconenvoegen van glas pergola moeten verwijderd en vernieuwd worden omdat er verschillende lekken zijn na 15 jaar. 24 voegen van gem. 3.5 m.


Andere / klussen Westerlo
woensdag 24 maart 2021

Herstellen van voegen terras + schilderwerken

De voegen van het buitenterras zijn gescheurd en hier zou silicone terug ingespoten moeten worden. Het is in graniet, het terras is 9m op 7m. In de garage zijn er een 3-tal tegels die los zijn en opnieuw vastgelegd moeten worden. Ook in de badkamer is er 1 tegel kapot en ik heb die tegels nog thuis liggen dus die zou dan er geplakt moeten worden. De kranen in de badkamer lekken een beetje, er komt vanonder water uit. De kast en de trap boven moeten afgeschuurd worden en opnieuw gelakt worden.


Andere / klussen Westerlo
dinsdag 29 december 2020

Zwembad bouwen

Wij zouden graag een overdekt zwembad in de tuin willen plaatsen. Graag zou ik dit met de vakman bespreken hoe we dit kunnen aanpakken.


Andere / klussen Westerlo
zaterdag 07 november 2020

Plaatsen deksteen op schouw

Op de schouw van de centrale verwarming wil ik een deksteen laten plaatsen. De oppervlakte die aangepakt moet worden heb ik niet echt een idee van. Dit zou de vakman moeten bekijken.


Andere / klussen Westerlo
dinsdag 16 juni 2020

Schouwpijprenovatie

Er is waterinsijpeling langs de schouwpijp. Daarom zoeken we iemand om de zink errond te vervangen en eventuele bijkomende problemen te herstellen of bij te werken.


Andere / klussen Westerlo
vrijdag 29 mei 2020

Regenwaterput plaatsen en aansluiting voorzien

Regenwaterput met alles erbij laten plaatsen en aansluiten. Op zoek naar een vakman die het totale project voor zich kan nemen, dus ook voorzien van de pomp en deze installeren.


Andere / klussen Herselt
zondag 24 mei 2020

Waterpomp vernieuwen

Onze Wilo fluidcontrol pomp (FMC304 EM/2) staat in storing. De pomp slaat niet meer aan, ook niet met de reset knop. Er zit voldoende water in de regenwaterput. De afgelopen weken sloeg de pomp regelmatig af bij het gebruik van de tuinslang. Door op de reset knop te drukken sloeg deze steeds terug aan. Sinds dit weekend staat de pomp in storing en is ze niet meer bruikbaar. Nu werkt onze wc niet meer. Er zal waarschijnlijk een nieuwe pomp moeten komen.


Andere / klussen Tongerlo
Offertes aanvragen