Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter afvoer Torhout

Bulex herstellen - Loodgieterij - Torhout

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Bulex herstellen

Bulex Thermomaster 2HR reparatie, het warm water loopt heel traag uit de kraan en het duurt ook lang voor er warm water uit komt.


Loodgieter / installateur Torhout

Gratis offertes voor de beste loodgieters in Torhout

Recente aanvragen uit Torhout

maandag 14 februari 2022

vervangen CV mazoutbrander door CV gasbrander

Plaatsen CV doorstromer condensatie op gas in plaats van CV mazoutbrander met boiler. Warmtepompboiler of zonneboiler. Gas is voorzien in de straat, nog niet in het huis.


Loodgieterij Torhout
zaterdag 28 maart 2020

Installatie nest thermostaat

Wij hebben een thermostaat van Nest, maar we krijgen hem niet geïnstalleerd. Er heeft al een elektricien naar gekeken en geïnstalleerd, maar het werkte niet. Nu terug de oude thermostaat erop gezet.


Loodgieterij Ruddervoorde
zaterdag 28 december 2019

Bulex herstellen

Bulex Thermomaster 2HR reparatie, het warm water loopt heel traag uit de kraan en het duurt ook lang voor er warm water uit komt.


Loodgieterij Torhout
woensdag 02 oktober 2019

Inox buis in schouw steken

Inox buis in schouw steken


Loodgieterij Ichtegem
dinsdag 24 september 2019

Controle gasbrander

Jaarlijkse controle van de gasbrander


Loodgieterij Veldegem
zaterdag 07 september 2019

Aansluiten afvoer en wc buizen naar de straat

Leggen van nieuwe afvoer en wc buizen naar straat.


Loodgieterij Torhout
dinsdag 23 oktober 2018

Onderhoud condensatieketel + herstel ovedrukventiel + regenpomp

Graag offerte voor onderhoud van mijn Junkers Cerapur HR condensatieketel + ontkalken/herstellen (overdruk)ventiel (zie foto) + regenpomp die bijna iedere keer in 'error' gaat en niet oppompt (lukt meestal enkel door 10-tal keer op reset knop te drukken) (zie foto)


Loodgieterij Ruddervoorde
dinsdag 04 september 2018

Onderhoud zonneboiler Vaillant

Voor zonneboiler merk Vaillant onderhoud gevraagd. Boiler maakt stevig lawaai en zal waarschijnlijk kalkaanslag of glycoltekort hebben. Dringend. Boiler is vijf jaar oud, maar nog geen onderhoudscontract. Contract mogelijk.


Loodgieterij Ichtegem
zaterdag 25 augustus 2018

Installeren van inox rookkanaal

We zouden graag aan de zijkant van ons huis een nieuwe inox schoorsteen, rookkannaal plaatsen aan de buitenkant. Het is ongeveer 7 meter hoog. De gevel is compleet afgewerkt maar men moet dus een nieuwe opening maken.


Loodgieterij Ichtegem
zaterdag 11 augustus 2018

Vernieuwen van waterleidingen en aardgasketel plaatsen

Vernieuwen van de leidingen voor de cv, vernieuwen van de leidingen voor het water, plaatsen nieuwe ketel op aardgas, plaatsen van aardgasleiding naar keuken.... Huidige leidingen zijn allemaal nog in lood. Leidingen moeten ook doorgetrokken naar de nieuwe badkamer.


Loodgieterij Zwevezele
vrijdag 20 april 2018

Onderhouden zonneboiler en condensatieketel Vaillant

Op zoek naar een vakman voor nazicht en onderhoud van een zonneboiler. Hiernaast ook condensatieketel van Vaillant die men moet onderhouden. Alle installaties op elektriciteit.


Loodgieterij Veldegem
dinsdag 27 februari 2018

Stookolieketel De Dietrich herstellen of vernieuwen

De verwarming is defect, brander Baltur Syncron zuigt geen stookolie meer aan. De ketel is van het merk de Dietrich. Ik zoek een loodgieter om dit te herstellen of eventueel de installatie te vervangen.


Loodgieterij Torhout
donderdag 22 februari 2018

Herstelling van regenwaterpomp storing wilo fluidcontrol failure

De WILO pomp werkt soms 10 keren na elkaar OK, de 11° keer wil de pomp plots niet starten. Als we op de reset knop drukken start hij terug op en werkt terug normaal voor X keer, soms voor een lange periode, soms voor een korte periode. Telkens als op de reset knop wordt gedrukt start de pomp terug. De laatste tijd is de start met de reset knop wel niet steeds zo vlot meer. Het probleem lijkt erger te worden. Pomp bedient regenwaterput. Deze is niet leeg. Aanzuig water in put via vlottersysteem. Systeem heden +/- 10 jaar in gebruik, tot nu zonder problemen.


Loodgieterij Torhout
zaterdag 16 december 2017

Nieuwe combiketel aansluiten

Er liggen momenteel oude leidingen en radiatoren maar ik heb een nieuwe ketel nodig. Ik vermoed dat de leidingen mogelijks vervangen moeten worden. Er moeten ook aansluitingen voor de nieuwe ketel geïnstalleerd worden om deze aan te sluiten op de bestaande radiatoren. Het merk en dergelijke van de nieuwe keuken is met de vakman te bespreken.


Loodgieterij Torhout
zaterdag 28 oktober 2017

Loodgieter voor nazicht toilet

Onze wc boven werkt niet meer, er lekt heel de tijd wat water en de pomp slaat om het kwartier aan maar we kunnen dus niet meer spoelen.


Loodgieterij Kortemark
Offertes aanvragen