Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter afvoer Kortrijk

Badkamer sanitair plaatsen - Loodgieterij - Kortrijk

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Badkamer sanitair plaatsen

Een boiler van 80 liter vervangen door nieuwe. Voorkeur voor elektrische boiler.


Loodgieter / installateur Zwevegem

Gratis offertes voor de beste loodgieters in Kortrijk

Recente aanvragen uit Kortrijk

maandag 20 maart 2023

Regenwaterpomp werkt niet meer

Regenwaterpomp, in berging geïnstalleerd, geeft geen reactie meer. Condensator bekeken, regenput op verstopping bekeken, niets vreemd te zien. Graag huidige pomp en leidingen bekijken en desnoods pomp vervangen


Loodgieterij Marke (Kortrijk)
maandag 23 januari 2023

Nieuwe gasleiding

Wegens een gaslek moet er een nieuwe leiding aangelegd te worden. Ik zoek iemand die de plaatsing kan doen, en ook de certificatie.


Loodgieterij Kortrijk
zondag 22 januari 2023

Vervangen van boiler

Vervangen van boiler en installeren nieuwe.


Loodgieterij Wevelgem
vrijdag 20 januari 2023

Badkamer sanitair plaatsen

Een boiler van 80 liter vervangen door nieuwe. Voorkeur voor elektrische boiler.


Loodgieterij Zwevegem
dinsdag 10 januari 2023

Afvoer aansluiting lekkage ten gevolge van verschijving in grond.

Afvoer aansluiting lekkage ten gevolge van verschuiving in de grond. Inspectie is opgemaakt met de firma polygon met indoscopie camera. 1) afvoer put is in mettaal en zit volledig vast ,moeilijk open te krijgen zonder schade aan vloer of deksel. Dit moet gebeuren mijn moet voorlopig kunnen afsluiten indien nodig omdat restaurant moet werken en stenen vinden of deksel die proper is 2)Endoscopie toont aan :In de put is duidelijk een scheur of verzakking te merken, baksteen, cementen ander bouwmateriaal is zichtbaar. 3) Conclusie. Ook is niet gekend uit welk materiaal de afvoer is geplaatst, gres, beton of kunststof, in de kelder is de afvoer uit PE. Wel is er een put aan de inkom waar er duidelijk stenen aan het verschuiven zijn en er is een opening te merken tussen de stenen.


Loodgieterij Kortrijk
maandag 26 december 2022

Gasleiding aanleggen

Er moeten leidingen getrokken worden in verschillende vertrekken. De gasteller is al geïnstalleerd. Daarna moeten er 5 gaskachels op aangesloten worden met uitlaat door de muren, alsook de kookfornuis van de keuken.


Loodgieterij Espierres
maandag 26 december 2022

Vervanging keukenkraan

Keukenkraan is niet meer aangespannen


Loodgieterij Kortrijk
woensdag 16 november 2022

Sanitaire leidingen leggen

Vakman gezocht om nieuwe waterleidingen te leggen bij de renovatie van een halfopen bebwouwing. Ook voor aansluiting riolering etc.


Loodgieterij Heestert
zaterdag 05 november 2022

Afvoer bestaand toilet verplaatsen naar andere kamer + badkamer inrichten

We willen onze toekomstige badkamer op de 1ste verdieping in een andere kamer huisvesten. Momenteel is de rechterkamer een gewone kamer die we willen halveren. Het toilet in de linkerkamer moet 5 meter opgeschoven worden naar de rechterkamer. Het bestaande hangtoilet is verankerd in een draagmuur waar een gat in moet worden geboord, vloer bovenaan de trap (quickstep die we op termijn vervangen) moet geopend worden om te bekijken of afvoerdebiet ok is, waterleidingen toekomstige douche moeten ook worden verplaatst. En indien technisch mogelijk willen we een douche, lavabo, wc, radiator voorzien. We moeten voor de radiator ook een bestaande leiding verlengen (2 meter). De ondergrond is quickstep/houtstructuur.


Loodgieterij Bissegem
dinsdag 11 oktober 2022

Sanitaire werken

We zijn op zoek naar een vakman die sanitaire werken kan uitvoeren. Zoals het kuisen van de airco, werking airco nazien, plaatsen nieuwe lavabo, nieuwe brandmelders plaatsen. Onderhoud met attest voor brandmelder en nazicht goede werking.


Loodgieterij Lauwe
dinsdag 04 oktober 2022

Putdeksel steken in woning

Wij hebben een functionerende regenput met pomp, maar het deksel bevindt zich binnen in de uitbouw en is door vorige eigenaar onder de tegelvloer gestoken. We kennen de exacte locatie van het deksel dus niet, enkel ongeveer. Het overloopputje is wel zichtbaar en dat zit net buiten de uitbouw. We zouden graag toegang hebben tot de regenput om deze te reinigen. We zijn dus op zoek naar iemand die het deksel kan lokaliseren en een deksel kan voorzien dat mooi ingewerkt kan worden in de huidige vloer.


Loodgieterij Kuurne
zondag 04 september 2022

Vervangen Bodart & Gonay houtkachel door aangekocht identiek model

Onze Bodart & Gonay houtkachel is versleten. Ik bezit een amper gebruikt identiek model dat de oude kachel kan vervangen en ben dus op zoek naar een ERVAREN installateur van houtcassettes die met kennis van potentiële CO-problemen deze vervanging kan uitvoeren.


Loodgieterij Kortrijk
maandag 29 augustus 2022

Gaslek herstellen

Er is een gaslek geconstateerd en dit moet gerepareerd worden. Het gas is momenteel afgesloten. Na reparatie dient certificering plaats te vinden.


Loodgieterij Wevelgem
dinsdag 18 januari 2022

6 radiators plaatse en aansluiten op condensatieketel

Wij hebben centrale (condensatieketel) verwarming op het gelijkvloers en willen dit naar boven trekken. Er moeten dus 6 radiatoren geplaatst worden.


Loodgieterij Harelbeke
donderdag 26 augustus 2021

Sluit het oude afvoersysteem af en sluit aan op de stadsleidingen

Sluit het oude afvoersysteem (van het toilet) af en sluit aan op de stadsleidingen. Lengte circa 10 meter richting straat. Fermer l'ancien système d'égouttage (de la toilette) et raccorder au tuyaux de la ville. Longueur d' environ 10 mètres vers la rue.


Loodgieterij Menen
Offertes aanvragen